Vaccina

1. jbt sevaste ako nisi otvorio ovu temu da nešto ukapiraš za koji k si je otvarao.

Da li si možda čuo da mase ljudi nisu lečene zbog "pandemije".
    Jbt kako se ne zapitaš da niko od gripa nije rikno evo saće 2 godine pune trebali bi da proslavimo.

Ali ok je pitanje odakle dodatna smrtnost. Na mestu je.

2. Ja sam mnogo voleo mog doktora misu i juce sam otisao u dom zdravlja bila je neka zgodna nasminkana doktorka (posto je ovaj u kovidu) samo je kuckala na laptop i poslala me kuci vratite mi mog doktora misu
    Ako vam ovo nije dovoljan razlog za vakcinaciju napusite mi se kurcine

3. Na kraju krajeva u Srb godišnje rikne 70k ljudi, 7k je riknulo prošle godine od korone (ili ove) a to je samo 10% od ukupno umrlih.
    Od gripa nije niko tako da tu smo negde što se tiče brojki vezano za respiratorne bolesti, čak je grip odnosio više.

Ako uzmemo agoniju,stres,pritisak,prisilnu vakcinaciju i pobrkanost već sjebanog zdravstvenog sistema možemo realno očekivati povećanu smrtnost.
    Deluje kao naručeno.

4. Isti slucaj sa mojim prijateljem otisao u dom udravlja ali njegov lekar je otisao u sluzbu i bila je neka zubarka od 25 godina on je pobegao rekao je da je zaboravio da zakljuca auto i tako je spasio zivot
    Ima i do vakcine ali ima i do snalazljivosti

5. Da sumiramo: korona je 10x manje opasna nego sto se prikazuje u javnosti i korona se pripisuje kao uzrok smrti ljudima koji su jednom nogom vec u grobu od drugih bolesti, visak smrtnosti postoji, ali on nije zbog korone nego zato sto ljudi nisu leceni adekvatno od ostalih stvari. A zasto nisu leceni ako je korona macji kasalj i ako bolnice nisu pune kovid pacijentima? Lekari odbijaju da ih lece?

Da pretpostavimo i da je to tacno, objasni mi sledece: visak smrtnosti prosle godine je oko 15k, visak smrtnosti ove godine ce biti jos veci. U medjuvremenu, zvanicni broj umrlih je ispod 10k. Ako je nekome stalo da prikaze koronu kao kugu kako mi lakse kontrolisao populaciju, sto nisu maksimalno iskoristili to i rekli da je dosad umrlo 20k+? Pre ce biti da kriju koliko je korona dosad odnela zivota nego sto uvelicavaju brojke.

6. Da sumiramo: korona je 10x manje opasna nego sto se prikazuje u javnosti i korona se pripisuje kao uzrok smrti ljudima koji su jednom nogom vec u grobu od drugih bolesti, visak smrtnosti postoji, ali on nije zbog korone nego zato sto ljudi nisu leceni adekvatno od ostalih stvari. A zasto nisu leceni ako je korona macji kasalj i ako bolnice nisu pune kovid pacijentima? Lekari odbijaju da ih lece?

Isto kao i grip, za nemoćne ispadne kobno, level herpes.
    Ok imamo neke dodatke ovde ali za realanu globalnu pandemiju megavirusa očekivao bih smrtnost makar 10% populacije. Ovi je najsmešniji virus sa tog aspekta, nije se dokazao.

Ovo drugo ti nije smisleno jer "realne" brojke ne znače ništa u poređenju sa kampanjom koja se nemilice gura a sve to neko plaća. Korona na tv stanicama ti je kao reklama, da ne plaćaju to prikazivali bi nešto drugo...snimali bi jebenog jelena kako pase travu. To tako funkcioniše.

7. Neutralan sam po ovom pitanju, boli me kurac za koronu ne razmišljam o njoj ni 3 sekunde dnevno, ali nekakvi su slinavi argumenti kod ovih provaksera. Napadne te neki antivakser i onda ti kao odbranu koristiš ovo:

mozda zato sto nijedna druga bolest ne odnosi ni priblizno 60 zivota dnevno svakog dana vec godinu ipo dana?

