Slavna Vukajlija. Ima glupih stvari, ima bezveznih, ali ima i jako puno brilijantnih. Neću previše dužiti, samo odite tam pa vidite sami. Samo jedno upozorenje - ima ponešto napisano i na ćirilici (iako smatram da svako, ko kolko-tolko drži do opće kulture zna ćirilicu).
Skodin blog · 04. Septembar 2010.
Kao prvo čestitam koleginici rođendan.
Kao drugo molim dotičnog moderatora da ne spemuje temu.
Kao treće mislim da je otvoreno previše slobodnih mesta,za koja ni sami ne znate čemu služe.Ovo treba da se raspravi na sastanku članova partije što je pre moguće.Najbolje bi bilo još večeras,ako bi se svi skupili.
Састанак би био пожељан, али не у овако ударном термину (читај субота увече)
Требало би сутра око 21 да се одржи састанак!
Treba da se postavi obaveštenje na prvoj strani ako se sastanak održava.
поставиће се у току дана, председник мора да иде да доручкује и да цепа дрва...
U redu predsedniče,drago mi je da neko nešto radi u ovoj zemlji.
Све важи. Написао сам у свом претходном коментару како да се редукују места. И видећу на том састанку да вам предложим пар страначких активности!
БОНЖУР!
Bolje danas ja sutra ne mogu :) Ako nije problem..hvala.Vecina mesta na predhodnom postu su u redu ali postavicu samo najaktuelnija pa kako se koje popuni dodavacu nova.
Koleginice srecan rodjendan :)*U sledecem postu su sva mesta,pa Vokasi posto si online izdvoji najurgentnija.
Degustator pivaProfesionalni ulicni klosar-sa sve sprejom u ruci
Huligan(moze neki hejter)Degustator bureka i sarme
Strucnjak za kulturu i primitivizam(buduci ministar)Pomocnik blagajnika
PR2 cuvara na ulazu
Strucna pretresacica(euglena?)
(A decka sa igrackom na zoom koji nisani sa zgrade pored imamo :) )Kuvar/ica
SluzavkaKomesar za prava zivotinja,biljaka i hemijskih elemenata
Strucnjak za tv dueleStrucnjak za mito i korupciju
Voditelj partijske radio stanice(pustac reklama)Контролор(ка) сексуалних навика
Контролор(ка) исправности сексуалних помагалаЧувар(ка) списка фетиша и сексуалних настраности чланова
Promoter za deljenje letaka ( komada 2)Vozac(komada 2)
Zamenik generalnog inicijatora replikaSef kampa "Bela izreka"
Pomocnik sefa kampaGlavni nadzirac clanova kampa
PisarStrucnjak za odrzavanje kampa
*Partijski sudija
Ministarstvo za saradnju sa onostranim u poslednjih 5 dana je ostvarilo dobit od 500 dinara. Deo novca je uplaćen na račun ПМП, a ostatak ulozen u vrbovanje novih članova i članica. Zamenik Majav se istakla u akciji ispijanja votke iz njenog pupka. Izmereno je da u njen pupak stane tačno 7,2 dl votke, što odgovara ПМП standardu.
Merenju prisutni bili članovi resornog ministarstva.
Ministar za saradnju sa onostranim PSV.
Ja zapošljavam ljude,a oni pijanče!Pa stvarno ste preterali!Hoću pismeni izveštaj o ovom događaju.
I adresu kafane u kojoj ste bili!
U 18:00 dana 21 februara, u kafani Čađava Mehana, vrbovani članovi za stranku. Majav se istakla u akciji jer je napokon viđen njen pupak. To je privuklo mnogobrojne članove da ulože velik novac na račun stranke. Porez nije uplaćen, a sav prihod od 17,22 dinara je evidentiran u kantini "kod dva ratna druga".
U redu,ovo će blagajnik da proknjiži i zavede u dokumentaciju.
Preporučujem kafanu znak pitanja,jer tamo dolaze mušterije sa malo debljim novčanikom.
Друг ПСВ и другарица Мајав су прави ударници, једног дана школе ће носити њихова имена! А слике другаричиног пупка красиће паное учионица!
ЖИВЕЛА ПАРТИЈА!
Za koga?Za pupak!Za partiju!!!
Ja sam blagajnik :)
Evo zapisnika:
20.2.2010
Operacija:Čađava Mehana
Mesto: kafana Čađava Mehana
.
17:30
Drug PSV i drugarica majav ulaze u objekat.
17:45
Drugarica majav pocinje sa vrbovanjem clanova
18:03
Drugarica majav gubi svaku nadu i odlucuje se za veoma radikalan i hrabar potez-pokazivanje pupka.(Napomena:Zapremina pupka je 7,2dl)
18:13
Akcija sa pupkom uspeva i dosta novih clanova se zanima za stranku.
18:49
Drug PSV i drugarica majav napustaju objekat.
19:00
Drug PSV i drugarica majav su prebrojali zaradu koja iznosi tacno 17,22dinara.
.
Deo ovog novca(6,22 dinara)cemo dati u dobrotvorne svrhe.
Deo ovog novca(6,01 dinara) cemo dati u fond partije.
(molim drugaricu merci da ovo zavede.Ukupni fond partije se povecao sa 00.000 na 6,1 dinara.Clanova ima 24,sto znaci da za ovu nedelju moze biti povecana sa 00.000 na 0.25 dinara po clanu,sa tim sto predsednik dobija 0.26.(proveriti digitronom).Plata za nedelju se kao i obicno daje u petak vece.Tako da vredno radite ovu nedelju i zaradite svoju cetvrtinu dinara.Nadam se da ce ovo nedelje biti jos zarada.Ako bute javite mi da zavedem i da podelim za platu.Hvala)
Deo ovog novca(1,99 dinara) je iskoriscen za podmicivanje.
Deo ovog novca(3 dinara) je potroseno ono vece u drugoj kafani.
.
Kraj izvestaja.Blagajnik zavrsio posao.PAUZA!
Ah...toliko novca da se potroši na mito i korupciju...
Bolje da registrujemo firmu neku na Kipru pa da operemo taj novac kako dolikuje...
Evo ja iz mog fonda izdvajam 5 dinara i doniram post-modernoj partiji...
Za koga?ZA PARTIJU!ZA NAROD!ZA MOJU LIČNU KORIST!
AJ SAD...I ZA PUPAK!!
Doniram 420 dinara za sliku pupka!
Evo zapisnika:
21.2.2010
Donacija
Od: Prvi srpski vampir
Za: Sliku pupka
Vrednost: 420 dinara
Korist:Svih 420 dinara ce biti iskorisceni za sliku pupka koju cu naruciti i donecu je za par sati.
Kapetane danas je 21.2.2010.
Dana 21.2.2010. u 12:03 po lokalnom vremenu otvoren je devizni žiro račun PMP u Mafiment banci.
Broj računa iznosi 29367892102782.
Služiće isključivo za uplatu novca stranih investitora koje uskoro očekujemo.
Dinarski žiro račun je otvoren u istoj banci dana 21.2.2010. u 12:10 po lokalnom vremenu.
Broj računa je 35972168935714.
Preko ovog računa vršiće se transfer novca isključivo od domaćih partnera.
Elektricar (5 days ago): "Dakle Kapetan je blagajnik,a ja sam zadužen za pregovore i zapošljavanje."
Pa vrbuj bre,pusti novce :))))