Vaccina

1. Cijanid kevina kurina naspram fajzerice lolo

2. Posle 245 strana ovog govneta od teme imam da kazem da ko je primio vakcinu jeste dobar covek a ko nije obicna picka

3. Jeste kurac, primio sam da bi išo po evropi nesmetano, ne jer mi srce trene za komša borku imunokompromitovanu

4. Što i jeste suština ovog zla - što reče Musaši, zaraza će proći, zakoni će ostati. Sem baba i deda, koji su indoktrinirani već 60+ godina, ne znam ni jednog mladjeg čoveka da je primio vacu kako bi se zaštitio i bio bezbedan već - da bi mogli da putuju. Gledam drugare koji su grunuli dve doze samo da im ne propadne godišnji i da mogu na more, i ne verujem. Drugar, oštri protivnik ove vakcine, kaže mi u maju, gotovo uz izvinjenje - primio sam fajzera, nisam mogao više ovo da izdržim, ako se i sjebem boli me kurac (prethodno imao teži oblik korone, preživeo i bio i sam siguran da mu više neće biti ništa).

Neće niko da ti gura čip u bulju i menja genetski materijal ovom vakcinom, ona je svoje odradila - vaspitala te je za buduće situacije kojih će, naravno, biti, i to već za koju godinu. SZO i ostatak će se naučiti na greškama iz ove prvepandemije, mreže i jućub će uveliko znati šta treba da se banuje, deca kako treba da se ponašaju u školi, odrasli će već sami znati gde i za šta da se prijave i kada šta teba da prime. Policija je navežbana (oni su oprani odavno naravno), i radiće kao sat. Jednom rečju za korak si bliže totalitarizmu i zauvek manje slobodan nego što si bio koliko juče, ali to ćeš naučiti na teži način.

5. Stim da ovo nije prva, bio je i svinjski pticiji sars šta već pre 12 god.
    Tu su doživeli fijasko, u suštini i sad su doživeli fijasko ali sledeći put mogu samo da budu gori.

A i ovaj virus je službeno sar cov 2, sve ide planski.

6. Sledeći put će 60% čovečanstva biti hotuli. Ugrožavaćeš njihovu bezbednost samom činjenicom da radiš sa njima u istoj firmi, idete u istu kafanu i pazarujete u istoj radnji, tvoja i njegova deca dele učionicu i čak možda sede zajedno u klupi. Bivaće prinudjeni da zaštite sebe i najmilije od zatucanih ljudi poput tebe - ne neposredno, naprotiv jer - zakon i institucije, kao na kraju krajeva i sam razum biće, naravno, na njihovoj strani.

7. Kao što te od malih nogu uče da izbegavaš Cigančiće kako ne bi dobio vaške i da ti nešto ne bi ukrali. tako će se i na tvoju decu drugačije gledati - no za razliku od malih Roma, njihov se položaj za čas može popraviti. A pošto deca dakle nisu u obavezi da trpe bezumlje svojih očeva i čak žive u opasnosti, drastičnije mere po ovom pitanju svakako će morati biti uvedene.

8. Jednom rečju doživećemo sudbinu Persije, Atine, Starog Rima - svakog od prethodnih velikih carstava gde su prevagu odnosili hotuli. I to je u redu, jer svet i društvo nisu valjali ni pre 2020. i takvi, svakako, niti trebaju niti uopšte mogu da opstanu.

9. Ono što zapravo sleduje su armije hotul klonova koji mogu da ti smeluju bulju preko monitora!!!

10. Dobro si poentirao Melk. S tim što ja kažem, a zašto ne i jedno i drugo? Zašto ne i genetski eksperiment i vaspitanje za buduće pandemije.
    https://brandnewtube.com/watch/covid-19-039-vaccines-039-the-game-that-never-ends_nIePfEO9dAXOtaO.html
    Srpski prevod od jednog od izumitelja MRNA i DNA vakcina.
    https://www.bitchute.com/video/T4i5XbB3K9a1/

Svedočanstva
    https://www.bitchute.com/video/nIL2QlDQ07CW/
    https://www.bitchute.com/video/GUmnbYnP997D/

Posebno je interesantna ova treća devojka iz drugog kompilacije, čije telo reaguje na toksine iz okruženja a najviše na buđ. Ona sada ima te reakcije gde god se nađe među ljudima. Slučajnost kao i sve ostalo rekao bi medicniski esnaf.

