Vaccina

1. Stavise, kolege koje su primile fajzer radilo dosta njih antitela, svi imaju bas dosta, sto znaci da sljaka. A niko nije imao nuspojave. Od kineza isto niko, samo mislim da slabije sljaka, do te mere da mislim da sam se zajebao sto nisam hteo fajzer, al jebiga sad

2. msm antivakserska prica kako ce svi morati da primaju je valjda vec pala u vodu, jer niko nista ne mora, koliko se meni cini, ili sam propustio nesto.

To im je zapravo jos i najsmisleniji deo cele price, jer se razmatra uvodjenje ovih korona pasosa, sto jeste problematicno i diskriminisuce kad covek razmisli. Pravo svakog coveka je da odluci sta ce da ubaci u svoj organizam, ne bi mu trebalo ogranicavati odredjene usluge koje su drugima dostupne zbog toga, bar kad je rec o slobodi kretanja i putovanjima.

S druge strane, to Triforsa svakako ne tangira mnogo jer avioni ne postoje. Mnogo je alarmantnije to kako ce da prodaje slavonski krompir kad svi oko njega oslepe.

3. Generalno nisam optimista povodom vakcina, ocajnicki je to potez, trebalo je probati. Ovo govno mutira ko ludo, ne staje, bolnice opet pune... Ovo je smak sveta jednostavno i većina će umreti

4. Jedino dobro sto ne trsi decu ovo, al svi mladji od 40 vrlo lako stradaju.

5. Svakako planiram uskoro sebi da oduzmem život

6. Kineska je bolja od Fajzerove jer je radjena klasicno.

7. Kenny brt pre svega ono što je alarmantno u celoj priči jeste da je ovo analiza samo za kratkoročne nuspojave, znači tipa od trenutka kad su te bocnuli pa do nedelju - dve iza. Znači nismo još ni stigli do long term posledica al sačekaćemo i to opušteno, tvoja je odluka kako god okreneš.

i kako je to isti broj ljudi umro od gripa kao od korone?

Te oficijelne brojke su čista igra statistike zato što svrstavaju zaražene gripom među koronaše, eto u Engleskoj nema više gripa - puf! "nestao", al zato svako od 1 do 101 ko umre u bolnici etiketira se kao smrt od korone čak i ako je pored toga bilo sve od raka do odsečene glave plus zna se već da to potvrđuju 80-90% netačnim testovima. Pa koga vi jebete, tu oficijelnu brojku podeli minimum na 3 i dobićeš stvaran broj smrti od zaraze

8. Svakako planiram uskoro sebi da oduzmem život

I treba kad si mi spojlovo red ded 2

9. Zap brate kako sad kineska šljaka, a EU i Zapad se mršte na kinezaru, kažu - nije to to, ništa to nije provereno. Rizično. Ne priznajem ti ja to, samo fajzer dolazi u obzir itd...Kakva je sad to politika? Zašto Angela i Makron neće čuju za kinesku?

10. Čekaj sad - kineska bolja jer je radjena klasično? Šta sad, za onu nemamo pojma šta će da nam uradi za tipa 3 - 5 godina?

11. Sta pricas bre ti?!

12. EU i Zapad ako ne koriste kinesku,to je zato sto koriste svoju,uopste nisu protiv kineske,a i to sto ti i Trifors pricate o nekim efektima koji ce se pojaviti za godinu danaa pogotovo 3-5 godina je debilski kao i uglavnom sve sto pisete.Barem imate navijacicu Uivera.

13. Te oficijelne brojke su čista igra statistike zato što svrstavaju zaražene gripom među koronaše, eto u Engleskoj nema više gripa - puf! "nestao"

ajde probaj da se napregnes i da skontas sam zasto nema gripa?
    sta se to promjenilo u odnosu na prethodne godine pa eto uzrokuje da nema gripa u istoj mjeri.
    pokusaj

14. https://prntscr.com/zmtl1l

Improperly used masks causing bacterial infections that lead to pneumonia.

People being afraid to go to hospitals and get treated for pneumonia and other illnesses that exacerbate or cause pneumonia because they were scared of getting covid.

People were staying home, not getting sun (vitamin D), being inactive, being isolated and depressed which will seriously affect your immune system.

It blows my mind how obvious this all is and yet people can't see it. You can't even explain how covid has the same exact symptoms as the flu and yet if you die from pneumonia "caused" by covid it's counted as covid but if you get pneumonia from the flu which is much more likely it is not counted as a flu death. If you treated these viruses the same way you would have massive flu death numbers just like how they caused that to seem like the case with covid.

>Bacterial Pneumonia Caused Most Deaths in 1918 Influenza Pandemic

it wasn't the flu and it didn't start in spain. it was a meningitis vaccine given to US soldiers being sent to spain.

AND… bill gates grandfather was connected to the plan to create and administer the vaccine.

https://www.lewrockwell.com/2020/03/no_author/did-a-vaccine-experiment-on-u-s-soldiers-cause-the-spanish-flu/

15. https://www.who.int/hiv/mediacentre/news/tb-infographic-1.jpg
    Što nisu zatvarali škole i kafiće 2017. ili svake druge jebene godine?

16. Trifors je težak daun.

17. Po uzoru na triforsa komotno moze jedan kvalitetan south park lik da se napravi

Rekli o sajtu

Definiše se sve i svašta. Tako se mogu pročitati definicije baksuza, alapače, čitulje, smrti, rezervoara za smeh, kolateralne štete, Živojinović Velimira, zvanog Bate, dnevne svetlosti, gospođe džem!, Brus Lija… „Je l’ ti puši ćale?”, „Je l’ mogu u WC?”, „Chuck Norrisisati” i još mnogo toga može se naći na ovoj internet stranici. Zato ne iznenađuje što se mnogi kad jednom dođu, ponovo vraćaju na nju. Neki čak postaju i zavisnici, pa traže od moderatora da ih banuju, poput jednog studenta koji je zahtevao da mu zabrane pristup na nedelju, dve dana da bi mogao da uči.

Status Magazin · April 2009.