Vaccina

1. Ništa se nije desilo, Ćilmadine

2. Spalićemo Novi Zeland napalm bombama iz vazduha u jednom blic-preletu, jebeno leglo satanista, kurvi i narkomana, onaj zadnji ološ na planeti

3. Melkijades
    Freelancing

radi kao model na chaturbate.

4. To su bila 3 rođena brata, aždaja sa tri glave- Vlastimir, Branimir, i

5. krupovrbaski zmaj
    treba malo šire vakcinisanje za testiranje.

za debilka koji nije skontao; putin želi vakcinu trestirati na bjelorusima, lukašenko reko: može, jebi nas putine.

6. Belorusija ga najeba ove godine. Prvo su zbog nepostojanja mera umirali na hiljade od korone. Pa onda rat u najavi, pa još su test područje za vakcinu. Koja može biti da funkcioniše, a možda je ćorak

7. Vlastimir je otišao u političare, Branimir je upisao vojnu akademiju i postao oficir JNA, a Stratimir je otperjao za Ameriku i postao bankar, da srce njegovo bude blizu trezoru sa dolarima, jer jedino se tada Stratimir osećao prijatno i lepršavo. Nikada nije zapevao Miroslava Ilića, jer Stratimir ne beše licemer. Otac je bacio kletvu jedino na Stratimira, ali kletva nije mogla dalje od Atlantika. I šta dakle, ovde nije jasno

8. Predajem engleski već neke dve godine (žao mi što nisam krenuo ranije, mada sam imao ponudu). Nemam radno vreme, gazdu, šefa, kolege, sednem i odradim koliko mi treba u 20h (4h je uglavnom zastoj), minimum odgovornosti. Gaće i košulja, kao dnevnik da vodim. Ne ide mi doduše staž, ali ne plaćam ni porez. Razmišljao ove godine da zapalim na Madagaskar na neko duže vreme (iznenadjujuće jeftina zemlja, u svakom pogledu), ili da te pare potrošim na 5-6 evropskih zemalja (vrv bih radio tamo gde se zadesim), ali me ova glupost ugrobarila. Ima i mana svakako, ali ostavlja dosta prostora da uredjuješ život kako ti odgovara. Zajebano je jer se dogodi da škola proglasi bankrot i otpusti 300-400 ljudi, ne isplativši im poslednju zaradu (što ume da izadje i na par stotina hiljada eura), a zapravo malo preurede platformu, promene ime i mahom pozapošljavaju iste ljude. Djubrad Filipinska, ali šta da se radi. Zato bar kroz celu ovu stvar prolazim prilično bezbolno. Ali radim i druge stvari s vremena na vreme, kada mi treba odmor od ovoga (zadnje vreme pravio sa likom kapije, ograde, terase, krovove...Od metala). Ako se nateram da radim (treba mi nekih tridesetak radova otpr.), uz malo sreće, krenuću da deponujem slike za Austriju i Nemačku dogodine. Ali otpt, imam druge planove.

9. Ne ide mi doduše staž, ali ne plaćam ni porez.

Претпостављам да је Србија у питању. Да плаћаш порез, не би имао ни за лебац. Ал ако предајеш онлајн, не капирам како те не смарају кад су банке почеле да проверавају и кад ти легне пет ојра, боре се против тероризма, кажу.

10. Zato što nismo zakonski uredili to polje. U suštini staviće Alek šapu na taj priliv novca pre ili kasnije, ali u suštini postoji hiljadu načina da obidješ ta sranja. Nameravam da od septembra - oktobra krenem da skupljam svoje studente, i ovde i preko, kako mi ne bi neka tamo škola uzimala proviziju.

