Vaccina

1. Ja sutra idem da primim drugog fajzišu, prošlo 6 nedelja od prvog, ne razumem se u medecinu ič ali volim da jedem janjetinu kod Najdžela Meklarena u kafani i da putujem svetom a to bez kovid soške neće da može, a s obzirom na kolličine tripova koje sam zgutao pra 20-ak godina i ostalog djubreta koje sam srokao u krvotok sumnjam da će moj organizam da uopšte primeti vaccinu. Prvu dozu osetio nisam.

2. Jebo to šta si zguto poenta je šta primis. Realno ni hors ne radi prvi put.

Tek posle dva tri puta kažu da je osećaj strava.

3. Kretenska su ta poredjenja, imaš kvalifikovano medicinsko sredstvo i trash drogu i to stavljaš u istu ravan. Ma kao okeeeej je. Tipičan narkomanski stav

4. Za hors i met ne znam, nisam džankoza lol

5. Šta si guto onda aahhaha

Govori

6. Od tih ozbiljnijih stvari bezobrazne doze lsd-a, mdma kad je veselo, kanidju kad sam u Evropi ovde skupo jbg $400 gram a kokain loš, nikakav. Eksere kad me tuku da uzmem, inače klasičan functioning pothead, to sam ja, ja to radim.
    Ništa ozbiljno.

7. El može fajzer na kocku šećera, frka mi od igle?

8. Da ne pričam kad sam bio klinac o noćnim kupanjima na Dunavu, ponton veslačkog kluba “Zemun” 300m nizvodno od glavne kanalizacione cevi za NBG, plivao sam u govnima bukvalno, vakcinisan sam protiv SVEGA. Ali ne mogu, ne valja ovo ovako, hoću da putujem, hoću u kafanu, hoću da gledam F1 sa Fetelovim ćaletom uživo.

9. Jel si to uzimao dok si bio otac

10. Otac dvoje dece, ne dajem deci jebemmumiša

11. Jebi ga Bergase, neki od nas imamo superioran genetski kod, neću da propuštam stvari jer je žgadija imuno-kompromitovana :-D

12. a s obzirom na kolličine tripova koje sam zgutao pra 20-ak godina i ostalog djubreta koje sam srokao u krvotok sumnjam da će moj organizam da uopšte primeti vaccinu.

ovo jbt

13. Ahaha, buster nemož da ti odmogne

14. da sam peca kon promovisao bih vakcinu recima "sta je picke, ne smete", bili bismo ispred svajcarske 100%

15. U principu kažem da stave cijanid u vakcinu 72% ljudi koji kenjaju na ovom forumu ne bi osetili, kao grof Monte Kristo kako je sjebao onog glavnog dušmana.

16. A, ne dajes...
    Ja bi radije da vidim caleta da trpa caleta nego caleta da uzima drogu teze bi se oporavio
    Da ne pominjem da smo zemljaci a toga nema kod nas
    Ti si jedan krajiski isprdak

17. Peca kon, samo po sebi takav cmar ne može imati urbani nadimak tipa peca.

Da si peca imao bi gajbu na bg na vodi.

18. U principu kažem da stave cijanid u vakcinu 72% ljudi koji kenjaju na ovom forumu ne bi osetili

Jok, tripovali bi grlobolju

Rekli o sajtu

Slavna Vukajlija. Ima glupih stvari, ima bezveznih, ali ima i jako puno brilijantnih. Neću previše dužiti, samo odite tam pa vidite sami. Samo jedno upozorenje - ima ponešto napisano i na ćirilici (iako smatram da svako, ko kolko-tolko drži do opće kulture zna ćirilicu).

Skodin blog · 04. Septembar 2010.