Расписујем гласање за демонстрације!!! Морамо диктатурску шаку одсећи што пре! Нека Партија живи!!!! ПМП ДРУГОВИ!
Ко је за организовање демонстрације нека се сагласи! Не само припадници странке и симпатизери већ и сав тлачени народ широм наше неслогом и безвлашћу покорене државне институције!!!
Ја ћу да се обратим окупљенима пригодним позивом на линч политичких неистомишљеника.
Такође, ваља организовати и прикупљање новчаних прилога за куповину сукњица "Пролеће-лето" нашим Другарицама.
Na sajtu vukajlija.com definisan je pluskvamfutur I i II , poseban morfološki oblik glagola, kojim se služe političari kada govore o ulasku Srbije u Evropsku uniju.
Друг Електро чува стражу, стоји на бранику Партије!
Ja sam murtav već duže vreme, ali partija živi!
Ajmo članovi PVT do pobede na sledećim izborima!
Расписујем гласање за демонстрације!!! Морамо диктатурску шаку одсећи што пре! Нека Партија живи!!!! ПМП ДРУГОВИ!
Ко је за организовање демонстрације нека се сагласи! Не само припадници странке и симпатизери већ и сав тлачени народ широм наше неслогом и безвлашћу покорене државне институције!!!
Idemo na demonstracije,ja donosim šipke i letve!
Ја ћу да се обратим окупљенима пригодним позивом на линч политичких неистомишљеника.
Такође, ваља организовати и прикупљање новчаних прилога за куповину сукњица "Пролеће-лето" нашим Другарицама.
Izdvajam 1000000 dinara za finansiranje demonstracija i kupovinu suknji.
Ja mogu samo noću, ali tu je koleginica majav da ujeda sa socijalnim zubima po danu :)
Poslala sam ti potvrdu o privremenoj sprečenosti za rad koja se odnosi na period od 24 sata, non stop. Vampiru, na bolovanju sam.
Naspavaj se na brzinu pa delaj i danju, ili pronađi nekoga na određeno vreme.
Ozdraviću.
Elektricar ti to izdvajas novac iz moje kase?
Pročitao dopis koleginice Majav.
УЈЕДИНИМО СЕ!!!!
Hvala, šefe, 1.srpski Vampiru. A gde je voće, slatkiš za brži oporavak, ljubazna reč?!!!.
Šaljem jednog šećeraša. Majka ostavila za slatko!
Партијска солидарност на делу!
Moram svoju zamenicu da negujem. Šaljem joj još dva šećeraša, sveze uzbrana.
Hvala, nije mi bolje. Nešto me smara postojanost ljudske sujete i praznoglavosti. Mogu li još da bolujem, dragi šefe?
Kako ne vidiš lepo piše
Мајав - Прва заменица Комесара за односе са оностраним.
Uostalom tebe niko ne može da zameni :)
Izvini, videh pa obrisah svoju grešku. Električaru, nađite mi zamenu.
Zašto?Nije valjda da nas napuštaš?
Ako si otvorila bolovanje,onda je u redu.Mislim da će šef moći još neko vreme bez tvoje pomoći.
Snalazim se draga koleginice, ali mi nedostaješ.