Vaccina

1. Bas pouzdani izvori.

2. ali pogledaj ti tih 68 otvorenih tabova, druze jebo vakcinu, dzabe ti sve ako ti eksplodira mozak u raskrinkavanju trojnog pakta gejc-bajden-bezos

3. Na jednom screenshotu mu se vidi odraz sa alu kapicom na glavi ali necu reci na kojem

4. Nisu moji skrinovi lol preuzeo sa Telegrama

5. Bas pouzdani izvori.

Nisam mislio da ću ikada to napisati ali ovo je nivo koji ni gamby ne može da dotakne

6. Links official government website data
    - Baš pouzdani izvori.

7. jos ga drvimo o vakcinama?

8. jel stvarno mislite da razumete nesto toliko komplikovano, toliko dobro da mozete da donesete razumnu oduku koja nije dirigovana strahom ili nekim zeljama na bilo koju stranu?

ko da je bitno, ko nece da se vacinise ne mora, ko hoce nek se vakcinise, sta vise od toga da se kaze.
    nije da ce da istrebimo respiratorni virus, jedino sto mozemo da uradimo je da vakcinisemo slabe i one oko slabih da ne umru od toga.

ide mi na kurac svo ovo antivakcinastvo kad se rasiri na vakcine koje stite od gomile decijih (i odraslih) bolesti koje su istrebljene bile. pa se vracaju iz pomodarstva jebenog.

9. Ahah al sto Triforce ozbiljno odgovara baronu autisticnom koji ni ne konta o cemu se prica samo hoce da se ubaci random i proziva

10. celte pa mislim da i nije niko ovde protivnik ovih regularnih vakcina, o ovoj novoj se prica cijelo vrijeme

11. Razumem toliko da sam imao povišenu temperaturu bukvalno pet sati, kinuo tri puta i sad moram da se vakcinišem zbog nečega što sam već "preležao". Znam i kako izgleda i zvuči kada jehovini svedoci pošto - po to žele da ti otvore oči i spasu od propasti, ili kada ćoman u zikri gleda da ti uvali sasvim dobar bajs za 10 evra koji je pozajmio od komšije 10 minuta pre toga. Znam kako je kada te keva posadi na stolicu da jedeš boraniju i krene sa ajde sine vidi kako je lepo, jedi sine zdravo je, a završi sa ne budeš li pojeo to iz tanjira iseću te ko repu.

12. Triforce
    Nisu moji skrinovi lol preuzeo sa Telegrama

Razotkriva svetske zavere
    Ne zna kako funkcionise screenshot xd

13. Mujo ja stvarno ne znam zašto te Baron napada mora da ima baš loša iskustva sa muslimanima da mu i sam pomen istih okine žicu, ja sa njim ovako imam pozitivan saldo i ovim putem želim da mu poručim: Nije važno kako se oblačiš kakav sat furaš, kakav nik imaš na vukajliji važno je samo da bergas safta kurca

14. I

Links official government website data
    - Baš pouzdani izvori.

Pa ima sajtova koji ne kazu da je vakcina stetna,a mnogo su pouzndaniji izvori od ovoga.

15. Pozdrav za brata Triforcea, za muju klasican nepozdrav

16. Ja mislim da je sasvim okej da neko ko je mlad i zdrav i za koga je rizik od korone mali da se ne gura u prve redove za vakcinisanje i da saceka da vidi kako ce to teci kod starijih i drugde

+1
    Nisam u rizičnoj grupi, fala Bogu nije me hvatalo (ili jeste asimptomatično), trudim se da furam zdrav život covid ili ne.
    Realno je za sada nepostojeći problem ta vakcina, za mene lično

Rekli o sajtu

Da. Definitivno ima dobrih fora, svaka čast onima koji ih smisliše. Respect Vukajlija.

MyCity Forum · 4. Februar 2009.