Vaccina

1. evo licno ja sam primio duplog fajzera i kurac mi je pomogao da se ne zarazim -

2. To je ok. Moramo shvatiti da vakcina ne štiti. Ali štiti od težih oblika.

Njeno visočanstvo.

3. јебига, живот пише чудне приче.

4. Ali štiti od težih oblika.

Тако је.

А и кад је тежи облик код вакцинисаних, то само значи да би умрли да нису вакцинисани.

А и кад стварно умру, онда се вероватно не би ни родили да нису вакцинисани.

5. А и кад стварно умру, онда се вероватно не би ни родили да нису вакцинисани.

Čim se rodi odma rokaj, nemoj slučajno da zarazi nekog pravo iz stomaka izašlo bolesno.
    I na koronu bi trebalo bebe, što je sigurno sigurno je.

6. Piši im brate, piši im Sportelo…: da čak ni 95% zaštite =\= 100% zaštite

Ali okej, recimo da ste nas provalili, vaksere i ostale šilove, ostasmo bez honorara u vidu džonson i džonson džambo pek šampona + “Zavičaj”’ cd album od Čole

7. Kako se osećate posle vakcinacije?

-Nikad bolje. Osećaj je savršen.

8. врло пријатно и ослобођено

9. А и кад је тежи облик код вакцинисаних, то само значи да би умрли да нису вакцинисани.

А и кад стварно умру, онда се вероватно не би ни родили да нису вакцинисани.

Cek samo jedna stvar. Pitanje za sve sa teme, ovo sam citirao jer moram nesto, ne mogu celu stranicu. Ko je rekao i kad da vakcina stiti 100% i da ne mozes da umres ako je primis?

Moguce da je negde receno ali nisam video. Ne razumem poentu aktivaksera, ne primate vakcinu jer postoji velika sansa za nekim side efektima ili ne primate jer i dalje postoji sansa da se razbolite i umrete?

Ja sam bio skeptican prema vakcini samo jer sam mislio da je br nuspojava ogroman ali bukv nisam cuo neki slucaj nuspojava da se desio mesecima u Srbiji a milioni evo primili.
    54% punoletnih, tako kazu..

10. Nuspojave
    mogu da se pojave
    i posle 2-3 godine
    bez ikakve prethodne dojave.

11. Ne razumem poentu aktivaksera, ne primate vakcinu jer postoji velika sansa za nekim side efektima ili ne primate jer i dalje postoji sansa da se razbolite i umrete?

Или можда што им пуца курац?
    елем, реч антиваксер и ваксер не постоје

12. dobro ali ti ne mozes znati sta ce biti za 2-3 god

Mozda, ne znam pitam, interesantno mi, kao neki iracionalni strah, mene licno boli uvo bukv nit koga pitam jel se vakcinisao nit ja planiram, prelezao sam i to je to

13. prelezao sam i to je to

и јел то значи да више никад не можеш то да добијеш курону јелте или ипак можеш блажи облик нисам упућен не пратим уопште дешавања већ годину и по

14. https://ibb.co/nnPK7xz

Isti laborant cepa vakcine srpskoj eliti.
    Teorija zavere ili realnost?

Svi imaju istog izabranog lekara

15. nemam pojma ali prezivao sam i izasao sam jaci nego ikad

16. pa strucan covek sta

E ne mogu kad vidim ovakve slike i teorije zavere, dobro znaci hejtujete jer je zavera ipak, politicari i elita zapravo primaju secernu vodicu i svima im vakcinu daje isti lik dakle poslusnik vatikana i CIA a u prave vakcije se stavlja cip i preradjeno ulje to je to

17. covek guster daje vakcine

18. . Ko je rekao i kad da vakcina stiti 100% i da ne mozes da umres ako je PRIMI?

Svi mainstream mediji, svi plaćeni lekari, svi zaluđeni... onda kada se razotkrilo promenili su spiku. Najnovije je da se ne može završiti na respiratoru. Traje već neko vreme.

19. LOL a jedna od bednijih prica antivaksra je kao bice ti nesto za dve,tri godine LOL kao da vakcine funkcionisu tako,kakvi debili jbt

Rekli o sajtu

Da. Definitivno ima dobrih fora, svaka čast onima koji ih smisliše. Respect Vukajlija.

MyCity Forum · 4. Februar 2009.