Vaccina

1. Ne kapiram vas antivax debile i skeptike sto toliko namecete drugima vasa sranja i teorije, zivite vase jebene zivote,jbt koliko vi vremena trošite da nalazite izvore da potkrepljuju vaše debilizme mogli ste nesto opasno korisno da uradite za sve to vreme, zivot vam jebem zaludni

zivite vase jebene zivote,

HAHAHAHAHAHAHAHAHAHAHAHAHAHAHAHAHAHAH NOVI REKOOORD NOVI REKOOOORD DING DING DING DING DING

2. Budite pacovi živite vaše živote pacovski sa pelenama preko usta i distancirani od drugih ljudi bez prava na svoje mišljenje i ne ispitujte oficijelni narativ ali ipak živite vaše živote

3. Nemojte ići preko bez guranja čačkalice u nos do grkljana, ustvari nemojte ići nikuda iz države, ustvari nemojte ni izlaziti iz kuće ali hej - živite vaše živote

4. Budite pacovi živite vaše živote pacovski sa pelenama preko usta i distancirani od drugih ljudi bez prava na svoje mišljenje i ne ispitujte oficijelni narativ ali ipak živite vaše živote

Nemojte ići preko bez guranja čačkalice u nos do grkljana, ustvari nemojte ići nikuda iz države, ustvari nemojte ni izlaziti iz kuće ali hej - živite vaše živote

sta mislis, ako neko nije paranoicni "antivakser" da je automatski paranoicni hipohondar ili stavec?

moze to sve i bez paranoje, znas? mozes da ne budes paranoican protiv vakcina, a isto i da ne budes paranoican od korone.
    mada tesko zamislivo ako si paranoican jbg.

5. Paranoja nema veze sa nametnutim pacovskim životom kako ne kapiraš eto došli smo do stadijuma gde će ti gurati testove i u šupak na aerodromu pred poletanje da se gegaš ko štrumf do aviona

6. Ali ako establišment kaže da se nećeš gegati, hmm pa onda ipak možda i jeste ok mislim ne bih da budem paranoičan

7. trifors, ako ti nesto znaci ne verujem da iko ovde misli da su bilo koje od ovih mera primerene svrsi i razumnom coveku.

sa druge strane, politika i mere za mase se ne kroje prema razumnom coveku nego prema tome da i najgluplji moze da isprati, sto je obicno na racun zdravog razuma. ostaje ti samo da pizdis, ali ako racunas na ljudsku dobrotu i razumnost, neces daleko. nije to neka bolest modetnog doba.

ako mene pitas, mere i zabrane su na pocetku imale smisla, a sad nemaju uopste, jer ljudi se adaptuju na situaciju pa nastave po starom.

a i ko ti kriv kad zivis pod borisom u londonu. englezi su ekstra debili sa celom situacijom i sad borisom sto jede govna o sojevima i slicnim sranjima da naplasi narod da se vakcinise.

ako je to resenje, vakcinisi obavezno i resena prica. jbt, ko da ce ti se bune 80godisnjaci kad im dodjes u staracki dom sa vakcinama. das jednom, i ostali ce, i onako postanu ljudi ko deca tad, na zalost.

8. Brt ne živim ja više u Engleskoj baš sam pisao tu na nekoj temi šta sve radim meni je milina nema kod mene kovidiotarije nego mi je krivo što ne mogu normalno da posetim familiju išao bih češće u Srbiju, kenja mi se od svega što moraš da prođeš tačno mi vas je žao ko god je u gradu i ide na posao, u supermarket, u šoping centar ili gde god i bukvalno je primoran da trpi tu psihičku torturu mislim kapiram ja da vi oguglate na to ali podsvest je dobila toliki udarac da mi je stvarno nejasno kako još uvek niste bukirali nekog psihića ili zapalili na periferiju. Nije mi u interesu da se "prilagođavam" imbecilizmu eto takav sam i tako želim da odem sa ovoga sveta da jednom kad se završi ova epizoda mog putešestvija budem ponosan jer sam u svakom momentu poštovao sebe i nisam dao da me niko zajebava.

9. E al znaš šta? Da zanemarimo mi doom & gloom scenario, još samo malo će ovo trajati svakako tako da radujte se sloboda za čitavo čovečanstvo je blizu (Y)

10. ma da, dok izadje sunce, onda ce i brojke zarazenih da padnu vakcina ne vakcina, i onda bukvalno nema vlade koja ce isterati dalje sankcije.
    do naredne jeseni, zaboravice se. mislim, razboljevace se i dalje ljudi dok se ne uspostavi ravnoteza al ne verujem da ce bas toliko da se zaglave na ulazu u bolnicu.

to mi je bar neka nada. ako nije tako, i u aprilu krene opet sa punim bolnicama, onda ce biti cepaj vakcine da se ne zajebavamo.

11. Ahahah da nisu jebeni penzosi krivi sto grip jos postoji?

A ako je bilo ko ovde antivakser, to ste vi retardi koji vjerujete u ova nova sranja, iako se bukvalno protive svakoj cinjenici o vakcinama ikad ustanovljenoj

Ok nmg zaista vise da pricam sa jebenim bosancima, dosta toga za danas

12. Gamby burke jedini si ti danas pretero sa proseravanjem i bilo bi fino da sebi kažeš dosta i poštediš nas

13. Onog houlftzua ne računam ono je neka anomalija ispariće nadajmo se

14. trifors, jel smem da pitam gde bivstvujes trenutno, posto kolko sam skontao nisi u engleskoj, nisi u srbiji, negde si gde nema "kovididiotarije", itd

pa me zanima koje je to mesto na kugli zemaljskoj trenutno gde niko ne jebe koronu 2% i dovoljno je slobodarsko da i ti nadjes svoje mesto pod suncem i koru leba

15. 2021. година кренула, а неки људи и даље не знају да биохемија, медицина и фармација функционишу по доказима и огледима, а не по линковима, скриншотовима, шеровима евриџ тетке на Фејсу и дебатама на јебеном форуму са 20 чланова....

Неко тврди да је вакцина лоша? ОК тебра, узми вакцину, правац у лабораторију и докажи свима да су се зајебали и шта тачно не ваља са њом и то је све....

16. Ko da sam znao šta i kad da napišem šta rade ove čakre lol

17. Неко тврди да је вакцина лоша? ОК тебра, узми вакцину, правац у лабораторију и докажи свима да су се зајебали и шта тачно не ваља са њом и то је све....

Pa čekaj šta sad oćeš da ti dokažem da su ljudi to već uradili ali ne smem da ti pošaljem link? Stvarno?

18. Ja da mogu i da imam svoju laboratoriju i uradio bih upravo to, uzeo bih vakcine i pod mikroskop lepo a onda bih morao te analize nekako da spakujem u pismo i zatražim tvoj poštanski br jer eto nećeš mi verovati ako linkujem sliku

Rekli o sajtu

U busu se devojka svadja preko fona da se ne kaze Vukajlija nego Vujaklija za recnik... ocaj na njenom licu kad je shvatila da ne moze objasniti

Mokoš · 11. Maj 2011.