Na pitanje: „Ko je bio Mocart?“ duhoviti posetioci internet sajta Vukajlija, rečnik slenga, odgovaraju: „Svestrana ličnost. Čovek koji je komponovao muziku za Nokiu. Inače, bio je poslastičar i izmislio je Mozzart kugle. A voleo je i da se kladi...“
Danas · 06. Novembar 2008.
https://vukajlija.com/forum/teme/39342
Ni tad te nije mirisao, cara
Krsti mi đecu celt
Ide čovek sa muškim detetom niškom džadom i sreće prijatelja. Obraduju se. Stanu da razmene reč dve, dete kreće da kuka kako je gladno i oće da mu se kupi čizburger. Tata objašnjava da nema meka u Nišu, ješće slanine kad dodje kući. Dete pizdi. Stenje. Pa uzdiše. Uzima kamenčiće i gadja kola u pokretu. Ćale ga opominje, malo ga sramota jbg. Dete štipa čoveka - sagovornika za butinu, čepa ga, počinje da ga udara u nogu...Čovek ga odguruje ukočenom rukom smeštenom na čelo, i klinja nastavlja da besno mlati vazduh, pokušavajući da ga udari. Ovaj beznadežno pogleda oca koji, pobedjen, tiho procedi - znate, mali mi je...Celt.
Čovek klima glavom, sa razumevanjem.
Iskreno razočaran sam Celtom da je i dalje takva mediokritetčina kao kad je bio admin/moderator.
Realno, isto će da se desi ponovo, biće kao free jebite mamu jedni drugima vakcinišite se, vakcinacije nije vređanje. Šta se primate to je slang.
Jendom pička uvek pička. A klao bi i jedne i druge.
P I Z D A
I
Z
D
A
SKUVAJ MI ČAJ OD LJEKOVITOG BILJA MELKIJADES
ahahahah
Svo bilje je lekovito Dilanedože, sem onog koje nije.
Celt vaskrsava, on spava ahahahahha
jbt koliko jadan lik
Upoznao sam Caru i duhovit je i zabavan čovek, to su činjenice.
Psihić, mali.
Koji level sujete i zašto jebeno Celte
Kolike su šanse da krene da štuca u snu ako ga pomenemo dovoljno puta?
Ono kad zhivish vukajilju a ne javljash danima na ochigledne prozivke
Nabijem te
Hvala za odban!!!
Celte nije zhivot swicarska hahahha, ima nesto u razgorvoru sa noobovima stidi se
Budi mi tetak melkijades
Ono kad postanesh mator....
Celt kad dvaput godišnje stigne u Niš ljudi kače švajcarske zastave na bandere po Beverli Hilsu.
Kako se na švajcarskom kaže seljak???
k i d a n j e
celt izgubo si status kultne ličnosti, a veruj mi da me neko pito ja bi reko JESTE
Kad ti Celt dodje u kuću, ti si gost.