Било је то у некој земљи сељака...

1. Десанка Максимовић је очигледно овој издајничкој и окупаторској власти трн у оку. Добро је говорио Милошевић 2000. шта ће се десити ако ове марионете дођу на власт. (Да не говоримо о томе колико су одвратни - бахати и банални, још бесконачно пута баналнијег ума.) Међутим, овог пута су се упустили у нешто превише, чак и за њих! Слушајући директиве својих западних ментора хоће да изврше културоцид над овим народом, јер народ није поробљен док се сећа своје драгоцене културе, а самим тим је и поседује, јер култура живи док живи у умовима људи.

НЕЋЕ ПРОЋИ

http://rs.n1info.com/Kultura/a607971/Umetnici-ispred-Ministarstva-prosvete-recitovali-pesme-Desanke-Maksimovic.html

2. У знак солидарности, ево, променићу слику и надимак.

3. Да ли је могуће да ни овде нико нема шта да каже?

4. Избацују Десанку, а убацили Цецу! Сетите се Арканових шлепера, наногице и осталих ствари. Да се човеку следу крв у жилама.

https://www.novosti.rs/vesti/naslovna/drustvo/aktuelno.290.html:836109-Iz-lektire-izbacen-Jazavac-Petra-Kocica-a-ubacen-Cecin-Grom-programi-ostadose-bez-rodoljubivih-pesama-i-narodnih-bajki-ucimo-iskrivljenu-istoriju-Kroz-udzbenike-guse-djacima-ljubav-prema-otadzbini

5. ја само имам да кажем да је брука и срамота, учите децу кући правим вредностима

6. i jel stvarno to izbacili jazavca i stavili krome moj?

7. iscenirano da krenu brnaba i zvaljo da se izdrkavaju kako NIKO NECE DIRATI U NASE SRPSTVO jeftino bas

8. Prvi put da se slozim sa eruom

9. За неколико година ће бити протест зато што су министри избацили Цецу, Карлеушу итд. из уџбеника и убавили неког десетог.

Rekli o sajtu

Definiše se sve i svašta. Tako se mogu pročitati definicije baksuza, alapače, čitulje, smrti, rezervoara za smeh, kolateralne štete, Živojinović Velimira, zvanog Bate, dnevne svetlosti, gospođe džem!, Brus Lija… „Je l’ ti puši ćale?”, „Je l’ mogu u WC?”, „Chuck Norrisisati” i još mnogo toga može se naći na ovoj internet stranici. Zato ne iznenađuje što se mnogi kad jednom dođu, ponovo vraćaju na nju. Neki čak postaju i zavisnici, pa traže od moderatora da ih banuju, poput jednog studenta koji je zahtevao da mu zabrane pristup na nedelju, dve dana da bi mogao da uči.

Status Magazin · April 2009.