Slavna Vukajlija. Ima glupih stvari, ima bezveznih, ali ima i jako puno brilijantnih. Neću previše dužiti, samo odite tam pa vidite sami. Samo jedno upozorenje - ima ponešto napisano i na ćirilici (iako smatram da svako, ko kolko-tolko drži do opće kulture zna ćirilicu).
Skodin blog · 04. Septembar 2010.
Zap Bugarine jebeni pitao sam te nešto i baš mi je bitno ok
LOL pijan si opet,buncas ko i uvek.
MELKOR poremeceni daun LOL
Podsetnik mali melkor je naime vakcinisan
Protiv vakcine a vakcinisan,kakav daunovski pokusaj samoubistva LOL
Pa dobro, koliko ja znam melkor nije bas ni pricao kao triforce da eksplodiraju materice od vakcina nego da je beskorisno i cash grab. Sto je retardirano al nije tolika promena ako se vakcinisao zbog odredjenih olaksica u zivotu kao sto jeste
E ladno branim melkora prso sam
Pitanje. Ako je treća doza buster, kako će se zvati četvrta?
Ejdus
U bioskopima od 19. listopada
Sela su nestala gradovi su prazni, saobraćajnih gužvi neeeema.
Hvala koroni
Melkijades, zasto si se u stvari vakcinisao?
Tad ti je zvučalo ok a posle si se smorio jer si provalio da nema poentu?
Moraće neki fancy naziv lako prilepljiv indoktriniranom imbecilu, nešto tipa
M A S T E R
A
S
T
E
R
DOZA
Ovo sa trecom dozom skroz ima poentu.
BRATE POPIO SAM DVA LAVA NIJE MI NISHTA
TEBRA POPIJ
T R E Ć E
R
E
Ć
E
Bustuj se malo needukovani
Ajde ubij se daune.
Da li treba mešati vinjak i pivo, jedan kaže okeeej, drugi kaže nemoj a treći kaže mešaj bustuj matoreeee
D O K T O R
O
K
T
O
R
Master doza zvuči fensi i veoma profesionalno.
Master doza diže iq za 20%
Tačno vidim kako dele objave po Fejsbuku. Slika potvrde o master dozi uz komentare tipa : "Ibico, vidimo se za 7 dana" ili "Konačno zaštićen" ili "Ne znam šta čekate" ili "Dal je moguće da neko želi da pokrene diskusije o vakcinama u 21. veku".
Ovi stvarno poverovali da sam se vakcinisao. Svašta.
Objektivno svaka cast Melkijadesu jer ima muda da prizna da je ispao glup, neposredno ofc. To ne moze svako zato ga moroni i ismejavaju posebno oni koji su istog vakcinalnog kartona.
Mediokritet će primiti i 16 samo da neko ne pomisli da je moron i da nije u vajbu sa modernom
N A U K O M
A
U
K
O
M