ПМП

1. stavlja gas masku i pita pepea da li hoce da bude nabijen na glogov ili hrastov kolac?

2. tako sam i mislio.Nisam mislio na prevodjenje.
    p.s. kad se ucvrstimo na vlasti idemo na havaje :)
    A pod havaje se podrazumeva:
    http://www.linkinn.net/userfile/pictures_0901/Image/Victoria-Silvstedt-14_JPG.jpg

3. Aj da ne spemujemo temu.Ako je sastanak završen,da se razilazimo.

4. У!!!!! Сису јој њену орошену!

5. PA ova tema i sluzi izmedju ostalog za spam i partijska okupljanja i beljanja :) (izmedju ostalog!)

6. Састанком провејавају грешне мисли.

7. Gresne misli su svuda :)

8. Zivela partija!Zivele grsne misli!

9. Zabranjuje blagajniku da ulazi u zgradu,dok se ne otrezni.

10. Sta ja..mrmlj,frmlj..ja nisam tres na beton ..pijan...cug,cug..iii..iii..ne hik ne seri!

11. Zaključava zgradu i daje ključ obezbeđenju.

12. zaspao na plocniku
    Nesto kasnije se budi i odlazi kuci.

13. Живеле орошене дојке! Набујале!

14. :nije fino ogovarati na chatu... no no no... :

15. ???? Ко кога?

16. Javni resor za saradnju sa onostranim:

Na sastanku sa investitorima Vladom Cepešom i Lucijanom III koji su po nalogu Lestata došli da uloze u poslove stranke, uspeo sam da sredim novu donaciju u iznosu od 2 000 000 dukata, karpatijskih, za vrbovanje novih članova. Izveštaj će dostaviti moja zamenica i lična sekretarica Majav.

Napominjem da mi umetničko delo "pupak" autora Majav još uvek nije dostavljeno!

Ministar za saradnju sa onostranim:
    Prvi srpski vampir.

17. Umetnicko delo stize uskoro.Imali su problema majstori sa uramljivanjem

18. ПСВ поздрављам твоју активност! Надам се да ће се сви угледати на тебе! Бољитак и напредак долази управо од таквих људи!

19. Načelništvo za odnose sa onostranim od drugova i drugarica iz partije trazi odgovor da li odnosi mogu biti sexualne prirode.

Iskreno vas, Nadrkani Golub

20. Морају бити спиритуални!

Rekli o sajtu

Na pitanje: „Ko je bio Mocart?“ duhoviti posetioci internet sajta Vukajlija, rečnik slenga, odgovaraju: „Svestrana ličnost. Čovek koji je komponovao muziku za Nokiu. Inače, bio je poslastičar i izmislio je Mozzart kugle. A voleo je i da se kladi...“

Danas · 06. Novembar 2008.