Kad je pre nekoliko dana osvanuo naslov u dnevnim novinama „Željko Mitrović: Trovali su me“, na samoproklamovanom rečniku slenga vukajlija.com odgovorili su mu bez mnogo pijeteta: „Pa dobro, i ti si nas, i još to radiš“.
Ekonom:east Magazin · 03. Februar 2011.
Pa malo je kasno za to, ajde umjesto djecijih prozivki i krindzi pokusaja mimova, objasni zasto nije Miroljub vec u zatvoru, ili makar u pritvoru?
Imas jedno dve milijarde snimaka gde se na televiziji otvoreno prica o tim njegovim "krivicnim djelima". Kad jos uvijek mislis da niste popusili kurac i ti i onaj retard sa duplog, objasni kako neko otvoreno prizna krivicno djelo toliko puta pred svima i niko ne reaguje evo ima i vise od godinu dana?
Mujaneeeeeeeeee
Изузетно се узрујало Мујанче, али можда је то први корак на путу ка самоспознаји, ма колико застрашујућа она била. Godspeed, матори.
Prosto mi nevjerovatno da je neko toliko retardiran da i nakon sto objektivno ispusi masnu kurcinu i dalje pokusava nekako da se koprca, a ne zna ni sam kako bi. Mislim jedno je biti glup ko kurac, nisi ti kriv, majka priroda te zajebala, al ovo je bas teski krindz
Ahahah mali mujo
odavno nisam u srbiji. za tog miroljuba sam video, ali nikad nisam ukapirao o cemu je rec i zasto ta fama oko njega.
kapirao sam da je meme, ali izgleda nije? aj nek mi neko kaze prostim recnikom o cemu je rec da ne guglam i trazim sad po blicevima i ostalim kurcima sta je covek.
Imaš dve teme o njemu na sajtu pa pogledaj. Covek je retard inače.
Лол Мујче, просто те замишљам како се знојиш и тресеш од беса док то куцаш, а пошто сам реално дсмра од човека јако ми је пријатно то замишљати. Ево да се још једном подсетимо овог ДЕМОНСКОГ усеравања у твоје чељусти:
https://vukajlija.com/forum/teme/74223?strana=18#post_3966159
Ako se misli o miroljubu petrovicu, to je onaj ides pod mac bato, 555 333, sa balkan infoa. Sad vise ne dolazi na balkan info jer dovode ljude koji pljuju predsednika, pa je ljut na njih zbog toga.
Ali ima nedeljnu pretplatu na hepi i pink, gde sedi sa seseljem i pricaju kako je obilic srpski junak, a djilas hoce za srbe vakcine koje od ljudi prave zombije.
Generalno je debilko, a antivakcinas je isto
Него мислим на страну како ће Смрдољуб завршити, Србијица је то, и гори ликови са горим кривичним делима су се извлачили јер, јбг, Србија. Али да је човек крив за надрилекарство и да би у свакој нормалној земљи био у творзи јасно је свакоме осим Мујчету. Само прочитај онај Радојев елаборат, Мујане, тачку по тачку, ако срце то може да ти поднесе. Баја је очигледно правник, ти очигледно ниси, па ако и даље тврдиш да правник не зна закон, а ти знаш, то би дало бољи увид у дубине твоје психозе.
https://www.thesun.co.uk/news/13956949/143-brits-died-covid-jab-but-vaccines-safe/amp/
Cek, znaci u Srbiji moze covjek da javno na televiziji opisuje detalje krivicnog djela koje je izvrsio i da ne zavrsi ni u pritvoru?
Ahahahahah mrs jebem li ti majku u picku autisticnu, ja sam veci debil sto ti uopste odgovaram. Ovakvo nebulozno objasnjenje i izgovor ne bi ni Triforce na esidu izmislio
U sustini jos jedan debil, cirkusant, postao poznat tim "pod mac bato" izjavama, al poslije pricao svakakve gluposti, zalaze se za vracanje biblijskih zakona i dusanovog carstva (lol), ali ima odredjen broj pratioca, uglavnom klinci kojima je pun kurac liberalnih sranja, ali koji nisu dovoljno inteligentni da pronadju neku zdravorazumsku alternativu.
A ako mislis ovo ovde, to je vezano za neku staru temu koja se prvenstveno tice zakona, nije uopste akcenat na Miroljubu.
