Na pitanje: „Ko je bio Mocart?“ duhoviti posetioci internet sajta Vukajlija, rečnik slenga, odgovaraju: „Svestrana ličnost. Čovek koji je komponovao muziku za Nokiu. Inače, bio je poslastičar i izmislio je Mozzart kugle. A voleo je i da se kladi...“
Danas · 06. Novembar 2008.
И сушење ноктију!
uuu do jaja partija, đe da se potpišem pa d postanem član.
Ne ide to tako lako, a-a...
mojne me jebeš Luli :) Šta treba d se radi da postanem član?
Neću.
Ало! ЈА сам главни! Први међу једнакима! Маршал! ЈА одлучујем ко, кад како шта....
pa vokasi kaži kako šta, kad itd
Ja depiliram!!
Ja sam i zaboravila koja mi je funkcija ovde! A da, upravnica manikirsko-pedikirskog zavoda, jelte. :) I jedina koja je slala nesto nalik CV-ju, mada je ideolog sve to fino izignorisao... :))
Реме, јел видиш које се функције траже???
da al su mi nekako dukatlijske, jel mogu da hoblujem parket, il' da smaknjavam konkurenciju, nešta tako?
Ајд пријави се сада и овде. Напиши који су ти квалитети... Не мора циви нег мети шта би тео да будеш, зашто.... како би то помогло партији и томе слично...
Vokasi gde je moj odsek na prvoj strani i gde sam ja koj moj :D
church pub - Чуварка списка фетиша и сексуалних настраности чланова
ja primljena zbog CV-a
Чрча, где је тај пост??? Дај га на увид!
Pa sve sam ti linkovala bre!
У курац... Јебеш ктиторе, не видим линкове после жњија!
Moja duznost, kao upravnice, jeste da za pocetak pokazem primer kako se pise pristupnica u kojoj mozete da napisete svoje kvalitete i razlog da bismo vas primili u partiju i dodelili vam funkciju koja vam pristaje. Uslovi su tezi nego ranije, ali to, otprilike, ovako treba da izgleda:
http://vukajlija.com/forum/teme/7512?strana=44 :)
Hahahaha :D
Bre Črča nikad ne ide nespremna ;)
Чрча, а под које име да те убележим???
Може Чрча???
glavni i odgovorni u odseku za uklanjanje konkurencije - što manje konkurencije to više šansi da se dokopamo vlasti. Ne mora sve da bude legitimno, kvaliteti su višegodišnje bavljenje nekim zajebanim veštinama, tipa tangram i sudoku....
a isto tako mogu da budem i direktor odseka održavanja parketa i pločica - doprinelo bi izgledu prostorija partije, samim tim bi nas više ljudi smatralo ozbiljnom partijom koja drži do sebe. Činim čuda čak i u ladnu vodu i bolji sam i od mister propera i od muskola....
Evo dva moja predloga, pa biraj šta ću da budem.