Vaccina
  • P

Dobra pjesma što je najjače, ali braaate koliko smaraju s tim Kosovom to je tačno da se i vama popnu na kurac i da neki Šmo iz Bora kaže “ajde u kurac više jebo vas Kosovo”

Znači od izbora u CG, preko dijaloga Beograd-Priština, onda ovi ovdje međedi naši, do jebenog Milanovića, svi su se na neki način doticali Kosova i od svačije izjave se napravila nekakva vijest a čitam portale od indexa preko klixa do kurira..

• k

Oj najskuplja reči srbska

• S

Krw ti se u oci prska
    majmune

• k

Vaccinisaće nam kokoši, dušmani.

Ženedecastarci ok, ali moja kokoš, moj izbor.

• Cara™

Hahah koliko vaccerska gamad glumata 'stav'

Lvl brnaba prezidente

• Cara™

U stvari ovde vampirišu samo ovi koji su primili vacu iz bedaka zarad licnih malogradjanskih prava, a posle peru to kroz spiku nauke. Celt je rodonacelnik ovog pravca, stim da imamo raznorazne nus pojave ko smokija i onog sto ga jebavala kosmpolita, koji nemaju kao nista protiv vace i neutralni su al im tesko pada vacca tema

Bedak

• mesni narezak

Caro, prestani krvariti iz pičke smesta!

• Cara™

Mesni doziveo si slobodu, nema kosme da te gnjavi

Jbt kakav si papak

• mesni narezak

možda sam papak, ali bar ne dolazim jednom sedmično da jedem govna po vaccina temi i pokušavam je oživeti u nadi da će vakseri svršavati po meni dok ja njima prskam krv na oči, majmuni.

• mesni narezak

ja koliko vidim ti vapiš za kurcom, pa ga tražiš na ovoj temi i nećeš da postaš ni na jednoj drugoj temi. ali prošao je voz, caro. možda ga primiš sada na ovoj temi povremeno, ali kurca ovde većinom više NEMA, PRESUŠILI IZVORI! NEMA!

• dr .Vuk

Analni odg mi na pvt zanima me radi definisanja informacija sta sam ti zgresio pa me ghostujes

• Š

nus pojava koja ti prska krv u oči mejmune

• dr .Vuk

Fejd će *da autore Vuk* …. u prevodu *da niža vrsto bolesna* i ignoriši samo bez obzira na sadržinu

• Mister_NO

Neš bit jebana Cara

• k

Vaccino hvala ti za nuspojave, jer bilo ih je.

• dr .Vuk

Analni Osvetnici → simp

dr .Vuk
    haha je l ne valja primer ili? sig sam da postoji takav pojam, pojava, jebem li ga…

p

• dr .Vuk

ali vuk je ozloglasen. sama poruka je ok. s obzirom da je nepopularan necu mu odg.

• melkijades

Pfizer sold $37.8 billion of its Covid vaccine last year, a small increase of 3% compared with 2021 as demand for the shots slowed.
    Sales of Paxlovid, however, surged to $18.9 billion in 2022, which was the first full year the antiviral pill was available.
    Pfizer expects its revenue to decline in 2023 by as much as 33% to a range of $67 billion to $71 billion as the world emerges from the pandemic and demand for its blockbuster Covid drugs slows.

https://www.cnbc.com/2023/01/31/the-covid-pandemic-drives-pfizers-2022-revenue-to-a-record-100-billion.html