Definiše se sve i svašta. Tako se mogu pročitati definicije baksuza, alapače, čitulje, smrti, rezervoara za smeh, kolateralne štete, Živojinović Velimira, zvanog Bate, dnevne svetlosti, gospođe džem!, Brus Lija… „Je l’ ti puši ćale?”, „Je l’ mogu u WC?”, „Chuck Norrisisati” i još mnogo toga može se naći na ovoj internet stranici. Zato ne iznenađuje što se mnogi kad jednom dođu, ponovo vraćaju na nju. Neki čak postaju i zavisnici, pa traže od moderatora da ih banuju, poput jednog studenta koji je zahtevao da mu zabrane pristup na nedelju, dve dana da bi mogao da uči.
Status Magazin · April 2009.
https://imgur.com/a/4G0Smob
Zar ti nisi jedan od onih daunovaca sto su svojevremeno tvrdili da ce Miroljub ici u zatvor zbog savjeta? Vidim jedu se govna i dalje, nista nisi naucio
Buljorim je pod istragom zbog svog nadrilekarstva, mujane
Jos, zar nije to gotovo?
Svakako, istraga da se utvrdi da li je bilo nadrilekarstva, jer je isto kaznjivo zakonom. A to da je dijelio savjete se znalo od pocetka i nije bilo nikakvog pitanja, al ovaj daunovac gore, i jos gomila njih su tvrdili da obicno savjetovanje spada pod nadrilekarstvo, odnosno da se ide u zatvor zbog toga. I kao sto vidimo, istrun'o Miroljub u zatvoru, nema ga nigde.
Mada ne bi me cudilo da si i ti to mislio, pribliznih ste intelektualnih sposobnosti
Rekao nekom nesrećniku nemoj pod nož, ja ću da te izlečim daj pare, ovaj posle umro od raka.
Nadrilekarstvo 1/1 ako se ispostave navodi tačnim
Ako je uzeo pare, naravno. Ako je tvrdio da je doktor medicine ili medicinski radnik ili bilo sta slicno, naravno. Al nista od toga (niti ostalih kriterijuma za bilo koje krivicno djelo) nije dokazano.
A "e uradi to i to, i izlecices se/porasce ti kurac/pojavice se duge i jednorozi" uvijek bilo i bice savrseno legalno. I to zna svako kome IQ prelazi 2. A ocigledno dobar dio Vukajlije nije spadao u tu grupu.
https://vukajlija.com/forum/teme/74223?strana=18#post_3966159
А одради ли ти Радоју Цинцару онај фелацио што му дугујеш, Мујане чедо ретардирано? Сећамо се да си после овог монструозног укењавања у уста ти тражио трајни бан као нека пичка.
https://imgur.com/a/kp6YbzX
Kao prvo, ne izmisljaj, vec nisam bio tu kad je ovo bilo, prvi put vidim ovaj post. Sad vidim, par postova dalje i autor DeadKenny pise da vec nisam tu, taman sam htio uputiti na njega jer zna kad sam otisao.
Kao drugo, nista lik nije napravio vise od vas daunovaca. Pola je cist slamnati argument, ubacuje klevetu i slicne stvari u diskusiju. Poslije toga odvaljuje glupost da savjeti spadaju u medicinu, i na tome gradi ostalu gomilu govana.
Al naravno, lako je praviti se pametan kad nema tu ko da ti se ispisa u usta, i opet je za svaki slucaj dosao sa nekog supackog duplog, ko god da je. Nek dodje sad pa cu ga otresti s kurca kao i svaku autisticnu glavicu ovde, pocevsi od tebe pa nadalje.
I na kraju krajeva, realnost je vec pokazala ko je bio u pravu, zaista ne razumijem kako uopste pokusavas sad da odbranis unazad
kakvo tovarenje debilka.
Aww poceo da se tapses po ledjima sa duplog, jel?
Dzabe, ko god da je, mozete 150 akaunta praviti, meni ovaj jedan dovoljan da vas popisam sve
Jbt ovaj Mujo ce celog zivota da bude sirotinja, u svakom mogucem smislu. Nije mu lako braco
Mali mujo cime se bavis? Jesi li stvarno sirotinja?
Ma nisam, pisalo se ranije bezbroj puta, nego baron misli da svako ko posjecuje njegovu majku mora biti sirotinja jer je najjeftinija u gradu
LOLO koja ironija ova pocetna izjava hahahha
radoje je valjda nalog aleksandrakg koji je svoj prodao nekom debilu jos prije nove ere, tako da moram da te razocaram, niko ne krije svoj pravi identitet od tebe u strahu da ces ga popisati argumentima :(
Svejedno ne mijenja sustinu, nista nije napravio, jeo govna kao i 34248 njih prije, samo je iskoristio kad nisam bio tu pa je mogao da se pretvara da to nesto mijenja. Vec se pokazalo da sam bio u pravu pa za ovu temu nema smisla, al za bilo koju sledecu nek dodje i on i jos tri miliona drugih daunovaca, i opet mi nece moci nista, sto bi Seselj rekao "jev sam i movalno i intelektualno supeviovniji"
Знам ја Шмујане да ти то тако МИСЛИШ. Такође знам и назив твог поремећаја, као и третман за то (није лако, али је изводљиво), али нећу ти рећи јер би то значило помоћи ти, а не желим да ти помажем јер еугеника јбг.
https://imgur.com/a/ESC9zt8
Lol, pa vise nije stvar misljenja, kad te realnost demantuje dzabe svako njistanje poslije, samo se valjas u govnima.
То ће ти и бити најстрашније, кад те реалност демантује. Буди јак.