Vaccina

1. Cus nije bila preporuka da se mladi vacinisu, samo niko nije mogo prdne van granice, uvodili policijske casove, zatvarali penzose...retardi na zapadu cak i decu vacinisali na koronu.

I ovo ti je bukv primer kako funkcionise to sto kazes napad na licnosti, to vazi za sve respiratorne viruse. Nemos to spreciti nikakvim merama zatvaranja vacinacijama i prisilama to se i na koronki videlo

2. Kažem za gripu, ne za koronu! Za koronu sam ti rekao da sam bio preležao.

Samo ja ne kontam koji je tebi u stvari cilj? Šta hoćeš da dokažeš? Da su vakcine štetne i da se niko nije trebao vakcinisati? Jel to tvoja teza ili nešto drugo?

Ako ti nije to teza, onda to što zastupaš (tipa, da su tu neki omastili brke, što i jesu, da nije sve bilo najtransparentnije, kao što i nije), zastupaš na pogrešan način, jer se stvara utisak da zastupaš ovo prvo - tj. da su vakcine govno, da ih treba izbjegavati itd.

A zastupanje te prve teze je po meni prosto neodgovorno i štetno. Ali ako ti u to zaista vjeruješ, onda iz tvoje perspektive posmatrano, nemaš šta sebi da zamjeriš.

3. Nwa opet isteruje pravdu i zavodi red na forumu

4. Kažem za gripu, ne za koronu! Za koronu sam ti rekao da sam bio preležao.

pa to ti isto, u vreme jednog nisi imao drugo, simptomi slicni, za oba treba vacina prenosi se respiratornim putem. Umire se debelo i od jednog i od drugog, bukv na isti nacin mozes ubijes drugu osobu ako si neodgovoran.

Moja teza oko vaca je da se daje previse na znacaju, da je diskutabilno dal ima vise stete ili koristi, da se ozbiljno manipulise u svrhe lazne brige o zdravlju i tako to uglavnom.

5. Dobro to okej, da se mulja mulja se, to i ja kažem, da se može diskutovati može, itd...

Nego bi li ti recimo preporučio roditeljima koji imaju 60 godina i koje može korona ozbiljno da sjebe da se vakcinišu ili jok?

Mislim ne znam koliko imaš starijih u familiji. Ja ti kažem kod mene se jedino ja nisam vakcinisao jer sam eto kao najmlađi i već sam bio preležao.

Stara i ujak su isto imali neke dileme, ali su ipak odlučili da se vakcinišu.

6. Matorce ni slucajno ne bi vacinisao, nikog bukv zabranio bi to. Vec im je slabiji imunitet jos dodatno ih trovati nema poente. O lekovima koju kolicinu govana im doktori prepisuju je prica za sebe.
    Dodatno za vreme korone ne bi nikog u bolnicu poslao vec iskljucivo kucno lecenje ko ima uslova. Ono bukv bile institucije za istrebljivanje. Mnogi odu al se mali broj vrati, ti bi i kod kuce pregurali.

7. Matorce ni slucajno ne bi vacinisao, nikog bukv zabranio bi to. Vec im je slabiji imunitet jos dodatno ih trovati nema poente.

Aha, tu smo dakle. Znači ipak jesi antivakser, i to teški. Sad to i eksplicitno kažeš.

Znači u suštini tvoja teza se ipak svodi na to da su vakcine govno i da niko ne treba da se vakciniše.

Jer pazi - ako matore to truje, a mladima i ne treba, znači u suštini nikome i ne treba...

I još bi ti zabranio ljudima da se vakcinišu.

Dodatno za vreme korone ne bi nikog u bolnicu poslao vec iskljucivo kucno lecenje ko ima uslova.

Moja majka je bolovala 8 dana u kući, pa joj se baš pogoršalo stanje. Onda je otišla u bolnicu, dali su joj kiseonik - ne respirator - običan kiseonik, i još neke jake terapije i neke biološke između ostalih i vrlo brzo se oporavila.

Jesi li ti svjestan čovječe kakve ti gluposti pričaš? Pa mnogi bi umrli da nisu otišli u bolnicu.

Zaista imaš mnogo opasnija uvjerenja nego što sam i mogao pomisliti.

