U nedostatku mesta u Vujaklijinom ili kojem drugom rečniku na internetu postoji mnoštvo sajtova, među njima Vukajlija, gde možete da vidite na kakav sve način ljudi vole da razgovaraju na opšte zgražavanje lingvista. Tako da se tamo može videti da ljudi fejsbukuju, fejsbuče, da im je fejs ubagovao. Ili čak poređenje čuvenog prideva „kul”: kul, kulji, najkulji.
Emisija RTS-a "Oko Magazin · 24. Novembar 2009.
Не мењам то ја, Вок то ради а нема га на сајту сад сам гледао! Нема везе, пратимо па ће првом приликом!
Sverc iz Rumunije se pokazao vrlo uspjesna investicija. U proteklom periodu ostvarili smo dobit od 7uio8743737, u4974974 dinara ali radi unapredjenja poslovanja neophodno je otvoriti ogranak firme tamo da bi stvari drzali pod kontrolom a i zbog smanjenja poreza na promet...
Sta vi mislite kolege? PVT!
E pa ovako:
Prvo ćemo napraviti spisak onih koji žele da idu u Rumuniju.
Druga tačke je: kako da ostavimo prvog srpskog vampira u Rumuniji, tačnije u Transilvaniji?
Ja imam predlog, da mu nabavimo pravi plašt i odvedemo ga kod zubara da opravi šesticu, i da mu negde oko granice ˝slučajno˝ zapalimo pasoš pomoću Vokasijevog upaljača...ko je za?
Ја могу само да се сложим, јер се бавим више теоријом него праксом. ПВТ
Ja dajem venac belog luka i glogov kolac.
Što se tiče prevoza,to ću ja da organizujem.
Slažem se sa Merci.
Ja mogu da pozajmim metlu, ako zakaze prevoz.
prilazem usisivac za svaki slucaj.
У телефонском разговору са Оливером Ковачевић успео сам да обезбедим гостовање у њеној емисији за неколико дана. Жели да чује све о идеолошкој позадини наше Партије и која је то прича коју ми форсирамо. Одбила је да ми саопшти ко ће бити моји саговорници, али је рекла да ће вече пре емисије урадити "Френч" на ноктима и позвала ме је да асистирам.
Даћу све од себе. ПВТ
Urose, nadam se da shvatas vaznost asistiranja na Oliverinom frencu za nasu Partiju!
Čedo što si me zvao?Taman sam hteo da zavrnem Čauševskog za prevoz!ccc...
Ja prilažem moj trotinet iz mlađih dana...ok ako smo to rešili, da nastavimo.Ko se ne snađe za prevoz nek putuje sa nekom lowcost kompanijom do Bukurešta, pa busom do Transilvanije, više se isplati.(napominjem da putujete o svom trošku, nemoj da nisam reko :p)
@ El, reko bezveze bez tebe pa da navrneš malo...
Свакако Другарице Црна! Рекла је да жели бити у форми за емисију, јер се очекује ватрена расправа!
Електро, поуздани ратниче наше Партије!
Uroše samo nastavi da sušiš nokte Oliveri, apsolutno te podržavam u tome.
Što se tiče autentičnih zuba Vlada Cepeša, ne znam da li bi se PSV složio sa time, al ajde, samo nađi neko pogodno tržište, naprimer uvali Cigama, pa nek prodaju deci po ekskurzijama.
E ovako autobusi su obezbeđeni,vozači se trezne negde na granici sa makedonijom,pošto se vraćaju iz grčke.
Vreme polaska je u sledeći petak u 00:00 h sa dunav stanice.
Sledeci petak najavljuju kisu, da li ce nasa visefunkcionalna vozila moci da podnesu pljusak uz mestimican vetar?
Урадићу то партијски искусно и прецизно!
Искуство код Јовићевићке ме је научило да ако се опустим, и поглед скренем ка њеним уснама, она ми бутинама може сломити наочаре!
Uuuu ponoć...:D
hahhha koje usne Uroše, i ti si prefarban vala :D ccc
E sad...da deklarišemo šta sve treba da nosimo na taj mali ˝izlet˝
Evo nekih predmeta:
Naravno da hoće,to su rumunski vojni autobusi,prepravljeni u bugarskoj.
Da li imaju madjarske motore i crnogorske tockove?