ПМП

1. Zapisala u podsjetnik Majav :)
    Nista bez dragog nam predsjednika, a on je trenutno u drzavnoj posjeti Holandiji. Ocekuje se njegov povratak privatnim avionom za koji sat... :)

2. Da idem da ga dočekam? So i 'leba/i ja u narodnoj nošnji? Može?

3. Psv bolje sacekaj prezidenta da on odluci o tome :)

4. Председник је стигао! Ледени ти се прикључујеш Белом Лоодију Знику као Хигијеничар! То су услови. А мајав ће бити ПСВ ова заменица

5. Створени су одсеци деловања. погледајте први пост!

6. Sjajno sjajno Вокаси :) Napreduje nam partija polako ali sigurno :D ...

7. Nema me par sati i vi odmah o golotinji i povećanju plata.Mislim da bi trebao da obratim pažnju na pojedine lidere,koji loše rukovode stranačkim budžetom.
    Ovo je ipak ozbiljna partija.

8. Ozbiljna ozbiljna.Zato mora mnogo da se ulaze u marketing i puter kifle+jogurt.

9. mhm...biće ovde čistka uskoro,koliko ja vidim!

10. Један од основних циљева којима ћемо се посветити по освајању власти је УКИДАЊЕ ОПШТЕГ БИРАЧКОГ ПРАВА.
    Сматрамо да више нема смисла да глас неке неписмене особе анулира глас писмене. Другим речима, људи ће морати да макар науче да читају и пишу, као и да положе упрошћен тест опште информисаности (чисто да не буде на лепе очи). Ако мисле да их ико ишта пита.
    Ускоро даља разрада...

ЖИВЕЛА ПАРТИЈА!

11. Takođe,treba da ukinemo povlastice za deo glasačkog tela koji već godinama tlači i ugnjetava narod.Posle toliko godina na vlast je došla partija koju su stvorili revolucionari iz redova naroda.Zato moramo da očuvamo izvorne vrednosti i da se potrudimo da ispoštujemo budući Manifest stranke.

ŽIVELA PARTIJA!

12. Ojsa...e to sam čekao Il Capitano, ima da sebi zakupim jedno omanje ostrvo u Karipskom moru, a od love će da ostane: http://www.poslovni-utrip.si/wp-content/uploads/2009/01/euro.jpg
    (Naravno, menadzerisaću za PMP do daljnjeg, ipak treba nečim da se zanimam)

13. Samo se ti nadaj.Ko priđe kasi,vodim ga odmah u CZ,pa nek njima objašnjava šta je radio.

14. Прво требамо завршити формирање партије до краја, а касније ћемо ићи по разним егзотичним острвима!

15. Slažem se...
    Mislim da ste dobili par novih članova na Vuki danas (bio sam jako, jako uporan sa spamovanjem, ovaj reklamiranjem svakog živog chata koji posećujem)
    Jel 'vaki katanac na novcima???
    Ako jeste onda ćemo lako, imam ja jedan univerzalni bonsek :)

16. O privatna vojska!!!
    A moje ostrvo to ništa,a????
    Mislim ipak menadzer treba da ima neki opuštajući ambijent oko sebe, stresan je to posao...
    :D

Rekli o sajtu

Kad je pre nekoliko dana osvanuo naslov u dnevnim novinama „Željko Mitrović: Trovali su me“, na samoproklamovanom rečniku slenga vukajlija.com odgovorili su mu bez mnogo pijeteta: „Pa dobro, i ti si nas, i još to radiš“.

Ekonom:east Magazin · 03. Februar 2011.