Osim velikih istorijskih i nacionalnih zabluda, podložni smo i onim „sitnijim”, ali koje nam određuju svakodnevicu. „Ne valja da se sedi na kućnom pragu, posebno kad grmi”, „Hleb od 500 grama je opšteprihvaćen pod nazivom kilo hleba”, „Ne valja da se zviždi u kući, to privlači miševe”, „Ne valja da se otvara kišobran u kući”, „Žvakanje žvaka može da deformiše vilicu”, „Ma koliko vruće i zagušljivo bilo, ne otvarati prozor, ubiće promaja”, navode na popularnom internet portalu „Vukajlija” niz sujeverja i zabluda našeg naroda.
Politika · 31. Januar 2011.
Ne stiže brat Rus da je razvije na vreme. https://imgur.com/yR5jWXK
https://www.novosti.rs/planeta/svet/911841/pao-dogovor-belorusija-prva-dobiti-rusku-vakcinu-protiv-korone
treba malo šire vakcinisanje za testiranje.
Па пријави се да је примиш у дупе, за боље и ниси :D
"treba malo šire vakcinisanje za testiranje". Misliš - probajte na par miliona ljudi da vidimo šta će biti, al da ne moram ja da prolazim kroz ta sranja, pa kad bude bezbedno - ok, uzimam? Ok, razumem - ali kao narod trećeg reda, kolike šanse imamo da se nadjemo na tom test poligonu? Dva čoveka doneše odluku da će Belorusija dobiti rusku, ne neku drugu ili treću, i to im je što im je, ljudi se tu više ništa ne pitaju...Jebena situacija.
Melky ubrizgaćemo ti svašta nešto ima rogovi da ti izrastu...
ŽIVEO ESTABLIŠMENT, KORPORACIJE, TOO BIG TO FAIL BANKE, NVO, SOROŠ, GMO I NOVI SVETSKI POREDAK
Ima svi da jedete paradajz od 10 kila i ima svima da vam adamove jabučice atrofiraju
Da da, to je taj stav čoveka koji će prvi da fasuje bilo kakvo sranje koje stigne na tržište jer, kako je rekao lider, lekari i vojska će je dobiti prvi. Jbg sad ako bude u pitanju ruska ili kineska na koje se mršti i sama SZO, što se mora mora se. Ili nema ide na poso a deca nema idu u školu jbg. Kad malo bolje razmisliš, imaš jednaka prava kao beli laboratorijski miš.
Tebra, ne znam kako da ti kažem ali ja ne mogu i ne umem da čitam tvoje postove. Nerazumljivi su čak i ovi kraći.
Dobijem obris ideje samo preletevši preko teksta onoga šta si hteo da kažeš i smislim nešto što smatram da bi te najviše trigerovalo i to napišem
E ali u suštini i nastojim da pišem na taj način - dve misli u jednoj rečenici, preplitanje, sudaranje...Konglomerat reči koji se jedva nekako drži u nekakvoj celini. Objašnjavao sam donekle zbog čega, ali mrzi me da opet izlazim sa tim, ionako nije važno.
Ok ovo sam razumeo. I glupo je
mislim da bi trebao malo savete da slušaš od mene ako planiraš da ti pero bude kruh lolo
Ni slučajno.
...Msm ni slučajno nije glupo, ni slučajno ne bi trebalo da primam savete od nekoga ko ih nudi suviše olako, i ni slučajno ne nameravam da živim od pera, u suprotnom, odavno bih živeo u Berlinu ili Njujorku.
A od cega zivis
Freelancing
Recimo
Sirok je to pojam, sta konkretnije?
Po mom nekom ličnom mišljenju, i prostitucija je freelancing... Naravno, ne mora da znači da sam ja u pravu, možda se lokacija redovno menja, a to je ono što tu određuje kategoriju posla... Možda je skroz legalna trandža ispod nekog nadvožnjaka, a mi kenjamo ovde. Njegov frilensing se sastoji u tome da ne zna ko je sledeća mušterija i to je meni super, taj faktor iznenađenja koji Melkijades toliko voli i obožava
Toga je kapiram masovno na Tajlandu i sličnim destinacijama, znači obavezno kurton