Vaccina

1. gleaj i dalje brani gejca hahahah

jbt branis neodbranjivo, kosto sam ti reko covek nema zavrsen faks, prva šljaka mu je sređena preko veze, dečko je globalistički poltron korporacijski pr sa medicinom niđe veze o popluacionoj politici da ne pričamo
    Ok sad reci da veruješ i u deda mraza i sve ti je oprošteno.

Gejc: vacinišite se đeco triput
    Celt: ok bro you are the BOSS!

2. more, nabijem te na gejca

3. Moje mislienje koje se ne temelji na jasno iskazanim dokazima vec pociva na licnoj opservaciji i suzivotu sa drugim ljudima razlicitih misljenja me dovelo da zakljucka da su one fajzer vakcine uzrokovale zdravstvene probleme mnogima, kako kardiovaskularne tako i autoimune.

klasicne teorije zavere rekli bi mejnstrimeri, u sustini ljudi su omatorili, jedu kojekakvog čipsa ćive nezdravo i sad im kriva eksperimentalna vacina a u doba nove demokratije može svako da prdi šta mu volja. U srećna vremena ovakvi bi bili ućutkani. I u antičkoj grčkoj jebali bi im kevu odsecali jezike za ove besmislice.

4. Mada s druge strane, ni mejnstrim vise ne krije da uzrok za koješta može biti covid vakcina ali se za sad sve zasniva na “vrlo rijetko” ili “atipično” haha

5. ah taj mejnstrim, prdi šta mu padne na pamet. Umire se i od aspirina sećaš se

6. e bre caro, da ti znas dokle bi te ja podrzao sa svim ovim sto pricas za zdrav zivot vs lekovi. mnogo vise nego sto mislis, smo slicnog misljenja.
    al onda ga preteras, jer ima granica zdravog razuma kad "prirodno" postane nehumanije. ne moz je vuces crno/belo ko sto ti volis

7. dobro bate aj reci da je gejc šarlatan izbaci to iz sebe da rešimo i to jbt

evo ovde možeš slobodno da napišešeš najgore reči o gejcu bukv ovde je demokratija sada jebemo sve retardirano

8. pa nemam neko posebno misljenje o gejcu

9. jes sad 2025. lako to reći, tamo neke 2020. bio glavni protagonosta tvojh stavova

10. prijatelju, nemas ti sirinu, mnogo ti crno belo gledas na svet, ako kazes tako nesto. treba citas malo neku knjigu.

11. lepo napiši da je gejc globalističko pseto koje uz pomoć mass medija navuklo meleone ljudi da se debilišu, lakše svima jbt

već sacu ljudi prešli na novog boga maska ti i dalje ćiviš u iluzijama

Rekli o sajtu

Definiše se sve i svašta. Tako se mogu pročitati definicije baksuza, alapače, čitulje, smrti, rezervoara za smeh, kolateralne štete, Živojinović Velimira, zvanog Bate, dnevne svetlosti, gospođe džem!, Brus Lija… „Je l’ ti puši ćale?”, „Je l’ mogu u WC?”, „Chuck Norrisisati” i još mnogo toga može se naći na ovoj internet stranici. Zato ne iznenađuje što se mnogi kad jednom dođu, ponovo vraćaju na nju. Neki čak postaju i zavisnici, pa traže od moderatora da ih banuju, poput jednog studenta koji je zahtevao da mu zabrane pristup na nedelju, dve dana da bi mogao da uči.

Status Magazin · April 2009.