Vaccina

1. JA NECU ODUSTATI SVE DOK OVA ZENA NE DOBIJE MAKAR SUSPENZIJU. SRAM TE BILO, ETO KOLIKO TI JE STALO DO NEKOG, UMIRUCEG COVEKA MALTRETIRAS

2. Video jednog vrabca, sleteo mi na ogradu terase.
    Gde je jedan tu je i jato.

3. Iznesi im leba da kljucaju, nemoj si cara.

4. Ne bih komentarisao dok se obdukcijom ne utvrdi uzrok smrti.

5. Antivaccinisti di Italia

6. Prosvetari trebaju imati jedno 200k platu jer to koliko ih terorisu roditelji dece i koliko im vremena oduzimaju i posle skole ganjaju ih na viberu itd pa to je strasno

7. MOJE DETE >>>>> druga deca

Pa daj ga u privatnu skolu onda, picka ti materina bolesna

8. Ovo sranje vec postaje neizdrzivo

9. Sami su trazili. Narod nece ostati nem na ovakve providne prevare i provokacije

10. Nemacka 1939 >>>>>>>> nemacka 2021

11. Hhhh ma kako da nije, video sam mu fotku ja

12. Jeste katikažem, Zapata napaljenik.

13. Tebra nemoguce da je ostario ovoliko od kad sam mu video njuskicu poganu cigansku pre nekih 3-4 god. A i koje on veze ima sa Krusavcem

14. Radi čovek po 17 sati dnevno u crvenoj zoni, haba se.

15. Ako, neka radi. Ljubi ga tast

Rekli o sajtu

Bez ikakve pompe, Vukajlija se pojavila tokom ove godine i zabilježila skoro deset hiljada rječi u rječniku žargona koje su definisali sami posjetioci. Uzimajući za ime učestalu grešku u govoru kad ljudi zapravo žele da kažu Vujaklija, stvorena je zajednica stvaraoca slenga srpskog jezika i mjesto na kojem posjetioci treniraju svoju kreativnost. Ovaj kreativni ventil vas samo tako usisa i očas posla možete da izgubite sate vremena čitajući duhovite opaske kojim su definisani brojni izrazi iz popularne kulture i govora. Pozicionirajući se između ozbiljnih sajtova kao što su "Metak" i "Vokabular" na jednoj, i zabavnih "Srbovanje", "Kobaja Grande" na drugoj strani, Vukajlija je dokazala da famozni "user-created content" (sadržaj kreiran od strane korisnika) može sasvim lijepo da zaživi i na ovim prostorima. Ovogodišnja nagrada za najbolji sajt prema izboru Biznisbloga odlazi ovom istinskom Web 2.0 projektu kojem u definicijama nije izmakla ni domaća blogosfera!

Biznisblog · 26. Decembar 2007.