Prijava

Krsti mi đecu celt

Ide čovek sa muškim detetom niškom džadom i sreće prijatelja. Obraduju se. Stanu da razmene reč dve, dete kreće da kuka kako je gladno i oće da mu se kupi čizburger. Tata objašnjava da nema meka u Nišu, ješće slanine kad dodje kući. Dete pizdi. Stenje. Pa uzdiše. Uzima kamenčiće i gadja kola u pokretu. Ćale ga opominje, malo ga sramota jbg. Dete štipa čoveka - sagovornika za butinu, čepa ga, počinje da ga udara u nogu...Čovek ga odguruje ukočenom rukom smeštenom na čelo, i klinja nastavlja da besno mlati vazduh, pokušavajući da ga udari. Ovaj beznadežno pogleda oca koji, pobedjen, tiho procedi - znate, mali mi je...Celt.
Čovek klima glavom, sa razumevanjem.

Iskreno razočaran sam Celtom da je i dalje takva mediokritetčina kao kad je bio admin/moderator.
Realno, isto će da se desi ponovo, biće kao free jebite mamu jedni drugima vakcinišite se, vakcinacije nije vređanje. Šta se primate to je slang.

Jendom pička uvek pička. A klao bi i jedne i druge.

P I Z D A
I
Z
D
A

SKUVAJ MI ČAJ OD LJEKOVITOG BILJA MELKIJADES

Svo bilje je lekovito Dilanedože, sem onog koje nije.

Celt vaskrsava, on spava ahahahahha

jbt koliko jadan lik

Upoznao sam Caru i duhovit je i zabavan čovek, to su činjenice.

Koji level sujete i zašto jebeno Celte

Kolike su šanse da krene da štuca u snu ako ga pomenemo dovoljno puta?

Ono kad zhivish vukajilju a ne javljash danima na ochigledne prozivke

Nabijem te

Hvala za odban!!!

Celte nije zhivot swicarska hahahha, ima nesto u razgorvoru sa noobovima stidi se

Budi mi tetak melkijades

Ono kad postanesh mator....

Celt kad dvaput godišnje stigne u Niš ljudi kače švajcarske zastave na bandere po Beverli Hilsu.

Kako se na švajcarskom kaže seljak???

k i d a n j e

celt izgubo si status kultne ličnosti, a veruj mi da me neko pito ja bi reko JESTE

Kad ti Celt dodje u kuću, ti si gost.