Vaccina

1. Tanak kurac od 9 litara

2. Jbt koja količina siktanja.
    Nista dok pandan ne odradi svoj deo po ćili.

Pandan je pušten!

3. Daunovski jezik ne razumem jbg

4. Vidish da je decxko slabo chitao Mikijev Zabavnik. Da jeste, zaobilazio bi
    SHILJU
    H
    I
    L
    J
    A

5. Ko je Jowor jebeni i zasto je važan?
    To sam propustio

6. Holtu poslao mozak u penziju. Vratiche ga nazad kad podigne 20
    S O M A
    O
    M
    A

7. Hahah pa Jova, student onaj iz Bosne, tj Jovicic jebeni brate

8. Haha, secam se nik nejma al nisam znao da je ewoluirao da bi ostao upamćen. Sa esencijom dela nisam upoznat.

9. Jbt fali Rasni, on bi ovu govnariju rasturio ko astra zeneka babine vene

10. Okaci mu kartu jebanja

11. Nije ewoluirao, naprotiv dewalwirao je decko. Zamisli da si vec stasao da te majka ozheni a ti i dalje pakujes pakete sa kucnom hemijom u magacinu preko omladinske. Cekaj da ti nadjem temu bice ti dovoljno da skapiras

12. Haha, bila bi kao koža nevakcinisanog deteta na mmr.

Vrh su bile te mape, digitalno kurchenje kroz vreme i prostor.

13. Kakav razgovor pun balavljenja.

14. Балавио си им ките док су причали, источили 9 литра сперме у тебе па зато. И одговори Ејдусу што си примио Кинеза уместо Фајзера пичкице.

15. Jos jedan balavi daun se prikljucuje svojoj daun ekipi,sa prozivkama na nivou skupu radikala u donjem pickovcu sto bi rekao onaj autor.

16. LOL kako sranje prozivka kakav transfer blama dozivljam,prvo Melkijades i Ejdus pa ova dva crva pa ovo govance.

17. Шатро велики обожавалац мејнстрим медицине се усрао и није примио Фајзера. Ајде што си лицемерна пичкица него још и пишеш с дуплог. Што је много много је. Свакакав људски шкарт је смрдео по овом форуму, ал' ти си оно баш хардкор воњ. Настави да гуташ 9l слободно, смешан си.

18. Devet litara svoje slatke sperme sam ja
    Za tren štrcnuo u Hoćula
    Devet litara šiklja ispod brade na vrat
    Sad šta - imaš s' Dželom da kuvaš

Rekli o sajtu

Slavna Vukajlija. Ima glupih stvari, ima bezveznih, ali ima i jako puno brilijantnih. Neću previše dužiti, samo odite tam pa vidite sami. Samo jedno upozorenje - ima ponešto napisano i na ćirilici (iako smatram da svako, ko kolko-tolko drži do opće kulture zna ćirilicu).

Skodin blog · 04. Septembar 2010.