Doktor objašnjava zašto je jako loše uzimati više od jedne doze vakcine.
    https://brandnewtube.com/watch/doctor-exposes-covid-vaccine-attacking-blood-cells_7sz7yjVCFqHgm1E.html

11. Ne podrzavam ni jednu stranu ali me bas zanimaju i jedni i drugi argumenti.

Neće niko da ti gura čip u bulju i menja genetski materijal ovom vakcinom, ona je svoje odradila - vaspitala te je za buduće situacije kojih će, naravno, biti

Ovo bukv nema nikakvog smisla. Napravili ste od obicne vakcine takav bauk da je to neverovatno.

Ovo je spisak vakcina koje primas do druge godine zivota.

“ HB – vakcina protiv hepatitisa B;
    BCG – vakcina protiv tuberkuloze;
    DTAP/IPV/HIB I PNEUMOKOKNA VAKCINA – vakcina protiv difterije, tetanusa, velikog kašlja (pertusisa), dečije paralize (poliomijelitisa), infekcija izazvanih bakterijom Hemofilus influence tipa B i infekcija izazvanih bakterijom Streptokokus pneumonije;
    MMR – vakcina protiv malih boginja (morbila), zaušaka (mumpsa) i crvenke (rubeole);
    OPV – vakcina protiv dečije paralize (poliomijelitisa);
    DT – vakcina protiv difterije i tetanusa.”

Trpeli smo bezumlje svojih oceva.

I ovo poredjenje za cigancice, bukv nema nikakve veze, niko normalan ne poredi ovakve stvari, imam utisak da ste bas solidno isparanojisali.

I sve te izjave koje u prethodnih par strana navodite da su rekli tipa vakcina ili smrt, bice nam mala groblja itd su bukv govorili Vucic i jos par debila. Previse ozbiljno shvatate coveka koji je umno oboleo i koji jos ne moze da dodje sebi znog cinjenice da je iznenada dobio toliko moc a nema kapacitet da se nosi sa tim.

Takodje one slike sa velikim brojem kovcega iz italije itd su trajale kratko kada je na samom pocetku vladala panika pa su idioti sirili lazi iz samo njima poznatih razloga.

E da, isto sam procitao kao omg ne mogu da idem da snimim nogu jer su bolnice pune koronasa pa ne mozemo da dodjemo na red dokle vise taj teror ljudi UMIRU I OD DRUGIH BOLESTI STO SE NE PISE O TOME. U je zamisli. Pa nisu ti ljudi otisli u bolnicu jer nemaju kuci krevet nego jer im je stanje ozbijno. Ili mislite da ljude strpaju u autobus pa ih posalju da leze i glume bolesnike da bi se korona predstavila strasnijom nego sto jeste. Medju bliskom rodbinom sam imao tri smrtna slucaja i jos nekoliko rodjaka je lezalo u bolnici sa tezim oblikom. Izvini sto zbog njih nisi mogao da dodjes na red da snimis uraslu dlaku stvarno strasno ovo ni gebels nije radio treba dici ustanak oce da nas sve porobe vakcinom ne dajte se pasjim sinovima

12. Evo ga jos jedan doktor iz fotelje

: Doktor objašnjava zašto je jako LOŠE uzimati više od jedne doze vakcine.

Isto tako

: Doktor objašnjava zašto je jako DOBRO uzimati više od jedne doze vakcine.

13. https://nova.rs/vesti/drustvo/dr-markovic-nemojte-da-merite-antitela-necu-znati-da-vam-protumacim-rezultat/

Vakcinišeš se i primaš bustere zbog antitela a ovaj ti kaže da to ništa ne znači i da on to ne može da protumači ali zna da vakcine rade i da ne brineš za antitela.

„Mi uopšte ne znamo zašto neko ima asimtomatsku formu, zašto jedan broj ima blažu, a neki tako tešku i sa smrtnim ishodom, ali je činjica da je to tako, i činjenica je da ne postoji način da mi to unapred predvidimo“

„Ma šta vi merili u bilo kojoj laboratoriji, vi nećete izmeriti nijedan parametar da li ste imuni ili niste. Čak i da uradite taj test, mi ne znamo koji je nivo zaštite i moja poruka je jasna“

„U ovom trenutku, mi to ne znamo, i ja se na to ne bih oslanjao".

