Vaccina

1. Vakcine su testirane i pustene u promet,to sto moderna medicina to radi brze nego sto ste vi navikli koga boli kurac.99,9 posto ljudi nema problema nakon vakcinacija.Zasto bi mi uopste vas antivakcere i vase debilne linkove smatrali relevantim i zasto ne bi pricali sa vama kao sa debilima?

2. moj drugar je primio vakcinu pre deset dana, posle dva dana je pocela da mu opada kosa a imao je bas jaku i gustu kosu.juce sam ga video i jedva sam ga poznao, procelav, lice mu posivelo, koristi stap ne moze da ide.neveovatno sta mu se desilo a lepo sam ga savetovao da ne prima vakcinu

3. Trifors je bog medju trolovima, najveci trol koji je hodao Zemljom, change my mind

4. Labavi ako kenjaš znaj da nam činiš medveđu uslugu, a ako je istina onda nemam komentar

5. О да, док лабави не уме да забави

6. Triforce,sama cinjenica da laboa mozes da smatras ozbiljnim govori o celoj tvojoj prici i cemu ti verujes.

7. Pa ne smatram ga ozbiljnim zato sam i ispoljio svoju sumnju u njegovu izjavu slušaj ti mali vrišteći ponavljaču ovo je zadnji put da ti se obraćam i odgovaram na postove

8. a ako je istina onda nemam komentar

9. A i labo je mogao malo tvrdji da bude cuj opada mu kosa,ajde da si rekao opadaju mu zubi pa i da bude bombastican trol.

10. ponuda i potraznja prijatelju diktira razvoj.

HIV - bio hajp 80tih, krenuli sa vakcinom, nije islo, proso hajp u zapadnom svetu, ostalo u africi, trziste nema pare, jebes vakcinu.

common cold - pogledas kolko kosta razvoj i prodaja, pogledas sa druge strane koja drzava ili ljudi ce da plate da se vakcinisu od kijavice, zajebes

rak - za nekog ko se "informise", trebalo bi malo da ti zasija u glavi sto ovo nije isto kao prva dva. rak je slicniji autoimunim bolestima, a za bolesti gde covek samog sebe napada i dalje nemamo lekove.

covid - to ti je kao vakcina za common cold (koronavirus). samo ovaj put pogledaju farmaceutske kuce "opa, bice para", i zapnu ko nenormalni u razvoj. tako da, ovo ti je neka vrsta vakcine za common cold, tako da opet, ovo sto pise je besmisleno.

11. Pređi na onu temu ne mogu da ti brojim ovako

12. Vakcina za rak lol

Još jednom, istraživanje =\= guglanje do povoljnog rezultata

13. Vakcina - špricni se i ozdravićeš lol
    To što sam postavio nije istraživanje nego mudrost dana, rubrika namenjena isključivo da natera na razmišljanje iz više od jednog ugla. Jasno je svima kad postavim nešto u svrhu istrage, a kad ne.. Ono - nemoj da se kačiš za moje skute čak i kad pođem u wc

14. Elementarno nepoznavanje sta sam pojam vakcine oznacava. Vakcina ne sluzi da izleci vec bolesne, vec da imunizuje zdrave da ih odredjeni spoljni faktor ne zarazi. Dakle najosnovnije ne znas, sto te naravno ne sprečava da raskrinkavas iste te vakcine. Msm, da znas kontam da bi shvatio da to sto pokusavas nema nikakvog smisla lol

15. Vakcina za rak lol

Još jednom, istraživanje =\= guglanje do povoljnog rezultata

Cak i guglanje do povoljnog rezultata je bolje nego njistanje bezveze o temama za koje u zivotu nisi cuo

https://en.wikipedia.org/wiki/Cancer_vaccine
    https://www.cancer.net/navigating-cancer-care/how-cancer-treated/immunotherapy-and-vaccines/what-are-cancer-vaccines
    https://pubmed.ncbi.nlm.nih.gov/25714389/
    itd

16. E ajde pustite me bar bulju da obrišem pa hahahah jel moguće da više ne smem ni da napišem arogantnu opasku usmerenu na verovanje da vakcina ičemu pomaže sheesh koliko je nisko čekati kad će neko da pogreši umesto pogledati u pravcu u kojem upire

17. Što je najgore ovaj muljo ne čita ni ove svoje izvore, trajfors je makar temeljan

Rekli o sajtu

Vukajlija, lijek koji je potisnuo iz upotrebe Edronax, Zoloft, Prozac, Aktivin H i ostale antidepresive. Nuspojave su: grčevi u trbušnim mišićima, suzenje očiju, ludački osmjeh i lako se navući na njega.

Psiholog · 20. Februar 2011.