Vaccina

1. Kaže lik koji radi za zeta ahahahahahha

A nije, mojoj ženi je zet, meni se pada neki badža ;)

2. Drugar mi ovde u Crkvi, izasao je sad
    https://youtu.be/59khVxIyGGA

3. Tvoje zene zet je ili ti sam ili imas unucice u 30 dina, sto ako je istina mora da se cestita, da bude sukar

4. Hahah pa druze dovescu ti 20 cigana na gajbu nemoj se zajebavati tako olako

5. A nije, mojoj ženi je zet, meni se pada neki badža ;)

Lepo si se ucurio :) ali ne menja činjenicu da radiš za njega jelte

6. Suštinski se slažem sa zapom, ja bi isto sve vakcinisao i naterao u izolaciju i sadisticki bi ih jebo.

Moj motiv bi bio da im probudim svest. Mnogi su se i probudili, tako da sto gore suštinski postaje bolje.

Blagostanje hipnotizira.

7. Blagostanje je dobro, ali poenta je sta podrazumevas pod blagostanjem. Ako su to pun tavan i podrum, onda imamo drugaciju koncepciju blagostanja. Blagostanje je prvenstveno stanje duha, potom sve ostalo, hrana, pice, pare, devojke

8. Blagostanje dolazi od stanja covekovog, zato imas uspesne i neuspesne

9. Stratimir, džokaj kurac

10. Nemoj odmah da se vredjas ako se negde pronadjes, probaj da identifikujes problem i da pristupis njegovom resavanju, pajsad,
    K O N S T R U K T I V N O
    O
    N
    S
    T
    R
    U
    K
    T
    I
    V
    N
    O

11. Sviraš kurcu. Svi kapiraju da si sik al jedino se ti praviš da ne vidiš iako ti je cilj da budeš sik.

Tvoj teren. Zato ono za kurac.

12. Caro. Ne potresaj se previse. Resice se nesto ako pocnes polako sa resavanjem. Ionako znas da ti mene mrzis, ja tebe ne mogu jer sam iznad toga. Saberi se.

13. Jebote, ja i dalje ne mogu da verujem kako su razapeli i obrukali coveka, mislim na Srdjana, jos doveli kamere tu da ga snimaju kao neku zver u agoniji, treba da ih tuzi za povredu casti kad ozdravi, dace Bog

14. OVO JE SKANDAL, GDE SU SAD NOVINE I TELEVIZIJA DA PISU I GOVORE O OVOM PONIZAVANJU JEDNOG COVEKA OD STRANE MEDICINSKE RADNICE CIJI JE POSAO DA CUTI RADI I PRIMA PLATU

Rekli o sajtu

Štek je dobro sakriveno mesto. Varijacija ima bezbroj: recimo štek-ocene su „isključivo dobre ocene koje se čuvaju za ‘ne daj Bože' situacije, odnosno period kada pljušte kečevi“, piše jedna vukajlijašica. Tako će iskusni školarac prećutati roditeljima da je dobio peticu, a to će im saopštiti tek kada dobije i nekog keca – da bi ublažio negativni efekat.

Deutsche Welle · 29. April 2011.