Kad je pre nekoliko dana osvanuo naslov u dnevnim novinama „Željko Mitrović: Trovali su me“, na samoproklamovanom rečniku slenga vukajlija.com odgovorili su mu bez mnogo pijeteta: „Pa dobro, i ti si nas, i još to radiš“.
Ekonom:east Magazin · 03. Februar 2011.
АЈЗИ - ЈАЧИ ОД СМРТИ.mp3
Stručan čovek za davanje vakcine političkom vrhu, koji kurac
https://www.youtube.com/watch?v=23YmDcBudCU
аххахахахаха ел гледо неко ову даму с манирима
Hotul vaskrsao iz snajper moda
sprdao sam se za ovo strucan covek lol ..
Ja se ne secam da je neko ikad igde rekao - primi vakcinu i nema sanse da se zarazis a kamoli da umres. Ozbiljno. Mozda ovo sranje predugo traje pa sam i zaboravio sta se pricali pre 2 god fazon
Hotul nije čito da se svaka vakcina prethodno testira 3-5 godina upravo zbog toga što je i ranije bivalo sranja, penala, povlačenja sa tržišta...Šteta pa i u slučaju da kineska ostavlja značajne posledice po intelekt i kognitivne sposobnosti, na hotulijanu se to neće pokazati, ne može dakle da posluži ni nauci :)
Vulin, brnaba, patrijarh, kisicka, ruzic... a svi kod istog baje u foto studio na vakcinu.
Protokol mora da se poštuje.
Od početka tvrde da će štititi "do 95%" tako da jbg, 100.000.000 je ušlo u tih 5% :)
Ali brate i to je banja - 95% si nedodirljiv, ako te baš i zakači - fasovaćeš blaži oblik i milina, možeš sa bratom antivakserom da se ljubiš bez da strepiš.
Pa svaki dan se to govori.. vakcinišimo se da nastavimo dalje.
Zanimljivo kako nas je ovo u isto vreme i podelilo i ujedinilo - dva smo tabora, ali i jedni i drugi mislimo da su ovi drugi ovce i budale, tako da smo negde, na kraju krajeva, ista govna.
Problem je što jedni definitivno jesu budale.
Da ne kažem ovce
Bilo pre par strana.
Gospodža regularno ukazuje na neregularnost razumevanja pacijenta prema realnom svetu.
Da se vakcinisao sada bi mogao da bude u švabiji i radi struju. Ovako kurca bato.
радиио би курац струју чистио би канализацију у најбољем случају
Ovo je onaj glavni razlog zašto većina bleji.
-Daj nemoj mi rušiti sneška.
-Sad si ti pametan a svi drugi glupi
-Ajde opusti se nije sve tako crno-belo
Sta je glavni problem antivakserima? To sto vakcina ne valja, to sto valja al nije ispitana, to sto mozes da se zarazis a primio si vakcinu, ili nesto levo?
I da, ima li neko patch za fajzera?
Melk da ne zivi u 1974. znao bi da vise ne mora vakcina da se testira 30 godina.
Мој коментар је био само подјебавање култа ковид вакцине и њиховог цопиума, зато што за све постоји неки изговор који вакцину представља као непогрешиву и недодирљиву.
Иначе не очекујем 100% заштиту ни од правих вакцина, камоли од овог смећа, овде је лепо ако буде и 1%, мада по свему судећи неће.
Antivakserima je suštinski problem što neće da saviju kičmu kao što vakseri rade (ne računajući one koji veruju). To je ta neka razlika.
Onda protestuju pa ispadaju moroni, kao i svi drugi koji protestuju. Naravno pred debilnom većinom savijene kičme.
Melk da ne zivi u 1974. znao bi da vise ne mora vakcina da se testira 30 godina.
Racimo ovo može samo teški moron da izjavi.
Više ne mora a ranije je moralo, a ne zna ni zašto ne mora ni zašto je nekad moralo.
Za ovakve likove jednostavna uputstva su dovoljna. Šta da on tu nešto mrda levo desno, staze su utabane.