Sa čijim vozačima????Evo ja im obezbeđujem shljivovitzu prva liga, ma čiji da su.
Evo Marijana, načinjem za tebe specijalno jednu iz '03...žifeli!!!!!
na ex! jaaaaka {23 grada}
Što se tiče autfita, obavezno ponesite:
-1 Kg belog luka
-1 Kg crnog luka (ako vamp ne zna razliku ili ne može da je uoči, što je sigurno sigurno je)
-Srebrno nešto (lančić, kajla, narukvica, buzdovan po mogućnosti ako zakaže sve)
-Jednu torbu ( što veću, i u njima par manjih torbi)
(ovo gore je zbog šverca naravno, a
-što se odeće tiče, nema potrebe da nosite bilo šta osim onoga na sebi, jer ćemo i onako da pokupujemo pola butika njihovih Kineza ili čega već, zavisi kakvu situaciju zateknemo.
Овом приликом упозорио бих све Другарице и Другове на нову опаснот. Наиме, контролори у превозу опстају све већа напаст и сметња нашим плановима. Ови људи, наиме, инсистирају на поништавању кушљене карте, а у право је поништавање карата једно од правила које намеравамо одстранити из система.
Тим захтевима, они покушавају да нас компромитују. Не наседајте!
PVT Marijana...ok ako smo se dogovorili oko toga...a sad, šta ćemo sa Prvim Srpskim Vampirom, ide u kraj iz kog mu je deda, ko je za da ga ostavimo tamo?
Sa čijim vozačima????Evo ja im obezbeđujem shljivovitzu prva liga, ma čiji da su.
Evo Marijana, načinjem za tebe specijalno jednu iz '03...žifeli!!!!!
na ex! jaaaaka {23 grada}
немам појма о чему се ради, али може шљивовица!
Vozači su neki padavičari koje sam našao na auto putu minhen-študgart.
Bez brige,imam poverenja u njih.
Vozaci su prvoklasni cetrdesetosestogodisnji bosanci, oblih stomaka i otecenih jetri.
Nisu bosanci i nemaju otečene jetre.
Što se tiče autfita, obavezno ponesite:
-1 Kg belog luka
-1 Kg crnog luka (ako vamp ne zna razliku ili ne može da je uoči, što je sigurno sigurno je)
-Srebrno nešto (lančić, kajla, narukvica, buzdovan po mogućnosti ako zakaže sve)
-Jednu torbu ( što veću, i u njima par manjih torbi)
(ovo gore je zbog šverca naravno, a
-što se odeće tiče, nema potrebe da nosite bilo šta osim onoga na sebi, jer ćemo i onako da pokupujemo pola butika njihovih Kineza ili čega već, zavisi kakvu situaciju zateknemo.
http://www.slavonska-sljivovica.com/images/sljivovica_images/sljivovica02.jpg
Moze.
Planiramo da sirimo partiju u Rumuniju.
Ako ne bude neko nevrijeme...
Овом приликом упозорио бих све Другарице и Другове на нову опаснот. Наиме, контролори у превозу опстају све већа напаст и сметња нашим плановима. Ови људи, наиме, инсистирају на поништавању кушљене карте, а у право је поништавање карата једно од правила које намеравамо одстранити из система.
Тим захтевима, они покушавају да нас компромитују. Не наседајте!
Важи! И ја користим ову прилику да поздравим све другове и другарице!
PVT Marijana...ok ako smo se dogovorili oko toga...a sad, šta ćemo sa Prvim Srpskim Vampirom, ide u kraj iz kog mu je deda, ko je za da ga ostavimo tamo?
El, molila bih bar jednog bosanca, radi postizanja kosmicke ravnoteze.
PVT!
Idem ja,to je kao da ide bosanac.
Što se tiče otkucavanja karata,poneo sam kesu punu kovanica od po dinar.
ПВТ сви!
ПСВ је можда и најактивнији Друг. Будите сигурни да ће он сваки задатак обавити прецизно и у најкраћем року!
Електро, твоје име красиће Домове Културе широм планете, кад разум завлада!
Ok, ja sam, polu-Bosanac, tako da moramo naći još jednog Bosanca da uspostavimo kosmičku ravnotežu...
Ako vam zatreba neka krvopija,povedite tašte sa sobom.
Vlad Cepeš će biti dovoljan, ali nam i dalje trebaju Bosančerosi, a Vlad to svakako nije.
Nudim svoju majku kao pomoc Partiju, odred krvopija.
Bo, nemoj da budeš tako stroga prema svojoj majci, nije zaslužila žena...
Smanjujem ti platu sa -500€ na 0.0012€ zbog ovog ispada...ako se Urke slaže.
Istovaraj!