ПМП

1. stavlja gas masku i pita pepea da li hoce da bude nabijen na glogov ili hrastov kolac?

2. tako sam i mislio.Nisam mislio na prevodjenje.
    p.s. kad se ucvrstimo na vlasti idemo na havaje :)
    A pod havaje se podrazumeva:
    http://www.linkinn.net/userfile/pictures_0901/Image/Victoria-Silvstedt-14_JPG.jpg

3. Aj da ne spemujemo temu.Ako je sastanak završen,da se razilazimo.

4. У!!!!! Сису јој њену орошену!

5. PA ova tema i sluzi izmedju ostalog za spam i partijska okupljanja i beljanja :) (izmedju ostalog!)

6. Састанком провејавају грешне мисли.

7. Gresne misli su svuda :)

8. Zivela partija!Zivele grsne misli!

9. Zabranjuje blagajniku da ulazi u zgradu,dok se ne otrezni.

10. Sta ja..mrmlj,frmlj..ja nisam tres na beton ..pijan...cug,cug..iii..iii..ne hik ne seri!

11. Zaključava zgradu i daje ključ obezbeđenju.

12. zaspao na plocniku
    Nesto kasnije se budi i odlazi kuci.

13. Живеле орошене дојке! Набујале!

14. :nije fino ogovarati na chatu... no no no... :

15. ???? Ко кога?

16. Javni resor za saradnju sa onostranim:

Na sastanku sa investitorima Vladom Cepešom i Lucijanom III koji su po nalogu Lestata došli da uloze u poslove stranke, uspeo sam da sredim novu donaciju u iznosu od 2 000 000 dukata, karpatijskih, za vrbovanje novih članova. Izveštaj će dostaviti moja zamenica i lična sekretarica Majav.

Napominjem da mi umetničko delo "pupak" autora Majav još uvek nije dostavljeno!

Ministar za saradnju sa onostranim:
    Prvi srpski vampir.

17. Umetnicko delo stize uskoro.Imali su problema majstori sa uramljivanjem

18. ПСВ поздрављам твоју активност! Надам се да ће се сви угледати на тебе! Бољитак и напредак долази управо од таквих људи!

19. Načelništvo za odnose sa onostranim od drugova i drugarica iz partije trazi odgovor da li odnosi mogu biti sexualne prirode.

Iskreno vas, Nadrkani Golub

20. Морају бити спиритуални!

Rekli o sajtu

Definiše se sve i svašta. Tako se mogu pročitati definicije baksuza, alapače, čitulje, smrti, rezervoara za smeh, kolateralne štete, Živojinović Velimira, zvanog Bate, dnevne svetlosti, gospođe džem!, Brus Lija… „Je l’ ti puši ćale?”, „Je l’ mogu u WC?”, „Chuck Norrisisati” i još mnogo toga može se naći na ovoj internet stranici. Zato ne iznenađuje što se mnogi kad jednom dođu, ponovo vraćaju na nju. Neki čak postaju i zavisnici, pa traže od moderatora da ih banuju, poput jednog studenta koji je zahtevao da mu zabrane pristup na nedelju, dve dana da bi mogao da uči.

Status Magazin · April 2009.