Vaccina

  1. Rispekt, jako dobar govor Vladimira Vladimiroviča.

  2. I ovo se slažem, ne treba Africi braniti naftu, ugalj i gas, već Zapad treba kod sebe da smanji emisije. A Afrika to što zagađuje je ionako minorno, praktično zanemarljivo.

  3. I za inflaciju što je rekao stoji.

  4. I kako je doslo do inflacije, tako sto se silovala korona. I ko je silovo koronu drugi nego who. I ko sponzorise who pravi vacine radi vezbe i predlaze na globalnom nivou kako da se vlade ponasaju prema gradjanstvu. Taj tvoj gejc peder jebo te on

  5. I hvala vladimirovicu sto je preseko koronu dubok naklon

  6. Znači ti misliš da su oni pustili koronu da bi mogli preko inflacije pljačkat cijeli svijet, a pritom zaborabljaš da oni mogu štampat pare i pravit inflaciju kako im se ćefne i sa i bez korone.

  7. A ta ista korona uprkos ciejlom tom štampanju napravila recesiju i kod njih. Ne čini mi se baš pametno s finansijske strane.

    Kažem ti Fed štampa dolare otkad je napravljen. I dok god je dolar svjetska rezervna valuta, mogu tako pljačkat cijeli svijet. Oni svijetu daju papir i brojeve u kompjuteru, svijet njima robu i usluge.

    To je jedan od problema koji bitkoin pokušava da riješi, ali bitkoin nažalost stvara više problema nego što ih riješava, pa ne mogu ni njega podržati.

  8. Eo ti ga sad, stampanjem dolara mogu pljackati ceo svet pa im fazon nije potrebna pljacka. I uzmi da krenu svi da stampaju pare bez pokrica, jok niko se nije setio. Ne radi se o tome vec kontroli, zato bacuska i presto prodaje u dolarima.

  9. I jopet sta ti vredi stamparija ako drugi nece tvoj novac. Ceo svet to treba uradi

  10. Bogati postali jos bogatiji, izvukli pare naterali 2/3 planete da se vacinisu eksperimentom, sproveli zakone jovor se pita dal je motiv bio novac, jos tripujes da ih nesto mnogo boli kurac za njihovo gradjanstvo lol

  11. to i pokusavaju ovi u Briksu, da prave alternativu dolaru

  12. A sta drugo, jok ces prodajes jeftin gas i naftu monopolistima koji imaju stampariju para

    Nisam vido da prave alternativu dolaru vec hoce suverenu varijantu sistem placanje al ne kao jednu valutu

    I ovo si u debeloj zabludi da zapadne vlade nesto vole svoje gradjane. To samo jer si balkanska sirotilja pa mastas kako je tamo lepo pa onda kmecis na neki afd kojem pun k mudzosa sa svih strana te ih nazivs fasistima. Budalasto moj jovore

  13. Baš loša kritika Trampa. Njemu se ima šta zamjeriti, ali ovo kao nastupa tamo gdje su nastupali nacisti niđe veze. Pa u Medison Svekr Gardenu nema ko nije nastupao.

  14. Isti centri furaju tu pricu koji su i koronu drzali na iston levelu, samo spam i nikakva kontra argumentacija onda se pitas zasto prave klipove po bicutu

  15. Ili globalno zagrevanje o kojem tupis danima, isti centar ista vrsta propagande

  16. Stono reko celt mora se tako jer retardi nece skontati, skoro veci bljuv nisam procito

Rekli o sajtu

Štek je dobro sakriveno mesto. Varijacija ima bezbroj: recimo štek-ocene su „isključivo dobre ocene koje se čuvaju za ‘ne daj Bože' situacije, odnosno period kada pljušte kečevi“, piše jedna vukajlijašica. Tako će iskusni školarac prećutati roditeljima da je dobio peticu, a to će im saopštiti tek kada dobije i nekog keca – da bi ublažio negativni efekat.

Deutsche Welle · 29. April 2011.