A svi znamo kakve se manipulacije brojkama mogu izvoditi kod korone, od toga da te ni ne testira nego jbg umro si u bolnici aj dodaj koronu, do toga da nema obdukcija nikakvih. Ne znam, nekako se masa vaksera oslanja na neke podatke iz medija, nisam odavno vidio neko nezavisno mišljenje koje je provakcinaško. Nije ni druga strana bolja, kao ono kad vuku uže u Squid gameu samo nikako da padne ona nožina jer će ovo govno trajati godinama

8. Zbog korone zdravstveni sistem je opterecen i mnogo se ljudi krece po ordinacijama i domovima zdravlja bude guzva u autobusu koje nije bilo ranije jer su bar penzioneri sedeli kuci a sad trce da se vakcinisu svaki nedelju dana pa se javljaju svaki tri dana kod doktora da popricaju
    I sad npr ja polomim nogu i cekam na rengenu 8 sati zato sto ovi lazni bolesnici snimaju pluca gips nema ko da mi stavi jurim doktore po hodnicima posle mesec i po dana sam sekao sam ugaonom brusilicom jer nisam mogao psihicki da idem opet
    Caro objasni ovo ako si toliko pametan u redu nije velika smrtnost ali vidis da je opasno

9. Bergas, idi kod privatnog lekara pls

10. A svi znamo kakve se manipulacije brojkama mogu izvoditi kod korone, od toga da te ni ne testira nego jbg umro si u bolnici aj dodaj koronu, do toga da nema obdukcija nikakvih. Ne znam, nekako se masa vaksera oslanja na neke podatke iz medija, nisam odavno vidio neko nezavisno mišljenje koje je provakcinaško.

Zdrav razum

11. U svakom slučaju za mene je ovo wtf momenat

https://ibb.co/nnPK7xz

kao da svi idu u isto odelenje i imaju učiteljicu koja im govori šta da rade. Sve sa jebenim patrijarhom

IRINEJU VRATI SEEEEEEEE

12. Zamisli odvedeš dete da primi vakcinu protiv velikih boginja, i kažu ti da štiti 95% i da će morati da dobije tri komada. Pa hit :D

13. Ok imamo neke dodatke ovde ali za realanu globalnu pandemiju megavirusa očekivao bih smrtnost makar 10% populacije.

pa nije da je korona kuga koja ce zbrisati pola covecanstva, al nije ni da je zabrana kafane za nevakcinisane od 22 do 01 kineska kulturna revolucija gde te golog setaju kroz grad dok te vakcinisani gadjaju espresom iz unutrasnjosti lokala

14. Zagađen vazduh je teorija zavere.
    Umire se od korone

15. pa nije da je korona kuga koja ce zbrisati pola covecanstva, al nije ni da je zabrana kafane za nevakcinisane od 22 do 01 kineska kulturna revolucija gde te golog setaju kroz grad dok te vakcinisani gadjaju espresom iz unutrasnjosti LOKALA

Kako nije, na početku korone su u Kini ljudi padali na ulicama a u južnoj americi su unapred kopali grobnice.

16. Ne kapiram sad to vaxersko relativizovanje korone, nije fer

17. Najgore mi je ono kod ovih vakcinisanih koji opet zakače "eeh da se nisam vakcinisao, ko zna kako bi prošao" haha pa tačno vidiš da im je usađena priča u glavu, nikakve zasluge prirodnom imunološkom odgovoru (koji ga je odbranio prvi put još dok je bio nevakcinsian) nego ih je spasila samo i samo vakcina.

Glupavo zvuči kako god okreneš i onda daješ prostora da te neko zajebava jer realno preglupo zvuči čuj kako bi bilo da se nisam vakcinisao, isti kurac bi ti bilo jer nemaš komorbiditeta i 79 godina budite realni malo

18. причало се пре годину и по да нам гробља неће бити довољно велика јесу се проширила знали се шта?

19. Nisam antivaxer ali mogu da pogledam

Rekli o sajtu

Definiše se sve i svašta. Tako se mogu pročitati definicije baksuza, alapače, čitulje, smrti, rezervoara za smeh, kolateralne štete, Živojinović Velimira, zvanog Bate, dnevne svetlosti, gospođe džem!, Brus Lija… „Je l’ ti puši ćale?”, „Je l’ mogu u WC?”, „Chuck Norrisisati” i još mnogo toga može se naći na ovoj internet stranici. Zato ne iznenađuje što se mnogi kad jednom dođu, ponovo vraćaju na nju. Neki čak postaju i zavisnici, pa traže od moderatora da ih banuju, poput jednog studenta koji je zahtevao da mu zabrane pristup na nedelju, dve dana da bi mogao da uči.

Status Magazin · April 2009.