Vaccina

1. stvarno se ne plašim igle imao sam šurnaest opštenja sa iglom u životu ono jbt... ne znam zašto upinješ

2. a dobro, nije bitno, zajebavam se ja malo. poenta je da su svi ovi sto pominju da korona ko grip, samo treba pijes caj a da vakcine opasne u picku materinu ima ti istruli pankreas nisu bas najrazumniji ljudi, jer da jesu ne bi bas tako razmisljali, pa je obicno neki strah ispod.

3. bombas
    bombas
    gosn Triforce, šta ste po profesiji?

4. Pa recimo da već godinu ipo dana 7 milijardi ljudi živi pod konstantnim stresom zbog metodičkog 24voročasovnog sejanja straha i kao jedini spas im se nameće nekakva tečnost koju će ubrizgati u krvotok... I najveći antiskeptik bi se makar malo počešao po glavi

5. Završio srednju stručnu školu smer ekonomski tehničar sve petice pomilki me

6. Jel se računa IT akademija? Bez sertifikata?

7. i smrt je spas po nekima, al ta tecnost najmanje boli od svih drugih metoda, nekako dokazasmo. ima vec 100 god.
    pa valjda je normalno da kad zagusti da se hvatamo onog sto smo kroz istoriju dokazali da najbolje trebi posasti da ga jebem

8. kakav je ovo patern sa ekonomskim tehničarima?

9. ako mi kazes da su mrnk neka vudu madjija u odnosu na "tradicionalne" vakcine protiv virusa trazicu kajzena da te banuje za glupost.
    informisao sam se malo najzad i razgovarao sa ljudima koji konkretno razumeju to, i svi su zamlaceni sto se vakcina tice. znaci, pojma nemamo.

10. i smrt je spas po nekima, al ta tecnost najmanje boli od svih drugih metoda, nekako dokazasmo. ima vec 100 god.
    pa valjda je normalno da kad zagusti da se hvatamo onog sto smo kroz istoriju dokazali da najbolje trebi posasti da ga jebem

Ako pričamo o vakcinama u potpunosti se slažem, ali nažalost ne pričamo o vakcinama
    https://www.lewrockwell.com/2021/02/joseph-mercola/covid-19-mrna-shots-are-legally-not-vaccines/

11. kakav je ovo patern sa ekonomskim tehničarima?

Vrv od mladosti shvate koliko je sistem stvarno truo nzm ima tu nešto

12. U kolko pare da je i Ejdus ekonomičar

13. Koliko rundi testiranja je potrebno da dobiju status legalne vakcine, četiri ili pet mensčini? Ovako smo zamorčići i to nije nikakva teorija zavere bukvalno ako odeš sutra i bocneš se pristao si da budeš deo projekta

14. Did you know that mRNA COVID-19 vaccines aren’t vaccines in the medical and legal definition of a vaccine? They do not prevent you from getting the infection, nor do they prevent its spread. They’re really experimental gene therapies.

ovo je teska glupost. genska terapija su ko i svaka druga vakcina.

15. Na takvom agresivnom nivou genska terapija još nikada nije bila izvođena al ajde daću ti benefit sumnje, meni je bitnije to što uprkos činjenici da je novitet i nedovoljno istražena puštaju je u promet ko da je slatkiš u pitanju

16. Gde su rezultati testiranih životinja iz prva dva kruga?

17. Oprostite, na kojem se tačno času u ekonomskoj školi uči o genskoj terapiji?

18. Bombi idi smišljaj mimove il nešto hajde, budi koristan

19. jbt vakcinisan ceo izrael i pola UK/USA. niko nije toliki debil da da nesto tolikom broju ljudi, sto je opasnije od paracetamola.

u najgorem slucaju, ove vakcine su opasne kao i sve druge. one sto dajemo deci, i one za sezonski grip, koje se takodje razvijaju brzo.

regulisano bre to mnogo vise nego sto vi hocete da verujete. a metode, dal su rnk dal obicna vakcina su iste po dugorocnim posledicama, tako da i to nije argument.

sporije ide za postojece vakcine kad neko nov hoce da upadne delimicno i zbog lobija, da otezaju konkurenciju veliki igraci. kad se skloni malo birokratija, i znaju da ce da zarade pare od vakcina, razvijaju ih za mesec dana jbt.
    proverena tehnologija to, u razvoj metoda nove vakcine koja radi se potrosi 5% vremena i novca. 95% razvoja onda ide na pravljenje metoda da se to masovno proizvodi i da bude pogodna za skladiscenje, koriscenje itd.
    ovo vazi i za mrnk. tu je novitet ovo oko masovne proizvodnje, da ti ne treba zivi virusi. ne oko nacina na koji funkcionise vakcina.

Rekli o sajtu

Did you mean Vukajlija?

Google · 17. April 2015.