Vaccina

1. Kad strah od igle pretvoris u hobi, dobijes antivaksere.
    Kad hobi pretvoris u posao, dobijes ove sajtove i proroke sto sire dalje sve ovo.

2. Kad strah od istine pretvoriš u nervozan smeh i odmahivanje rukom dobiješ odličan maltene filmski unutrašnji monolog prepun Hegelove dijalektike koja se večito prožima u istom pravcu razbijajući sve prethodno stvorene barijere, međutim se svodi na teze i antiteze vezane za pitanje da li sebi oduzeti život, ako je isti zasnovan na laži. Kada (i ako) preživiš ovu fazu dalje diskusije se svode na pronalaženje rešenja za svoju psihičku i emotivnu slabost i posledica te sete, često prouzrokovana teretom s kojim se nosiš i svešću da ne možeš tek tako da ga podeliš sa drugim, čak i najbližim srodnim bićem jer rizikuješ više od pukog pogleda - rizikuješ da i njega/nju ubaciš u ovaj limbo koji ne želiš da iko ikada oseti, a kamoli neko tvoj. Stoga prestaješ da se smeješ svojim strahovima, ma prestaješ da se smeješ svemu što izaziva smeh - počinje period sumnje i paradoksalnog. Počinje mračna noć duše.
    .
    .
    .
    Ali eventualno prebrodiš sve to jer kakav bi to put heroja bio ako heroj u svakoj narednoj sceni ostaje na istom i ne ojača od svih prethodnih iskustava? Svedoci smo najveće epske priče ikada ispričane na ovoj planeti (verovatno).

3. gosn Triforce, šta ste po profesiji?

4. Sve je to ok trifors, al nemaju svi identicne psiholoske profile i identicne probleme kao ti da mislis da ako si sebe resio da si resio i ostale i da je tvoje iskustvo i priblizno primenljivo na vecinu ljudi

Ja pricam o osnovnom strahu da ga bodu sa druge strane. To svako ima.

5. Triforce jesi i ovo preveo sa engelskog od nekog poremecen lika?

6. Kad strah od istine pretvoriš u nervozan smeh i odmahivanje rukom dobiješ odličan maltene filmski unutrašnji monolog prepun Hegelove dijalektike koja se večito prožima u istom pravcu razbijajući sve prethodno stvorene barijere, međutim se svodi na teze i antiteze vezane za pitanje da li sebi oduzeti život, ako je isti zasnovan na laži. Kada (i ako) preživiš ovu fazu dalje diskusije se svode na pronalaženje rešenja za svoju psihičku i emotivnu slabost i posledica te sete, često prouzrokovana teretom s kojim se nosiš i svešću da ne možeš tek tako da ga podeliš sa drugim, čak i najbližim srodnim bićem jer rizikuješ više od pukog pogleda - rizikuješ da i njega/nju ubaciš u ovaj limbo koji ne želiš da iko ikada oseti, a kamoli neko tvoj. Stoga prestaješ da se smeješ svojim strahovima, ma prestaješ da se smeješ svemu što izaziva smeh - počinje period sumnje i paradoksalnog. Počinje mračna noć duše.

ukapirao si da za osnovnu srecu ne treba mnogo vise od imanja dovoljno, i sunca, i nekih ljudi oko tebe koji te ne nerviraju. ako te to lozi, naravno.
    do toga morao da dodjes tako sto si stao pa se preispitao sta ti bitno u zivotu kao licnost, a sta ti nametnuli okolo kao bitno a ustvari je samo mucenje, i nasao sebi odgovor.
    mistifikovao malo sve to, cakre kurci palci, al ako radi radi.

e sad... u tom procesu si se popeo na konja i sad kao gledas odozgo i mislis da drugi ne umeju to, da si poseban u tome sto si pronasao sebe, a svi ostali su slepi i te poznate fore :)

nije lepo to, blokiras cakre tako.

7. Čakre se blokiraju time što nisi iskren prema sebi, ako pričamo energetički
    Hrana i piće ako oćeš kinetički

8. Nisam se ja popeo na konja brt ne shvataš poentu, ja sam u balansu nit sam gore nit sam dole isti sam ko i svi vi, a opet mi mučno da vas gledam kako mlatite u prazno ono ko kad si u osnovnoj školi i tvoj drug je prozvan da odgovara pa se nešto upinje nema pojma o čemu priča, a ti si prošao gradivo uzduž i popreko i sad pokušavaš kao nešto da mu pomogneš - mogu samo obojicu da vas izbace s časa ne vredi dok to sam ne naučiš jbg

9. Trifors primio fajzera još 15. Januara o čemu vi ovde

10. Uhh shouldn't you be like, I dunno, dead already or something?

11. bombas
    gosn Triforce, šta ste po profesiji?

12. trifors:

ja sam u balansu nit sam gore nit sam dole isti sam ko i svi vi

isto trifors:

opet mi mučno da vas gledam kako mlatite u prazno ono ko kad si u osnovnoj školi i tvoj drug je prozvan da odgovara pa se nešto upinje nema pojma o čemu priča, a ti si prošao gradivo uzduž i popreko i sad pokušavaš kao nešto da mu pomogneš - mogu samo obojicu da vas izbace s časa ne vredi dok to sam ne naučiš jbg

znaci nije ni da si ubacio recenicu da povezes nego si stavio zarez izmedju dve potpuno logicki suprotne misli.

tako funkcionises, to si ti.

13. Druže ne možeš da tvrdiš da se antivakseri boje igle i da očekuješ da će iko da te shvati ozbiljno, prva stvar je valjda da pitaš: Triforce, plašiš li se igle? - Ne. Ta priča se završava tu i tu, ne kapiram zašto si od svih jačih i dužih slamki izabrao baš tu...

14. Pa dokaži onda ako se ne plašiš, snimi se kako se bodeš iglom i okači klip ovde

15. Ja sam u balansu, ti nisi u balansu... Nema tu ja sam bolji od tebe koji k

16. Čak ti jebeno i stavljam do znanja da smo na praktično istoj vagi, ista razina sposobnih odluka i iste prilike u životu... Sve je stvar izbora

17. Cilj ne opravdava sredstvo, cilj biraš sam a svima su pružena ista sredstva u mentalnom smislu a jebiga celte napuši se kurca opet me teraš u duge rantove

18. Pa dokaži onda ako se ne plašiš, snimi se kako se bodeš iglom i okači klip ovde

Druye nemoj pls, imao sam dobar utisak o tebi ne kvari ga

19. Je l' moze da se pije alkohol posle vakcinacije kineskom vakcinom.

Mislim, moze nsravno. Nego je l' su nekom skrenuli psžnju ns podledice i to

20. triforse a da li se stvarno plasis igle?

negde u potsvesti, neka zapusena cakra iz detinjstva.

ja sam otpusio moju, znam da ne volim da me bodu, pogotovo bez razloga. pa se ubedim da nemam vide 10 god i nisam debil.