ПМП

1. Ja sam zamenica (i to prva za odnose sa onostranim). Pratim Rialiti čenel da se obrazujem po tom pitanju. Dajem sve od sebe i očekujem da se odrazi i na PMP.

2. Na devizni račun stranke je u 12:35 uplaćena suma od 1000000 USD,a na dinarski račun jedna privatna firma za izvoz magle je uplatila sumu od 50000000 RSD.Smatram da je ovo dovoljno za početak javne kampanje.

3. Javna kampanja?mmmmm to mi se sviđa...

4. Čedo imaš pare,imaš sva odeljenja na raspolaganju i imaš menadžersku titulu.
    Samo napred!

5. Važne su njima Uroše,za moj posao nisu bitne.

6. Ја реално и немам неку функцију, практично ништа не радим, оснивач сам и кењам повремено :)))

7. По одлуци Председника састанак је вечерас у 22 сата. Ко не буде присуствовао сматраће се да се слаже са одлуком.
    Тема:
    Да ли правити нове функције и одсеке или само наћи нове заменике и чланове у већ постојећим одсецима.

8. Odmak dudarim hejt na temu...
    Dosta funkcija. To znači da pare delimo na više delova.
    Imam napade histerije pri pomisli na to... :)

9. Vokasi, pa ima više f-ja nego članova...

10. 'Oćemo da žvalimo ili će imati i nešto da se gricne?!

11. Биће прасенце :)

12. Претварамо се у јагњећу бригаду :)))

13. Председник је дошао 7 минута раније надајући се да ће се и остали понети примером марљивости...

14. Ja sam još prekjuče došao,ali nije nikaga bilo.

15. ево сада смо ту.... чекамо кворум

16. Blagajnik je dosao 2 minuta i 30 sekundi ranije da pripremi papire za zapisnik koji ce biti iznesen nadamo se oko 22:20 po zavrsetku sastanka.
    Uzgred,koliko ce trajati?

17. Nadam se da nisam dolazio uzalud,pošto sam odložio sastanak sa jednom veoma poznatom firmom koja je spremna da uloži novac u našu kampanju.

Rekli o sajtu

Kada pitate dva čoveka o nečemu, dobićete više od dva mišljenja. Na toj osnovi je stvoren Vukajlija. Rečnik slenga i idioma.

Kompjuterska Biblioteka · 7. Maj 2009.