Kad je pre nekoliko dana osvanuo naslov u dnevnim novinama „Željko Mitrović: Trovali su me“, na samoproklamovanom rečniku slenga vukajlija.com odgovorili su mu bez mnogo pijeteta: „Pa dobro, i ti si nas, i još to radiš“.
Ekonom:east Magazin · 03. Februar 2011.
Dragi 1.S.V. i ti meni nedostaješ.
Ja se izvinjavam,ali zabranjeno je prenemaganje u okviru stranačkih prostorija.Molim vas da pređete u salu za konferencije.
Hvala.
Elktričaru, nemoj da mi se zanosiš, ovo je samo kolegijalnost zasnovana na čistim emocijama.
Kako ćemo kasnije da se mrzimo, ako se sad ne volimo?!
Izgleda glupo, ali ovde će jednog dana započeti borbe za otcepljenje, za prevlast, za veće parče kolača...okumićemo se, a onda ćemo početi da se ubijamo.
Pa, zar nisam u pravu?! Svaka partija koja drži do sebe je imala bar 1365 takvih faza u 400 dana svog trajanja.
Mislim da je bilo dosta ubijanja.Bar za mene.
I za mene, i za svakog.
Ipak, to je srpska tradicija...kako čemo odstupiti od tradicije?!
:)))
Ja sam spreman da odstupim,jer sam se nagledao dosta toga.Nije nimalo prijatno.
Vidiš da sam na bolovanju od onomad. Već sam odstupila.
Spopade me manjak tolerancije na kolektivno lajanje, zajedanje i komično&tragično solidarne paranoje među Vukajlijašima (nekim od malobrojnih).
:)
Koleginice Majav, uzmite slobodne dane. Biće vam isplaćeno kao i da ste radili.
Njegovo visočanstvo Vlad, vas puno pozdravlja, i pita da li treba da neka glava padne. Elonak I se angažovao da pronađe najbolje lekare. Doza krvi koju smo pripremili za vaš oporavak je prešla malo količine potrebne za oporavak, ali mi u odeljenju za razne nabavke resornog ministarstava za saradnju sa onostranim imamo svoj moto. "od glave višak ne boli" i "neće da se baci". Od viška sakupljene krvi pravićemo koktele i vaš oporavak obeležiti sa manjom svečanošću u zamku. Moram istaći da su naši članovi, svesrdno učestvovali u skupljanju donacija. Među nekima koje bih izdvojio kao požrtvovane, istakao bih malog srpskog vampira i naravno sebe.
Moje iskrene želje su vaš brz oporavak.
Sa poštovanjem:
Prvi srpski vampir, ministar za saradnju sa onostranim.
Izuzetna mi ječast G-dine ministre. Najtoplije se zahvaljuje. Deder tu krv čuvajte od zgrušavanja (dojadila nam je krv u prahu), pa ako vidite da se ište članstvu, pijte i "moj" deo.
Ž i v e l i !!!
Кад би сви били солидарни као ми, свет би био лепше место.
Lepota je u oku posmatraca. :)
Али патња је на леђима угрожених...
A ja ću da kupim venac belog luka i komplet kočeva,za svaki slučaj.
Elektrikuse, ne diramo članove partije bez njihovog pristanka i poziva :)
Само сложно и напред!
Bokasi ocu da me primite u partiju i da i ja da imam neku funkciju.
Hahaha još jedna žrtva!
Ja sam vaša opozicija!
Hahaha još jedna žrtva.Mi opoziciju ubijamo čim priđe zgradi.
Kad smo već kod toga, gde nam je ono obezbeđenje sa igračkom na zoom?