Prijava

Десанка Максимовић је очигледно овој издајничкој и окупаторској власти трн у оку. Добро је говорио Милошевић 2000. шта ће се десити ако ове марионете дођу на власт. (Да не говоримо о томе колико су одвратни - бахати и банални, још бесконачно пута баналнијег ума.) Међутим, овог пута су се упустили у нешто превише, чак и за њих! Слушајући директиве својих западних ментора хоће да изврше културоцид над овим народом, јер народ није поробљен док се сећа своје драгоцене културе, а самим тим је и поседује, јер култура живи док живи у умовима људи.

НЕЋЕ ПРОЋИ

http://rs.n1info.com/Kultura/a607971/Umetnici-ispred-Ministarstva-prosvete-recitovali-pesme-Desanke-Maksimovic.html

У знак солидарности, ево, променићу слику и надимак.

Да ли је могуће да ни овде нико нема шта да каже?

Избацују Десанку, а убацили Цецу! Сетите се Арканових шлепера, наногице и осталих ствари. Да се човеку следу крв у жилама.

https://www.novosti.rs/vesti/naslovna/drustvo/aktuelno.290.html:836109-Iz-lektire-izbacen-Jazavac-Petra-Kocica-a-ubacen-Cecin-Grom-programi-ostadose-bez-rodoljubivih-pesama-i-narodnih-bajki-ucimo-iskrivljenu-istoriju-Kroz-udzbenike-guse-djacima-ljubav-prema-otadzbini

ја само имам да кажем да је брука и срамота, учите децу кући правим вредностима

i jel stvarno to izbacili jazavca i stavili krome moj?

iscenirano da krenu brnaba i zvaljo da se izdrkavaju kako NIKO NECE DIRATI U NASE SRPSTVO jeftino bas

Prvi put da se slozim sa eruom

За неколико година ће бити протест зато што су министри избацили Цецу, Карлеушу итд. из уџбеника и убавили неког десетог.