Vaccina

1. Jbt zamisli da direktor Takova ne sme da jede Eurokrem haha

jel znas kad je snimljeno ovo?

2. ne proveravam te nesto ili trik pitanje, stvarno pitam jel znas posto ja nemam pojma.

da sam CEO neke kompanije koja razvija vakcinu bukvalno nikad ne bi reko da nisam primio tu vakcinu osim ako zakonski ne moram to da kazem. verovatno je tako.
    moja pretpostavka je da nije juce snimljeno nego 2019, pocetkom 2020, ili tako nesto.

3. jer tu vi gledate samo jednu stranu price kao "sto se politicari prvi ne vakcinisu?" politicari pazljivo biraju kad ce da se vakcinisu, jer inace ako stanu prvi u red hrabro odma bude druga prica "cek bre, ja ovde cekam na vakcinu, moj bolesni deda umro od kovida itd, al za ovog zdravog preko reda jelte".

to je ono sto pricam juce pliduu, da ne mozes da uradis ispravnu stvar ovde. ne za sve.

4. Celte o čemu sad sereš naravno da se vakcinisao ne sporim ja taj deo priče ovo

jer inace ako stanu prvi u red hrabro odma bude druga prica "cek bre, ja ovde cekam na vakcinu, moj bolesni deda umro od kovida itd, al za ovog zdravog preko reda jelte".

je nešto najgluplje što sam pročitao od tebe do sad. Zamisli Elon Musk uzo da vozi svoj električni auto, kakva sramota neće da čeka na svoj red treba prvo da se otvori tržište u Pančevu gde je zelena energija najpotrebnija... koji kurac. Lik legalno ne sme da učestvuje ni u probi svog proizvoda, ni on ni njegov čitav tim. Opet kažem zamisli direktor Takova šeta svojom fabrikom i krene da umače prst u kanister Eurokrema da proba, a svo osoblje oko njega u panici kreće da kuka i zapomaže i da zove policiju hahahah jel shvataš koliko ništa od toga nema smisla

5. Jednostavno je celu priču mogo da eskivira mnogo jednostavnije, zašto se odlučio na takav potez to sam bog zna

6. Zamisli Elon Musk uzo da vozi svoj električni auto, kakva sramota neće da čeka na svoj red treba prvo da se otvori tržište u Pančevu gde je zelena energija najpotrebnija... koji kurac. Lik legalno ne sme da učestvuje ni u probi svog proizvoda, ni on ni njegov čitav tim. Opet kažem zamisli direktor Takova šeta svojom fabrikom i krene da umače prst u kanister Eurokrema da proba, a svo osoblje oko njega u panici kreće da kuka i zapomaže i da zove policiju hahahah jel shvataš koliko ništa od toga nema smisla

ne funkcionise politika tako. a i ne pricamo o automobilima nego o vakcinama.

garantujem ti, kako si ti zagrejan protiv vakcina tako ima na drugom kraju spektra neko ko je prepadnut od korone i gleda to kao spas. znam da ti to ne mozes da osetis, ali politicari moraju celo biracko telo da titraju.

ako politicar uzme prvi, ko da je pljunuo takvog u lice.

zamisli jbt nemacka, vakcinisu starije, bolesne idimidodjimi, merkelova se rokne prva. jeste antivakseri kao super tako treba, al preplaseni penzioneri nece vise glasaju, kakvo je to licemerstvo.

znam da ti nema smisla i zvuci glupo. tako na drugom spektru tvoji stavovi izgledaju, nezamislivi su :)

to je problem ako odes mnogo na jednu stranu

7. koliko je velika? otprilike?

Eh sad pitaš me ko da ja ne znam da mi nameštaš da pričam gluposti, umesto da pitaš kako sam došao do tog zaključka ili šta se to nalazi beyond. Ne znam odgovor ni na jedno od tih pitanja btw samo znam da NASA sere do jaja o svemu

8. sa jedne strane svako ko se ne slaze sa tobom u tvojim ocima automatski upada u ovu drugu krajnost sto opisujem, a sa druge ne mozes mentalno da se stavis u njihovu kozu. ne mozes da imas empatiju.

to znaci da nisi objektivan. tako znas.

nekad je to ok, al treba da si svestan kad nisi.