„Antitela su samo jedan vid odbrane, svaka infekcija pokreće T-limfocite, mi pravimo i neke memorijske ćelije koje dugo žive i pamte i koje, kada ponovo sretnu virus, bolje odreaguju i zaštite nas“.

Što bi rekao Ilija Čvorović, oće centrala jednom da pogreši ali ne 100 puta.

14. Vakcina je mali korak i sredstvo - upravo ovih dana, dobili smo sertifikat i propusnicu. Sloboda, pravo - nisu sloboda ni pravo ako ti ih neko udeljuje, jer ih jednako može ograničiti i čak potpuno uskratiti. Tebe ovo još uvek ne kači jer si vakcinisan (recimo) i ispunio si normu, ali važnije te je naučiti na ovakav sistem za ubuduće. Rizikuješ da koliko u skorijoj budućnosti budeš izjednačen sa srednjovekovnim robom, s tom razlikom što ćeš biti sit, ugrejan i zabavljen, no u samoj suštini ostaćeš upravo rob, položaj koji ćeš grčevito braniti jer, iako ne pruža blagostanje, garantovaće sigurnost. Imaš pravila, postupaš po njima i živećeš.

15. Imaš pravila, postupaš po njima i živećeš.

aka ziveti u drustvu. Ne znam sta bi ti sad druze, sta podrazumevas pod slobodom?

16. To je pojam koji se uvek i zauvek preispituje, kao i ljubav, sreća, vera, nada...Sve one univerzalne potrebe i osećanja za koja ne znaš tačno šta su, ali siguran si šta nisu i ne mogu biti. Živeti u društvu koje propisuje da polovina ljudi ne sme na izvesna mesta (na druga sme) u odredjeno vreme, a ne u neko drugo - ne stoga jer je logično jer donosioci odluka naprosto tako žele - nije sloboda, i ljudi koji žive u tom društvu nisu slobodni. Nismo doduše slobodni ni da krademo i ubijamo, i zato slede večite bitke i preispitivanja. Hrišćanstvo je to najbolje rešilo idejom da svi treba da služe svima i polaze ne prvenstveno od sebe već od drugih, ali ono više nije u modi. Sad ponovo vraćamo starozavetne zakone i načela koja će nas, kao i više puta kroz istoriju, oterati u ropstvo, ali jebemliga možda tako i mora.

17. aka ziveti u drustvu.

ahaha bukvalno jbt ko da su licne karte, pasosi, kreditni rejtinzi, policija, kazneno-popravni sistem, regrutacija u slucaju ratnog stanja i zilion drugih stvari izmisljeni u bergamu 2020.

prica o instaliranju kineskih kamera sa softverom za prepoznavanje lica u centru beograda je nesto sto bi 700x jace trebalo da uzbudi antivacc borce za slobodu nego "brt moras ili da se pelcujes ili da imas negativan test ako ces u kafanu, jebe nam se ustvari i da nemas, al ono kao molim te imaj", al iz nekog razloga se pecaju samo na vaccine

18. smeta mu kovid propusnica - ne smeta mu licna karta, average serbski antivaccer, nije ni cudo sto cemo nestati do kraja veka

19. Haha au Melk satanizovao si vakcinu a 100 drugih stvari si izignorisao. Nisam vaknicisan ali kad cujem ovakve argumente reko bih bodi gde stignes.

Sto kaze Sevast

ahaha bukvalno jbt ko da su licne karte, pasosi, kreditni rejtinzi, policija, kazneno-popravni sistem, regrutacija u slucaju ratnog stanja i zilion drugih stvari izmisljeni u bergamu 2020.

Bukv to je to.

Melk i cara su tip ljudi koje kad kasirka u maxiju pita “da li zelite kesu” pomisle da zeli da ih ugusi istom.
    Kakav festival paranoje.

Hahah cujes malo po malo zele da nas porobe propusnicom, sledeci korak je moraces da das sve svoje licne podatke kada zelis da podignes kredit a prica se i da ce postojati neke “markice za autobus i voz”. Jos samo da placamo hleb i to je to najbolje odmah da nas ubiju

Rekli o sajtu

Da. Definitivno ima dobrih fora, svaka čast onima koji ih smisliše. Respect Vukajlija.

MyCity Forum · 4. Februar 2009.