Slavna Vukajlija. Ima glupih stvari, ima bezveznih, ali ima i jako puno brilijantnih. Neću previše dužiti, samo odite tam pa vidite sami. Samo jedno upozorenje - ima ponešto napisano i na ćirilici (iako smatram da svako, ko kolko-tolko drži do opće kulture zna ćirilicu).
Skodin blog · 04. Septembar 2010.
Moja šljiva je alkohol 55% ako pomaže...šta je ostalih 45 pojma nemam, još alkohola valjda.
Voda čedo,šta bi bilo.
Znam nego kontam brzo udara pa da nije...ma nema veze :D
Jesi se ti dogovorio sa ljudima oko prevoza?
PVT! :)
PVT!
Rekao sam već,sledeći petak,dunav stanica 00:00 h.
PVT!!!!
A, ok...onda je gotovo sve, znači rešeno je i to. sad ću da nakuckam zapisnik.
PVT!
До тад, баците се на посао а ја ћу на дување!
ПВТ!
Izveštaj sa sednice načelništva za vanstranačke aktivnosti
Sednica je održana dana 23.3. tekuća godine, oko 23:12.36 časova.
Prisustvovali su:
CrnaBo
Uroš
Električar
Par Autoprevoznika
(dovuko ih Električar)
Merci
MarijanaP
I moja malenkost
(ja se najiskrenije izvinjavam ako sam nekoga i zaboravio, nije mi bila namera)
ehm ehm, dakle:
Na sastanku je potvrđen dolazak članova u Rumuniju, ali ne sa ciljem posete Transilvaniji i legendarnom Vladu Cepešu, već kao izgovor za švercovanje određenih predmeta.(čitaj:šta god nađeš,a da je jeftino, kupuj, ovde košta duplo)
Postavljeno je nekoliko oglasa lične priode na temu, i svi su se alkoholisali kad god su stigli.
Za stalni radni odnos je primljena CrnaBo, trenutno je na poziciji moje sekretarice i mog zvaničnog PR agenta, il čega već(izgubio sam iz vida njen post, nek prilagođava svoje funkcije ad-hoc.Al platica je fiksna, o tome nek popriča sa nadležnima za taj deo.
Definisano je i ko kome suši nokte, to je ostalo manje više nepromenjeno.
Prevoz do drage nam i bratske Rumunije je ugovoren, kao i mesto i vreme polaska, i autfit Vukajlijaša koji idu na ovaj šverc(ekskurzijicu).
Na Urketovu inicijativu je sređeno da PSV-a ipak vraćamo u Srbiju posle, jer Uroš smatra da je on dobar član partije.
Pozdrav do sledećeg druženja, koje počinje sledeći petak na Dunavu stanica 00:00 h.(malo nerazumljivo, za pojedinosti se obratite šefu biroa, on je logistika)
Do sledećeg viđenja, Vaše, a i naše
Načelništvo za vanstranačke aktivnosti.
Predlažem ilegalan uvoz ogromnih količina rumunskog absinta u naše lične svrhe.
Ko je za?
el to ono piće koje izaziva halucinacije?
Ja sam svakako za, samo u kojoj ambalaži ćemo da švercujemo to???
Koja količina može da stane u pupak?
И ја за! ПВТ!
http://www.halloweenmania.co.uk/images/walking_skeleton.gif
Jedan od članova je rešio da pokaže kako se šunja preko granice.
Друг члан се искусно прикрада, види се да је прошао кроз наш камп за обуку!
Ја се психички припремам за сусрет са Оливером Ковачевић, и остављање доброг утиска на њу и широки аудиториујм.
ПВТ!
http://www.halloweenmania.co.uk/images/walkingskeleton.gif
Drug član, nam pokazuje način na koji se u našem sektoru hoda.
Psv svaka cast za zalaganje partiji.Zbog tvog zalaganja i ulaganja u partiju iz partijskog fonda izdvajam 20.000 dinara za potrebe sektora za odnose sa onostranim.Pvt!
Другови и Другарице, извештавам да сам свој задатак ваљано обавио. У гостима код Оливере Коваћевић потпуно сам разбио своје саговорнике, шармирао Оливеру и целокупни аудиторијум. Међутим, механизам тираније против ког се боримо учинио је своје, и мене су избацили са свих снимака. Мој глас није дошао до народа, али нећу никад стати!
Оливера ми је кришом (због страха од отказа) рекла да сам у емисији имао држање будућег премијера, а да сам јој нокте сушио у стилу Џефа Бриџиса.
Одговорио сам да ме фунцкије не интересују, а да је лако сушити кад је избор лака прави.
ПВТ Другови, сад морамо бити јачи него икад!
Evo ja sam tu,i sta sad?
Čekaj da te rasporedim.
Ti si od danas nadzornik zgrade.
Dana 28.3.2010. u 3:36 minuta na mesto Nadzornika zgrade postavljen je
Duncan Ferguson http://vukajlija.com/recnik/autori/16611.