Gledao sam neka Miroljubova predavanja davnih godina - izgledao, ponašao se i zvučao normalno i pristojno, govorio o nekim razumnim stvarima. Koliko se sećam u pitanju je školovan lekar (završio medicinu valda negde na Zapadu). Ono što se kasnije sa njim dogodilo bukvalno mi je neobjašnjivo. Ne znam da li je :
a) spržio mozak kokainom
b) u vlasti nekakvog demona
c) naprosto skrenuo
d) prodao se za lovu poput čorbe, Ristovskog, Kockice i mnogih drugih, a ne ume ni da peva ni da glumi pa mora da gostuje po hepiju i drugim čudima. Ali sa čovekom nešto def. nije u redu.
Slično kao Nestorović - vrhunski stručnjak, ugledni lekar, ali kada progovori na tv-u ono ne da ne liči ni na šta, već često zvuči bezumno i čak je ponekad opasno. Ne znam da li ti ljudi shvataju težinu koju ima bilo šta izgovoreno na tv-u i da li su svesni odgovornosti i sranja koja mogu da prouzrokuju izjavama.
Nije
a) spržio mozak kokainom
b) u vlasti nekakvog demona
c) naprosto skrenuo
ok boomer
Ovo sto si rekao samo potvrdjuje moju tezu da antivakseri zive u bablu, odseceni od realnosti. Koji ti to tv gledas kad uopste postavljas ovo pitanje?
Čuj antivakseri žive u bablu - pa 80% ljudi živi u bablu, odsečeni od realnosti. Dokle god nisi gladan, ugrožen i manje - više te zabavlja i daje ti neki smisao, babl je sasvim dobar i prihvatljiv i čovek ga brani, iz prostog razloga što, u slučaju da pukne, može biti daleko gore. Gde ćeš veći babl od titovog obdaništa? Ja i danas znam matorce koji veruju da je vrhunac ljudskog postojanja mogućnost da se kurciraš po Češkoj i Rumuniji. Ćoman na heroinu je u bablu. Sajentolog je u bablu. Ptosečan kladioničar, koji 14 sati dnevno utroši na praćenje sportskih dešavanja je u bablu. Gejmeri žive u bablu. Prosečan Švaba čiji život se sastoji od rada, spavanja, gledanja serija i otplaćivanja kredita je u bablu.
Evolucija mog stava o vakcinama:
FAZA 1: prije Covida - klasičan vakser, ono tipa, daj koji kurac, daj mi vakcinu, neću da dobijem tuberkulozu ili tetanus
FAZA 2: početak Covida (februar/mart 2020.) - čujem po medijima da već forsiraju vakcinu, a epidemija tek krenula i još se jako malo toga zna... malo mi čudno
FAZA 3: pogledao par antivakserskih klipova o čipovima, zlatnoj milijardi, itd. ne vjerujem u to, ali nije mi svejedno
FAZA 4: druga polovina 2020-e - vidim da postoji zdrava konkurencija između većih država i firmi po pitanju vakcine, i takođe vidim da neće biti obavezne, i da se realno odvijanje situacije dosta razlikuje od antivakserskog narativa i teorije zavjere... kontam u sebi jebali staru svoju ovi antivakseri, šta kenjaju i plaše narod bezveze
FAZA 5: dobio koronu u novembru 2020. Kontam, sad me boli kurac, šta god bilo, prebolovaću normalno, neću morat ni uzimat vakcinu
FAZA 6: opet mi čudno što toliko forsiraju priču o vakcini, naročito za ljude koji su već prebolovali - mada kontam da se sve svodi samo na pare, zaradu farmaceutskih firmi
FAZA 7: živo mi se jebe, ako dođe do toga, ako toliki ljudi prime to sranje, pa nisam ni ja nešto puno bolji od njih pa da čuvam svoje dupe, šta god da je isitna... a s druge strane, kontam sporo ide vakcinacija, kilavo... dok ja dođem na red (a to neće biti skoro, jer se ne preporučuje vakcinisanje bar 6-9 mjeseci nakon oboljevanja), možda to do tada sve već bude okončano i pandemija i korona i niko o tome ne bude ni pričao...
A ako već bude da uzimam neku, najvjerovatnije bi uzeo kinesku, jer mislim da pruža dobru zaštitu protiv novih sojeva...
FAZA 8: Nacionalizam: likujem što smo nadjebali skoro cijelu Evropu po brzini vakcinacije... kontam - ma okej je to sve, da je stvarno štetno ne bi se to smjelo tako puštat... (a s druge strane neki glasić mi govori - jebote kakve smo sreće kurate kad izađu na vidjelo neke nuspojave, opet ćemo ispast budale... jer ko je vidio da Srbin u Evropi ispadne pametan... ne ide to... onda će ti isti prosvećeni Evropljani pričati, eto Srba, kod njih ništa ljudski život ne vrijedi, požurili da prime vakcinu, eto im sad... kao što i Noloa napušavaju...)
Solidnih 0.35 jovicica i ravno jedan melky duzina posta