8. I neću ti više davati ništa za pravo - jer vidiš koliko je tanka linija od "možda su htjeli da zarade" i "možda nije sve ispitano"... do toga "Ja bi to zabranio, niko ne treba ide u bolnicu, tamo istrebljuju ljude"...

Znači druže... sad mi je bar sve jasno, deklarisao si se.
    Eto sad vidiš, zbog takvih kao što si ti, možda u medijima i treba malo da da se filtrira šta će se pričati o nuspojavama, jer se neko, neka budala, može uhvatiti za najmanju sitnicu i zbog toga širiti te panike i te nenormalne stavove.

Čuj "ja bi zabranio da se stariji vakcinišu, nikog ne bi pustio u bolnicu, tamo istrebljuju ljude".

E moj Cara...
    Koja sam ja budala što se s tobom uopšte raspravljam...

9. Ma brate kucno lecenje pod adekvatnim nadzorom, znaci dovedes lekara koji nije u govedjem sistemu koga ti licno platis. Ovi koje gejc placa nisu ni za kurca.

Penzosima bi zabranio vacinisanje jednako kao i glasanje, vecinski nisu sposobni donesu odluku vec im raznorazne vucele govore sta da rade. Iz tog razloga

Nisam avax, ja sam za proverene i kvalitetne vacine a ne ovo korporacijsko djubre koje se na silu gura ljudima pod nos. Valjda modz dobacis do toga.

10. ja sam za proverene i kvalitetne vacine a ne ovo korporacijsko djubre

Takoe samo domace seoske vacce uzgajane na salasu od domacih proizvoda

11. Takoe, bez zive aluminijuma fetusa mejmuna i ostalih splacina sto mejmuni primaju

12. Bez dnk vaca i eksperimenata kolektivnih, prisile...u tom kontekstu sam total avax

13. Bez dezodoransa i sampona molicu takodje

14. tako je bate samo kabriololo

15. jao tek sad vidim onaj jovin post gde nece da raspravlja sa jednim sumanutim antivakserom.
    Kakva si ti glava prijatelju, meni nesto prebacujes a uredno si se izvuko da ne primis korona vacu a o prevenciji na influencu ni da cujes...moj dvolicni jovore lol

jova zalepio etiketu antivaxer - slucaj zavrsen sad je sve jasno sa njima ne treba razgovarati opasno je to !!!

16. Jbga, i u horoskopu sam blizanac. :D

Al aj ti meni sad reci, ko je bolji roditelj, onaj koji puši i pusti djeci da puše, ne pravi neku veliku frku od toga, ili onaj koji puši, a ne da djeci da puše? I pravi VELIKU frku od toga?

Ovaj drugi je svakako licemjeran.

Ali ko je bolji roditelj?

Ja bih rekao svakako ovaj drugi.

Mada je najbolji onaj koji ne puši, a pritom ne da ni djeci da puše.

17. јоворе јебо те ватикан који те плаћа

18. hahah kakvo poredjenje looool

ma ovo za drugog roditelja da je bolji je to kao da si rekao evo super je sine sto pusim ti ces na mom primeru nabolje nauciti kako ne treba.
    Sad zamisli deluziju u glavi tog deteta koji radi nesto od cega ga roditelj odvraca. Prvo sto ce deca pomisliti nije moj stari budala eee, ima tu nesto daj te cigare vamo!

19. mada i dosta je velika razlika ako dete ima fazon 8dina ili recimo 17. Jebena razlika

20. Po meni koliko god dijete da ima godina, dok god nije punoljetan, treba mu braniti cigare, bez obzira na to da li ti pušiš ili ne.

Naravno, ako ti pušiš, to će biti manje efikasno, i svakako i dalje si loš primjer, i veća je šansa da te dijete neće poslušati.

Ali ako si liberalan po pitanju pušenja, tek onda je još veća šansa da će i on da purnja.

Rekli o sajtu

Na sajtu vukajlija.com definisan je pluskvamfutur I i II , poseban morfološki oblik glagola, kojim se služe političari kada govore o ulasku Srbije u Evropsku uniju.

Kurir · 20. Februar 2011.