11. Od vakcine u vojsci propadaju zubi

12. Nije ova buduća vakcina uopšte važna iz ugla - staviće u nju mrtve fetuse, nano-čipove, 5G mikro antene...Važno je to da ti kao čovek 21og veka dolaziš u poziciju da te neko ucenjuje sranjem koje 80% ljudi, s punim pravom, ne uzima zaozbiljno. Dolaziš u situaciju da će se za 10 - 15 godina podrazumevati da, ukoliko ne želiš da se vakcinišeš, gubiš gradjanska prava koja su civilizacijske tekovine, za koje se čovek borio hiljadama godina. Dolaziš u situaciju da SZO postaje ništa drugo do katolička crkva šesnaestog i sedamnaestog veka, anatemišu i kažnjavaju te na nešto dugačiji način, no suština, u svakom slučaju, ostaje ista. Dolaziš u situaciju da ti zabrane da decu pustiš u školu (ili ih čak oduzmu) iz razloga jer ih nisi vakcinisao, pitajući te pri tom - ko si ti da stavljaš na kocku život sopstvenog deteta. Što je sasvim u redu, ako izuzmemo činjenicu da vakcine sjebi na hiljade dečurlije širom sveta godišnje, ono, zauvek. Dolaziš u situaciju da ti nekakav jebeni Lukašenko odredi da primiš rusku vakcinu, i ti otpr možeš da se jebeš. Svaki totalitarizam se zemelji na apsolutno istim principima, i sasvim je svejedno da li gladuješ i trpiš nepravde u komunizmu ili demokratiji. Polako, ovo je tek početak - za manje od 20 godina živećemo u kineskom modelu nadzora i bodovanja, gde je čovek sveden na nivo pukog poslušnika. Sve ide u tom smeru. Ovo sad je probni balon - pustiš lajt zarazu u svet i gledaš kako će ljudi reagovati na blickrig zatvaranja u kuće, vojsku na ulicama, u kojoj meri su disciplinovani...Ako ne ide po planu - pojačaš, pojavi se drugi talas, malo više ljudi umire, dosadiš im dovoljno da zauzmu stav - daj tu jebenu vakcinu da seviše ne smaram, au pičku materinu, ništa mi neće faliti...Klasičan sistem. Jer ni hitler i musolini se nisu zacarili preko noći, pripremali su teren godinama. Kao uostalom i lenjin i ostatak. Posle znamo šta je bilo. Ni jedan čovek, ni jedna institucija - ne može i ne sme imati takav uticaj, makar ona bila SZO. I sama crkva zastupa nešto sveto, veliko, čisto, predivno...Al džaba kad koristeći se njenim uticajem nekažnjeno možeš da počiniš genocid, ili siluješ decu 30 godina.

13. Dolazi takav svet,
    u kome će svako biti sumnjiv,
    ko je lep i talentovan.
    I ko ima karakter.

Lepota će biti uvreda,
    talenat provokacija,
    a karakter - atentat!

Jer dolaze oni...
    Ružni,
    nesposobni,
    beskarakterni.

Posuće vitriolom lepotu,
    premazati katranom i klevetom talenat.
    Probošće srce onih sa karakterom.

Šandor Marai

14. Bombi ima glas kao luka modric hahaha

15. Dosli smo do srzi melkijevog problema sa vakcinama, misli da je korona zavera

Ovo sad je probni balon - pustiš lajt zarazu u svet i gledaš kako će ljudi reagovati na blickrig zatvaranja u kuće

Ostatak posta je samo oblanda da se zavije ovo. Paranoican si druze idi leci se jebo casove engleskog prvo glavu sredi bice para

16. Jordan Schlansky
    Bombi ima glas kao luka modric hahaha

i licimo dosta fizicki, ja sam isto parcijalni Srbin, jedino sto se razlikujemo je novac, onga ima ja ne.

Rekli o sajtu

Osim velikih istorijskih i nacionalnih zabluda, podložni smo i onim „sitnijim”, ali koje nam određuju svakodnevicu. „Ne valja da se sedi na kućnom pragu, posebno kad grmi”, „Hleb od 500 grama je opšteprihvaćen pod nazivom kilo hleba”, „Ne valja da se zviždi u kući, to privlači miševe”, „Ne valja da se otvara kišobran u kući”, „Žvakanje žvaka može da deformiše vilicu”, „Ma koliko vruće i zagušljivo bilo, ne otvarati prozor, ubiće promaja”, navode na popularnom internet portalu „Vukajlija” niz sujeverja i zabluda našeg naroda.

Politika · 31. Januar 2011.