Prijava

- Što se tiče ishrane po krvnim grupama, batali to odmah pošto ne samo da nije naučno potkrepljeno, već je čovek počeo da izmišlja i podgrupe itd. Beskrajna rabota u kojoj ti ništa ne bude jasno, mada je on čovek uzeo finu lovu.

- Što se tiče autofagije - to je proces koji se pokreće nakon 12 sati bez hrane, dakle jedeš zadnji put u 7, legneš u 11, ustaneš u 7 i doručkuješ u 9, i za ta dva sata organizam se već fino očistio. Ako to radiš svaki dan nema zime (ako možeš da izdržiš 13-14 sati još bolje, naravno).

- Nemoj jedeš krompir zajedno sa mesom ili pirinčem, voće sat vremena pre i posle jela, slatkiše isto tako, vodu nemoj pola sata pre i sat posle jela itd. Vidi šta sa čim ne treba da mešaš (povrće možeš praktično sa svim).

- Izbaci mleko, ne treba ti ni za šta u životu.

- Ubaci orahe, lešnik, badem, proso, lan, suvo groždje...Nije sve lepo ali jeste zdravo.

- Griz - u 100g griza imaš proteina skoro koliko u crvenom mesu + još gomilu korisnih sastojaka (ima i brdo kalorija).

- Celer, cvekla, mahune, gljive, peršun, spanać, grašak...Jedi sve.

- Gledaj da znaš šta i od koga kupuješ. Imaš na fb grupu mali proizvodjači, dovoze ljudi u gradove pa možeš da uzmeš provereno kvalitetan med, ajvar, zimnicu, krompir, piliće, ćurke, šunke...

Ima Zap mehanizme naravno, ali to nije prirodno stanje samo po sebi - nisi napravljen da dereš džek, pljuge i spid svaki dan. Organi normalizuju ph kako znaju i umeju ali prvenstveno na račun želuca. Zato je izmedju ostalog bolest organa za varenje postala dobardan. Kiselina? Gorušica? Čir!? Moš misliti.

Gorne brate kaće rimejk Gotik keca jebote?

Ovo je neka uopštena PH +/- lista koje se medicina najviše pridržava; ne odgovara naravno sve sa ove liste svakom čoveku ali ako već nisi zapatio neki problem sa varenjem možeš da kršiš, naravno, i neće ti smetati.

https://refluxcentar.com/ishrana/ishrana-kod-gerb-a-barrett-ovog-jednjaka-i-hernija-hijatusa-jednjaka/

Ako pak patiš od problema sa želucem, dvanaestopalačnim itd - nabavi idjirot, hajdučku travu, slatki koren i beli slez, i nauči kako se priprema i pije (ne smeš kolko i dokle oćeš). Mene su bukv. preporodili i konačno mogu da kažem da sam zadovoljna stoka od 84 kile koja opet može da pojede i svari bicikl sve sa gumama i pedalama.

Hahah Zapati dovedu čoveka s infarktom kojem su prethodno pumpali kiseonik u krv i ovaj izmeri ph (koja je i inače alkalna) vidi da je malo više od standarda i odmah otrči na vukajliju da te demantuje jer je ljut na Džo Rogana

Nemoj živu sodu na prazan stomak ujutro, treba ti ta kiselina da svari doručak. Ja je popijem ponekad ali ne možeš ni nju da gruvaš tek tako svaki dan.

...Uostalom, ubijaš i imunitet kad ubijaš kiselinu, treba ti da bi mogao da se odbraniš od kojekakvih mikroorganizama.

Sto bi coveku s infarktom davali kiseonik, ukoliko nema problema s plucima? Jel znas protokole lecenja infarkta? Trifors, nisi doktor, a obzirom kolko nas prezires, stvarno ne kapiram sto se tolko upinjes da budes jedan. Tipujem na neku seksualnu devijaciju.

A to sto mislis da kiseonik utice na pH krvi, posebno je nepoznavanje materije

Ako te baš zanima fina simfonija koja je održanje pH krvi, guglaj o Stjuartovom principu. Da te upozorim, nije lako štivo, nema pedofila koji čuvaju zalihe ivermektina u svojim kibucima

Ne znam možda zato što srce ne pumpa dovoljnu količinu u krvotok, hajde prosvetli me kako to održavaš nivo kiseonika čoveku koji je na pragu smrti

Pa brt nije svaki infarkt samrt, da jeste bila bi nam mala groblja lololo. Kad kažeš krvotok jel misliš na veliki ili mali, pošto govorimo o kiseoniku

A to sto mislis da kiseonik utice na pH krvi, posebno je nepoznavanje materije

The sheer act of breathing has the ability to raise and lower our blood pH mainly due to oxygen and if you can work together with your mind on those breathing exercises the results can be even better.

Alarmantno stanje znači srce otkazuje

The sheer act of breathing has the ability to raise and lower our blood pH mainly due to oxygen and if you can work together with your mind on those breathing exercises the results can be even better

Due to CO2. Kiseonik nema veze s pH direktno, i ne postoji način da ti to objasnim bez višečasovnog predavanja.

Infarkt ne znači isto što i otkazivanje srca bajo moj... koliko god ti trivijalizovao moj životni poziv, ne menja činjenicu da ne znaš dovoljno problematiku.

A i ovaj Stjuartov princip ću proći naravno da se razumemo