lol gejc debeo nečkolovan završena mu prva donacija preko veze čovek sistema 1/1 globalistički podanik i promoter agendaš. Sa druge strane ovaj mutavi oće ozdravi bolesne amere propagira zdrav ćivot
Nemas odgovor ofc jer si deo gejcovog stada i to sam ti resio. Sve vreme slušaš šarlatane i njihove preporuke jer si podlego mejnstrimu u nauci i medijima. Sve to ok al glupo da se i dalje koprcaš, sacu ti isti a junior legit izabran. Nisu isti jbg
svako ima pravo na misljenje i slobodu da to misljenje kaze. to je stvarno lepo, i verovatno jedna od osnovnih stvari modernog drustva i zbog cega zivimo relativno bolje nego pre. imas mesta gde ne smes da razmisljas drugacije, daleko bilo da kazes nesto pogresno, zaglavis zatvor. pre 100-200 god bilo normalno stanje u svetu.
ljudi vide seronje ko cara, i pocnu da se misle, da li je ustvari dobro da svako moze da kaze ono sto misli. i ja bi reko da jeste, ali smo se kao drustvo mnogo zajebali jer pokusavamo da ove polupismene izdignemo na maaaalo visi nivo pa da diskutujemo, jer kao "nemoj se valjati u blatu" i slicna sranja, i tako fejlujemo debelo, umesto da se globalno, kao drustvo, spustimo lepo jos nize od njih i naranimo ih lepo spatku kad god krenu "cinjenice bro, gledaj, legit, video skrinsot" i slicna sranja koja ne razumeju ni 2%.
jedino bi to pomoglo. al jebi ga, ljudi kao ucili, kako da se spustam na nivo ovog orangutana, itd.
mnogo se bre kenjalo, ima 30 god vec, da je svako pametan i poseban i da razume svet i sve mu na dohvat ruke, ljudi umislili stvarno svi da su posebni, i imaju racionalno misljenje svi, steram im ga.
Moje mislienje koje se ne temelji na jasno iskazanim dokazima vec pociva na licnoj opservaciji i suzivotu sa drugim ljudima razlicitih misljenja me dovelo da zakljucka da su one fajzer vakcine uzrokovale zdravstvene probleme mnogima, kako kardiovaskularne tako i autoimune.
Хахаха, ОК!
lol gejc debeo nečkolovan završena mu prva donacija preko veze čovek sistema 1/1 globalistički podanik i promoter agendaš. Sa druge strane ovaj mutavi oće ozdravi bolesne amere propagira zdrav ćivot
celt: caro daj fotos de si debeo lol
daj desi mrsav onda?
da vidim jel da te slusam za savete o zdravlju :)
Brt ovaj je zapušteni pajac koji prica o zdravlju ovaj drugi promoviše ono šta ćivi
Jasna je analogija
Jbt pričamo o čoveku kog narod amerike vecinski izabrao da sredi zdravstveni sektor...al jok bate ajmo i dalje jesti gejc propagandu
ma boli me patka za obojicu, nego ova argumentacija kao gle ovaj gym bro ovaj nije, od koga slusas savete
Pusti sad to, nego reci ti meni celte, ocigledno da je da junior ima legitimitet, al objasni ti ko je gejcu dao legitimitet i zasto
ko sto reko, nabijem ti u dupe obojicu i gejca i ovog kenedija
Nemas odgovor ofc jer si deo gejcovog stada i to sam ti resio. Sve vreme slušaš šarlatane i njihove preporuke jer si podlego mejnstrimu u nauci i medijima. Sve to ok al glupo da se i dalje koprcaš, sacu ti isti a junior legit izabran. Nisu isti jbg
legit junior: ljudi zajebte vace daj da izbacimo živu i aluminijum, aj manje konzervansa i procesuirane hrane
Gejc: daj da vacinisemo sve zivo i mrtvo samo tako će nas bude zlatna milijarda
Celt: isti su jebem ih
svako ima pravo na misljenje i slobodu da to misljenje kaze. to je stvarno lepo, i verovatno jedna od osnovnih stvari modernog drustva i zbog cega zivimo relativno bolje nego pre. imas mesta gde ne smes da razmisljas drugacije, daleko bilo da kazes nesto pogresno, zaglavis zatvor. pre 100-200 god bilo normalno stanje u svetu.
ljudi vide seronje ko cara, i pocnu da se misle, da li je ustvari dobro da svako moze da kaze ono sto misli. i ja bi reko da jeste, ali smo se kao drustvo mnogo zajebali jer pokusavamo da ove polupismene izdignemo na maaaalo visi nivo pa da diskutujemo, jer kao "nemoj se valjati u blatu" i slicna sranja, i tako fejlujemo debelo, umesto da se globalno, kao drustvo, spustimo lepo jos nize od njih i naranimo ih lepo spatku kad god krenu "cinjenice bro, gledaj, legit, video skrinsot" i slicna sranja koja ne razumeju ni 2%.
jedino bi to pomoglo. al jebi ga, ljudi kao ucili, kako da se spustam na nivo ovog orangutana, itd.
mnogo se bre kenjalo, ima 30 god vec, da je svako pametan i poseban i da razume svet i sve mu na dohvat ruke, ljudi umislili stvarno svi da su posebni, i imaju racionalno misljenje svi, steram im ga.
Ne prdi, slobodna misao je vrednost antičkih vremena, ovo što ti kenjaš je neokolonijalna ideologija prosečnog kmeta
Moje mislienje koje se ne temelji na jasno iskazanim dokazima vec pociva na licnoj opservaciji i suzivotu sa drugim ljudima razlicitih misljenja me dovelo da zakljucka da su one fajzer vakcine uzrokovale zdravstvene probleme mnogima, kako kardiovaskularne tako i autoimune.
meni zanimljivo kako se dr celt trigerovao na random tehnokratu isteklog roka trajanja
iskreno boli me patka, samo sam sad naiso na vukajliju, pa na prvi post da ti kazem da nemas pojma, ko na 98% stvari ovde sto pises :)
nece bate, da sedis u kekendi ceo zivot, gledas internet i da imas neko bilo kakvo orginalno misljenje. mora se zivi malo.
Sokrat 5 vek pne: ljudi recite svoje mišljenje ovo je demokratija mi smo slobodan narod
Celtuli 2025: demokratija je produkt novog doba ranije bi takve kao što si ti zatvarali u tamnice i odsecali gloove sa razlogom
ma ne razumes sta sam rekao uopste, nemoj se trudis, bolje mi poduvaj patku umesto da mislis.
brate baljezgaš i namerno bežiš od činjenica jer si busterovani mejmun
Svrstavaš legit ljude i agendiste u isti koš. Osnove bukv.
neokolonijalni agendisti tehnokrate - teske reci.
al stvarno, teske, gde si ih procitao, skoro pa ih pravilno koristis?