ПМП

1. Sa slikama iz srednje skole, eventualno prve godine fakulteta.

2. Molim, malo ozbiljnosti.
    Izem ti partiju koja će da promoviše golotinju. Šta, zar treba samo neki perverznjaci da se učlanjuju?!
    Nego, molim da svako napiše po nešto na "naučnoj bazi". Nije važno, izbor tema i forme je slobodan.

Ako vam je zinulo za fotke, šta fali onima sa lične karte. Jes' da nisu golišave, ali ćemo se barem slatko smejati...

3. Majav, ja znam da bi ti mene volela da vidiš u ovakvoj uniformi :)

4. Zato sto nema golotinje u politici i nastaju ratovi. Partijska golotinja je neophodna. Ovu sa vampirove slike predlazem za stalnog clana

5. Prvi S. V. učini mi...(ako si omladinac ili častan pionir).
    Melki, blagajnica, to može, vidim da bi se snašla sa našim članarinama.

6. PSV..smrt fašizmu i BRAVO :-))))))))

7. Ima nas tacno 15!Sada kada imamo potpuno osoblje nalazim za shodno da skupimo clanove za izbornu listu.Naravno Vokasi i Uros kao politicki lideri drze prva dva mesta na listU!
    p.s. Merci mi smo sad tandem,tako da nemoj slucajno da nekome das premalu platu.Tacno 000.00!Ja kao blagajnik cu ti tacno toliko odvajati iz nasih sredstava za platu.I nemoj slucajno da si neki deo te zavidne cifre maznula!

8. Sve je pod kontrolom Il Capitano! Svima su plate iste tj 000.00, a kljuc od kase je kod Bok-a :)))

9. Vokasi, a gde sam ja ? Nema me među članovima????

10. Kada si se prijavila?Listao sam i nisam nasao :)

11. Menadzer se javlja na dužnost...
    Jel bilo nekih promena u stranci dok sam bio odsutan?

12. niste me ubacili medj clanove nemojte da odmah cijepam partiju.

13. Polako Ledeni da dodje Bokaci :)
    Nije ti ovo drzavna partija da zasijedamo po citav dan :)))

14. Capitano, vidi koliko se trudim, gde, bre, da se prijavim? Skupljate potpise/peticija/demonstracije...pa nemoj da sam na repu zbivanja!!

15. majav će biti moja zamenica, ako može?

16. Može. Biće mi zadovoljstvo...