Vaccina

1. Ne vidim problem u klipu s doktorkom. Pitala ga je malo glasnije jer je po intenzivnim negama nenormalna buka. Pacijent Srdjan na NIV masci, prima isti nivo nege kao svi, po protokolima za kovid, nije bačen negde u svojim govnima da leži, čist, presvučen. I pitanje sasvim legitimno na mestu.

2. Ali polako, pobedićemo. Prvo propusnice od 10h, uskoro nećete moći Treće oko na trafici da kupite bez iste, kolač vam je spremljen antivaks ubice, na vašim dušama je ovih 60 koji umiru svaki dan. Da, ja to tako gledam, Melk i ekipa, vi ste ubice i nikako drugačije. Vi ste ubice.

3. Samo je trebalo da budete pošteni od početka doktore, imali biste vakcinisan narod. Ali vi ste davali lažna obećanja i potpuno pogrešna predviđanja i kako da vam se veruje...

Inače, za Nemačku ste rekla da priča o koroni u perfektu - međutim vidimo da ovih dana to nije tako. Dokle će Nemačka pričati u perfektu i kada će preći na prezent po Vama doktore?

Takođe, kako ocenjujete situaciju u Singapuru i činjenicu da imaju najveće brojeve zaraženih i umrlih od početka pandemije - a vakcinisali 83% populacije? Jel važi ono što ste nam pričali na početku ili više ne?

Takođe, jel smo se prokužili ili još nismo doktore?

4. Živnuo Zap.
    Tema je kurac bez njega.

5. Ejdus je Zapov alter ego.

6. Zap je Dr Panić koji bi zaplakao pred kamerama jer se zdravstveni sistem urušava :)

7. Ja sam uz Melka, pa ti gledaj, sisice mala

8. U Americi 2020. od virusa umrlo oko 352.000, ove godine 372.000. Ko kaže da vakcine ne rade.

9. Kako će te samo pognutih glava da pokazujete sertifikate na svakom ulazu, jedva čekam taj momenat.

10. жиг звери

11. Zap je opet u fazi "šaputali su mi da prenesem pozdrave najmilijima dok im se dah gubio mom naručju". Srećom proći će ga za par dana.

12. Mada i ti sertifikati su za vas milostinja, bukvalno bih vas zatvorio kao životinje na jedno 6 meseci, vekna leba nedeljno. Sertifikati su za ljude, a vi ste ubice.

13. Šta su ti propusnice, dočekali niži slojevi da imaju nekakve privilegije.

14. Ulazimo u fazu all-time-high popularnosti, jedna sisa iz Paralije ne verujem da ce imati uticaj

15. Kako će te samo pognutih glava da pokazujete sertifikat

Kaže lik koji radi za zeta ahahahahahha

16. Hahah pa zar to nije preromanticno Melk. Sa sve njegovom zedju za krvi

17. Daleko smo od žiga Lakarijo, ovo su sad tek početna navikavanja. Polako, svakakva još sranja mora pretrpimo.

18. Laki decko pravoveran, pravoslavlje vakcinise od svake bolesti, post, liturgija, dim tamjana i reci Bozije lek su za svakoga

19. To je sasvim tačno.

Rekli o sajtu

Na sajtu vukajlija.com definisan je pluskvamfutur I i II , poseban morfološki oblik glagola, kojim se služe političari kada govore o ulasku Srbije u Evropsku uniju.

Kurir · 20. Februar 2011.