Да се и ја огласим саопштењем. Дакле као што смо и очекивали Партија расте невероватном брзином. Потребна нам је:
1)Комесарка за односе са јавношћу (задужена за организацију ланца илегалних штампарија и израду партијског пропагандног материјала)
2)Шеф штаба за геноцид над политичким неистомишљеницима (предност садистичким манијацима)
3)Хигијеничар.
Напомена, кад дођемо на власт, ове партијске ћелије претворићемо у МИНИСТАРСТВА. Дакле, ово је само док будемо деловали у илегали :)))
Председниче, промени тамо Мерси или Мари Муњи титулу у Комесарка за односе са јавношћу...
E tako...ostavio sam link na 2-3 dela foruma, valjda će se primiti neko...
:D
Ako ništa drugo, bar će ova tri upražnjena mesta nestati do ujutru...laku noć svima!
Au...a šta oni rade ono beše :)?
Ok, počastvovan sam...
Mislim da ću zaplakati
:'-)
Reklamiraju i uništavaju konkurenciju!
Ah...gledam po forumima, nešto i nema konkurencije
:)
Još bolje,samo napred.
Све ваше функцје су на првом посту
Чедо промовиши странку по спамерским темама, рецимо тема :Погоди К8 8
ok, odo sada tamo...:D
Још увек нисте расправљали шта је у ствари наша странка и који су јој циљеви, Није пандан модовима....
A imam neki osećaj da će ovo biti zanimljivo...
Ко, бре спамерска тема? 'Оћеш опет онако да те зовем? :))))))))
Маро Извињавамо се!
:povecava platu clanu ''ortak_CHEda_velja'' sa 0000,00 na 00000.00 zbog kvalitetnog pokusaja vrbovanja novih clanova... :)
u yea, to mi kaži...
Да се и ја огласим саопштењем. Дакле као што смо и очекивали Партија расте невероватном брзином. Потребна нам је:
1)Комесарка за односе са јавношћу (задужена за организацију ланца илегалних штампарија и израду партијског пропагандног материјала)
2)Шеф штаба за геноцид над политичким неистомишљеницима (предност садистичким манијацима)
3)Хигијеничар.
Напомена, кад дођемо на власт, ове партијске ћелије претворићемо у МИНИСТАРСТВА. Дакле, ово је само док будемо деловали у илегали :)))
Председниче, промени тамо Мерси или Мари Муњи титулу у Комесарка за односе са јавношћу...
Ово под 2 ми делује веома привлачно. :))))))))
Дакле сматраш да задовољаваш садистичке критеријуме? :))) Онда си именована...
E tako...ostavio sam link na 2-3 dela foruma, valjda će se primiti neko...
:D
Ako ništa drugo, bar će ova tri upražnjena mesta nestati do ujutru...laku noć svima!
Друже поносни смо на тебе, лаку ноћ!
Проблем је само кад ме понесу критеријуми. Могу да кренем и на вас. :)))
Узмите неког мање својеглавог. :)
Дооообро, немој после да тражиш место у неком јавном предузећу кад се сви буду грабили за позиције :)))