Vaccina

1. Krsti mi đecu celt

2. Ide čovek sa muškim detetom niškom džadom i sreće prijatelja. Obraduju se. Stanu da razmene reč dve, dete kreće da kuka kako je gladno i oće da mu se kupi čizburger. Tata objašnjava da nema meka u Nišu, ješće slanine kad dodje kući. Dete pizdi. Stenje. Pa uzdiše. Uzima kamenčiće i gadja kola u pokretu. Ćale ga opominje, malo ga sramota jbg. Dete štipa čoveka - sagovornika za butinu, čepa ga, počinje da ga udara u nogu...Čovek ga odguruje ukočenom rukom smeštenom na čelo, i klinja nastavlja da besno mlati vazduh, pokušavajući da ga udari. Ovaj beznadežno pogleda oca koji, pobedjen, tiho procedi - znate, mali mi je...Celt.
    Čovek klima glavom, sa razumevanjem.

3. Iskreno razočaran sam Celtom da je i dalje takva mediokritetčina kao kad je bio admin/moderator.
    Realno, isto će da se desi ponovo, biće kao free jebite mamu jedni drugima vakcinišite se, vakcinacije nije vređanje. Šta se primate to je slang.

Jendom pička uvek pička. A klao bi i jedne i druge.

P I Z D A
    I
    Z
    D
    A

4. SKUVAJ MI ČAJ OD LJEKOVITOG BILJA MELKIJADES

5. Svo bilje je lekovito Dilanedože, sem onog koje nije.

6. Celt vaskrsava, on spava ahahahahha

jbt koliko jadan lik

7. Upoznao sam Caru i duhovit je i zabavan čovek, to su činjenice.

8. Koji level sujete i zašto jebeno Celte

9. Kolike su šanse da krene da štuca u snu ako ga pomenemo dovoljno puta?

10. Ono kad zhivish vukajilju a ne javljash danima na ochigledne prozivke

Nabijem te

Hvala za odban!!!

11. Celte nije zhivot swicarska hahahha, ima nesto u razgorvoru sa noobovima stidi se

12. Budi mi tetak melkijades

13. Ono kad postanesh mator....

14. Celt kad dvaput godišnje stigne u Niš ljudi kače švajcarske zastave na bandere po Beverli Hilsu.

15. Kako se na švajcarskom kaže seljak???

16. k i d a n j e

celt izgubo si status kultne ličnosti, a veruj mi da me neko pito ja bi reko JESTE

17. Kad ti Celt dodje u kuću, ti si gost.

Rekli o sajtu

Na pitanje: „Ko je bio Mocart?“ duhoviti posetioci internet sajta Vukajlija, rečnik slenga, odgovaraju: „Svestrana ličnost. Čovek koji je komponovao muziku za Nokiu. Inače, bio je poslastičar i izmislio je Mozzart kugle. A voleo je i da se kladi...“

Danas · 06. Novembar 2008.