Prijava

Dobra pjesma što je najjače, ali braaate koliko smaraju s tim Kosovom to je tačno da se i vama popnu na kurac i da neki Šmo iz Bora kaže “ajde u kurac više jebo vas Kosovo”

Znači od izbora u CG, preko dijaloga Beograd-Priština, onda ovi ovdje međedi naši, do jebenog Milanovića, svi su se na neki način doticali Kosova i od svačije izjave se napravila nekakva vijest a čitam portale od indexa preko klixa do kurira..

Oj najskuplja reči srbska

Krw ti se u oci prska
majmune

Vaccinisaće nam kokoši, dušmani.

Ženedecastarci ok, ali moja kokoš, moj izbor.

Hahah koliko vaccerska gamad glumata 'stav'

Lvl brnaba prezidente

U stvari ovde vampirišu samo ovi koji su primili vacu iz bedaka zarad licnih malogradjanskih prava, a posle peru to kroz spiku nauke. Celt je rodonacelnik ovog pravca, stim da imamo raznorazne nus pojave ko smokija i onog sto ga jebavala kosmpolita, koji nemaju kao nista protiv vace i neutralni su al im tesko pada vacca tema

Bedak

Caro, prestani krvariti iz pičke smesta!

Mesni doziveo si slobodu, nema kosme da te gnjavi

Jbt kakav si papak

možda sam papak, ali bar ne dolazim jednom sedmično da jedem govna po vaccina temi i pokušavam je oživeti u nadi da će vakseri svršavati po meni dok ja njima prskam krv na oči, majmuni.

ja koliko vidim ti vapiš za kurcom, pa ga tražiš na ovoj temi i nećeš da postaš ni na jednoj drugoj temi. ali prošao je voz, caro. možda ga primiš sada na ovoj temi povremeno, ali kurca ovde većinom više NEMA, PRESUŠILI IZVORI! NEMA!

Analni odg mi na pvt zanima me radi definisanja informacija sta sam ti zgresio pa me ghostujes

nus pojava koja ti prska krv u oči mejmune

Fejd će da autore Vuk …. u prevodu da niža vrsto bolesna i ignoriši samo bez obzira na sadržinu

Neš bit jebana Cara

Vaccino hvala ti za nuspojave, jer bilo ih je.

Analni Osvetnici → simp

dr .Vuk
haha je l ne valja primer ili? sig sam da postoji takav pojam, pojava, jebem li ga…

p

ali vuk je ozloglasen. sama poruka je ok. s obzirom da je nepopularan necu mu odg.

Pfizer sold $37.8 billion of its Covid vaccine last year, a small increase of 3% compared with 2021 as demand for the shots slowed.
Sales of Paxlovid, however, surged to $18.9 billion in 2022, which was the first full year the antiviral pill was available.
Pfizer expects its revenue to decline in 2023 by as much as 33% to a range of $67 billion to $71 billion as the world emerges from the pandemic and demand for its blockbuster Covid drugs slows.

https://www.cnbc.com/2023/01/31/the-covid-pandemic-drives-pfizers-2022-revenue-to-a-record-100-billion.html