Osim velikih istorijskih i nacionalnih zabluda, podložni smo i onim „sitnijim”, ali koje nam određuju svakodnevicu. „Ne valja da se sedi na kućnom pragu, posebno kad grmi”, „Hleb od 500 grama je opšteprihvaćen pod nazivom kilo hleba”, „Ne valja da se zviždi u kući, to privlači miševe”, „Ne valja da se otvara kišobran u kući”, „Žvakanje žvaka može da deformiše vilicu”, „Ma koliko vruće i zagušljivo bilo, ne otvarati prozor, ubiće promaja”, navode na popularnom internet portalu „Vukajlija” niz sujeverja i zabluda našeg naroda.
Politika · 31. Januar 2011.
Saznao sam da se večeras od 20:00 časova u kafani Stara Srbija održava okupljanje stranih investitora povodom donacija za nove stranke u zemlji.
Mislim da bi par naših izaslanika moglo da prisustvuje sastanku i tako obezbedi još sredstava za rad.Prevoz je obezbeđen.
Pocicu ja.Ko hoce sa mnom?
Konacno je stigla dugoocekivana slika pupka iz kafane.
Uramljena i spremna za kacenje :)
http://i46.tinypic.com/4vsh36.jpg
Треба направити диверзију и скренути пажљу јавности на нашу партију. Треба ударити људе тамо где их највише боли, жене спречити да телефонирају, а мушкарце да гледају Лигу шампиона. Морамо изазвати револт другови!
ЖИВЕЛА ПАРТИЈА!
Живела!!!
Да се скинемо сви голи и тако протрчимо од Кнез Михајлове до скупштине... то би била права ствар.
Да још мало отопли, и због нас, а и да види више људи!
:svraca... vidi da nema nikog u partiji... i ode...:
Другови, страни п(л)аћеник Веран Матић је кењао нешто о нама. Рекао је да смо "гомила кретена који размишљају само о егзибиционизму, парама и лаку за нокте".
Стога, био сам слободан да у име Партије и борбе за слободу одговорим дотичном:
Погрешио си
У старту
Што си уопште
И мислио
Како можеш да
Урадиш ишта
Ради спречавања нашег окупљања око
Астала слободе
Цепанко.
nek si rekao! jos samo da vidimo kako ce se kriza u Afganistanu i Pakistanu odraziti na ekonomske neprilike u sektoru za prijem pracenje i placanje...
ЗА КОГА??? ЗА НАРОД! ЗА ПАРТИЈУ!
Другарице, уредите да ово буде штампано у великим количинама, у виду флајера, које ће делити голе другарице и другови у касним вечерњим сатима!
ma poslacemo i u Afganistan ako treba... bitno je da ove mudre rijeci dodju do sirokih narodnih masa...
:radi pripremu za stampu:
Драга гђица Мерци, увек поуздана...
Променићемо свет!
http://www.youtube.com/watch?v=Bmxyj6iInMc
FACEPALM!!!
mister Capitano...nemoj neki TRIBURNAL,da proradi zbog pokušaja likvidacije,političkih ne istomišljenika!!:))
Ja sam zadužen za likvidacije.
Ми те намештаљке не признајемо, без бриге!
A ti stavi kesu preko repa kad ulaziš u zgradu.
Dana 24.Februara.2010 godine, u prostorijama resora za saradnju za onostranim, na severnom zidu, postavljeno je umetničko delo "Pupak"
Otkrivanju prisustvovali između ostalog: Kleatus VII, ban Sitijum III, Lucijan III, Mortarijus Veliki i Ivan Grozni ali samo dušom.
Zamenica majav je prisutnima prepričala događaje koji su uspeli da vrbuju preko 7 članova. I na kraju pokazala prisutnima uzivo pupak sa slike.
Na after party, prisutni su obećali nove donacije za "našu stvar"
Ministar za saradnju sa onostranim: Prvi srpski vampir.
Samo nam još nedostaje zastava,pošto imamo ikonu.