Prijava

I sve bi to bilo ok da trenutno u svajcarskoj na jednog vakcinisanog sa upalom pluca ne ide 30 nevakcinisanih od cega pocesmo al ti razvodnio svojim glupostima

Kaže nezavisna televizija :D

Kako se drže tih 29 nevakcinisanih, je l ih bar 26 pomrlo? Kakav im je prosek godina, jesu neki alkosi koji spavaju pred kafanom na betonu, ili momci sportisti 30-?

Prawa izdina je da žwajtzartzgi dogdori netche da prime nevagzinizane goronaše jer ze ljute na njih ždo je nizu brimili i ozdave ih nabolju na ladnom bedonu da zarade ubalu plutja A A PCHIIII

srf ti nije objektivan a qanon jeste, leba ti :)

Kako se drže tih 29 nevakcinisanih, je l ih bar 26 pomrlo? Kakav im je prosek godina, jesu neki alkosi koji spavaju pred kafanom na betonu, ili momci sportisti 30-?

na jednog vakcinisanog je 30 nevakcinisanih. jbt. jel ti nije statisticki bitno ili sta?
plus, mahom je vecina vakcinisana 60+ sto celu ovu pricu cini jos gorom.
jel ne mozes da prihvatis to? ne uklapa se?

inace, cisto da jos jednom ostavim bombasevo objasnjavanje, jer je trenutno situacija takva
https://streamable.com/0no8nx

sve je to establisment i dip stejt jebi ga... sve sto se ne uklapa u pricu, sve su to fabrikovani podaci

Pitam kako su tih 29 nevakcinisanih što leže, je l umiru, ili su manje više ok? Ako su ok, šta si se uhvatio njih koji moj. Ako su 65+ a nisu ok, šta si se opet uhvatio za njih koji moj. Hoće li objaviti možda sledeće srede - od onih 29 nevakcinisanih sa upalom pluća preživelo je njih 28, jedan je nažalost preminuo, imao je 78 godina? Neće naravno.

imaju upalu pluca i u bolnici su. neko od njih i umre. jel ti to nije dovoljan razlog, sta?

jbt, pricas o upali pluca od koje zavrsis u bolnici kao o necemu sto je onako zajebancija. jbt da samo to sprecava vakcina po meni je dovoljan razlog da se vakcinises, kao i od gripa.

MELKOR: upala pluca... upala pluca... ja sam u zivotu imao bar 20 upala pluca, i samo u jednoj situaciji mi je bilo bas lose. To je bilo pre, sedimo mi na gajbi, ja tako imam upalu pluca, i jedna riba avion mi pridje i onako mi sapne na uvo, Kaze "hoces li da se sevimo Melkor?" a ja onako blesav i mlad joj kazem seretski "bih ja, ali nesto kasljucam pa ne znam jel ce ti smetati, rece mi doktor da imam upalu pluca" a ona, pazi sad, samo podize nos, okrenu se i ode.
samo sam tad patio od tog blagog kasljuca koga zovu upala pluca, i to samo zato sto drugi misle da je to nesto, a ustvari je opasno kao korpa macica. Ali ko sto kaze Cehov: "Za svakog svoja muka"...

Odeš i vidiš koliko ljudi godišnje je završavalo u bolnici od upale pluća do 2018. Samo što te ranije nisu bombardovali sličnim podacima jer nije bilo potrebe. Nemoj da karikiraš pošto kao prosečno duhovit čovek ne umeš to dobro da radiš i ispada bzvz.

ovo sto sam napiso gore = svaki tvoj post. sa sve ovim momo kapor vanabi stilom

Lažeš da si potrošio 8 sati svog života na čoveka čije mišljenje i stavove ne ceniš :D

Dobro je jer će ova vest podstaći i ove nekritične i zaslepljene vaksere da bar stavi prst na čelo i malo pogledaju neku retrospektivu svega što je bilo pričano i onoga što je sada aktualno.

Nije lako priznati sebi da si bio prevaren ali treba im dati vremena.

ne, super mi je, danas sam na poslu nesto isao sa web sastanka na sastanak, jedan od onih dana kad samo slusas ljude i trudis se da im ne kazes da prestanu da pricaju jer ne pricaju nista bitno, i taman si mi fino dosao da tebi to kazem. sad gledam jutub a ti i dalje tu, i i dalje trebam da ti objasnim koliko nemas pojma o ovome.

Jebeni antivakseri u usta im se poserem.

Provakseri popušili duplu kurčinu života, a saće i treću :D

Poremeceni antivakseri LOL

https://ibb.co/kMpLQMY

Australia has no certified influenza deaths since July 2020.

In other news, Covid-19 totally isn't the flu.

source:
https://www.abs.gov.au/statistics/health/causes-death/provisional-mortality-statistics/latest-release

Rekla porekla šta sad radim strašno