9. Aman nađi mi jednog jedinog lika matorog penzosa zbog kojeg će Merkelova da prelomi da se ne bocne ili napravi bilo kakav drugi potez i to pazi sad - propagandnog da ne kažem političkog karaktera

10. Političari su se rokali među prvima širom sveta o čemu pričamo

11. Ustvari čak je cela fora bila da Greta mala kurvica izađe na kraju i priča kako su političari privilegovani i belci su privilegovani jer oni mogu prvi da primaju vakcinu na to su nas pecali ko da smo idioti da ćemo da poverujemo da je vakcina od zlata

12. jel ne vidis uopste da ako uporedis ovo sto si rekao i tvoje stavove, da nema koherentnosti, nego da si protiv svega?

razumes onu foru gde ides ides ides i onda kad dodjes do paradoksa, ne vracas nazad, nego kazes to neko tako namerno napravio.

13. Bruh ova priča o liku koji je dao izgovor zašto ne može da konzumira svoj lični proizvod treba da pokaže kako ja u nešto upirem ok

14. U normalnom svetu bilo bi logično da si spreman da sopstvenim primerom pokažeš vrednost i kvalitet svog proizvoda, ali ovo nije normalan svet

15. Inače ima stvarno punim teglice semenom tečnošću i šaljem po svetu kojekude, i to za džabe, iz altruizma. Pošto sam momak 183 / 81 privlačne spoljašnjosti i sportskih navika, organa neoštećenih porocima i krvi neokaljane ovim eksperimentalnim govnima, IQ 121 što mogu i da dokažem (vekslerova skala, ne onaj mensin transfer blama), biću prilično poželjan što se tiče samog priploda. Krvna grupa 0+, svuda ima da se primim. Za veganke ima postim šes nedelja pre nego pošaljem robu, a roba sveža, nahranjena planinskom zemljom i suncem i napojena bistrom vodom šumskog potoka. Jer realno, ko će da pravi decu sa milenial hipster tripldouz likovima koji šetaju gole nožne zglobove po ulici? Kad se pročujem, cirka u roku od odmah, ima da pumpam desnicom od jutra do mraka i samo šaljem tečnost gde treba. Taman kad vakcine obogalje ljude i naprave ih neplodnim, ima da pošumim svih šes naseljivih kontinenata, a vala ću i Antarktik, zdravim i pravim naraštajem. Imaćete milione Melkova da ih posmatrate sa divljenjem i zavišću, ima spasem čovečanstvo i civilizaciju. Nobelovu nagradu ima da dobijem

Gengis Kahn be very quiet after Melkor dropped this gem.

16. Melk i Cara nemaju socijalnu inteligenciju,nemaju pojma kad se blamiraju(stalno) da drugi dozivljavaju transfere.

17. Kod care nisam video tu komponentu, cara nikad ne bi napisao da želi da bude biološki otac deset miliona dece

18. Političari su se rokali među prvima širom sveta o čemu pričamo

Da, ali tek onda kad su iste bile na raspolaganju svakom državljaninu. Ovo što celt priča je tačno, nema sumnje, moraš da paziš na poteze u svakom momentu a posebno u pandemiji. Ovo je bio najizazovniji mandat od svjetskih ratova svakom političaru, nemoj da se lažemo čak i tebi kao antivakseru ona vučićeva priča o najsmešnijem virusu, pljuvanje pa lizanje je ogolilo već ogoljenu manipulatorsku ličnost i to će ga na neki način koštati vjerovatno

Rekli o sajtu

Da. Definitivno ima dobrih fora, svaka čast onima koji ih smisliše. Respect Vukajlija.

MyCity Forum · 4. Februar 2009.