U nedostatku mesta u Vujaklijinom ili kojem drugom rečniku na internetu postoji mnoštvo sajtova, među njima Vukajlija, gde možete da vidite na kakav sve način ljudi vole da razgovaraju na opšte zgražavanje lingvista. Tako da se tamo može videti da ljudi fejsbukuju, fejsbuče, da im je fejs ubagovao. Ili čak poređenje čuvenog prideva „kul”: kul, kulji, najkulji.
Emisija RTS-a "Oko Magazin · 24. Novembar 2009.
ЗА КОГА??? ЗА НАРОД! ЗА ПАРТИЈУ!
dobar nam je ovaj menadzer :))
Stvarno,zadržaćemo ga na kraju.
za natalitet!
I za partijski integritet!
Rizz jel imaš ti neko mesto u stranci?Ako nemaš da te ubacimo.
pa ja napisala, al' niko me ne ubacuje..
za prava i pitanja neshvaćenih umetnika i umetnika u pokušaju ?
glasam za Rizz!!! :)
(samo moramo sacekati Bok-a)
Dobro sad ćemo mi to.
Dakle Rizz - Komesar za prava i pitanja neshvaćenih umetnika i umetnika u pokušaju
Tako je, mora neko da shvati i neshvaćene :)
@Електро те књижице су у нашем систему замена за здравствене, немој да те то буни, нема то везе са оплодњом, то се само тако каже :)))
Риз, ја мислио да ћеш узети неку од ових новопредложених из одсека за сексуална питања, то је увек популарно.
У сваком случају на Вокасију је да одреди и Одсек (нпр. Одсек за одржавање баланса културе и примитивизма) који ће једног дана (Дана победе) прерасти у ново Министарство културе, па ту долази и питање статуса уметника свих рангова, добићеш задужење :)))
Ускоро још замисли о томе како да организујемо партијски живот, ред, рад и дисциплину.
ДО ПОБЕДЕ!
Ja bih da budem degustator piva... Moze?? i to ce vam valjat'...
Поштовани другови и другарице. Наша странка броји двадесет чланова и јако нам је драго због експанзије. Свака част!
На Посту Бр један можете видети да су нам потребни људи у
Обезбеђењу,
Благајни,
Секретаријату
Одреду за скупштинске реплике.
Од нових одсека, могу само да издвојим Возачки одсек у који примамо 3 возача за почетак. Такође су нам потребна два Промотера за дељење летака.
Толико за сада од мене!
Порука за Минга. Ако желиш, можеш ући у Одред за скупштинске реплике пошто је тај део странке врста хејтера.
Толико од мене за сада!
ЖИВЕЛА ПАРТИЈА И ДРУГОВИ ЧЛАНОВИ!!!!!!!!!!!!!
П.С. Нови чланови који су се у предходним постовима пријавили су распоређени.
Dobro šta je sa nadzornikom zgrade?Neko i to mora da radi,a ja sam kvalifikovan i spreman da stupim na funkciju.Očekujem da se moje ime i funkcija nadzornika zgrade pojavi na prvoj strani.
Hvala.
U ime Post-Moderne partije želim ti dobrodošlicu (begaj dok možeš), ako prihvatiš ovaj posao, poludećeš u roku od odma, jer ko će nas ovakve nadzirati...:D
Precedniče turi me u Odeljenje za replike, al' daj neku fumkciju.
Oću da budem SMarkov zamenik, previše sam pametan da bih bio samo član... :P
Треба одредити и Саксоновог помоћника, који ће бити Управник казненог кампа "Бела изрека", у којем ће бити стационирани дисиденти, са натписом на улазу "Ништа не ослобађа, не дајте да вас лажу"
Posto niste odobrile funkcije koje sam ja "raspisao" kopiracu dve koje bi odatle mozda mogle da uspeju pa bar njih razmotrite.
Za vanstranacke aktivnosti:
Komesar za prava zivotinja,biljaka i hemijskih elemenata.
(opis posla:neprestano kenjati o world peacu i o tome kako su neke zivotinje veoma ugrozene itd itd.. Kvalifikacije:Tuzno lice i sposobnost kenjanja)Ministar mita i korupcije(opis posla:radio bi u paru sa strucnjakom za genocid nad politickim neistomisljenicima.On bi probao da podmiti plavom kovertom.Ako ne uspe tu nastupa ovaj drugi.Kvalifikacije:Skoro nikakve.Po mogucstvu poznavanje rada sa hemijskom olovkom,vestine ubedjivanja i dosta plavih koverti.)
"Ништа не ослобађа, не дајте да вас лажу"
Hahhahahahahahahahaha :))))
I u koj' ću odsek na kraju ja da budem metnuta :)))?
Pa mozes u obezbedjenju za pretresanje kao sto smo hteli :)
A s'obzirom na koeficijent perverznosti tvogA mozga mozes biti metnuta i u sexualni seXtor