a jbt coeka, spricali se kenguri ko ludi a ista smrtnost ko kod nevacinisih afrikanaca mozemo reci isti klimat a ovi vacine nisu videli. I gde je tu znacaj vacine za australiju?
spricali se kenguri ko ludi a ista smrtnost ko kod nevacinisih afrikanaca mozemo reci isti klimat a ovi vacine nisu videli. I gde je tu znacaj vacine za australiju?
Kako to da nisu pocrkali svi u Australiji od te štetne vakcine?
jebala te vacinacija i ispiranje mozga kako je sve uglavnom top i kako treba ljude ćerati da uzmu jer su retardi pa ne mogu sami skontaju sta je dobro za njih. Fazon boli ih kurac za svoje ćivote nemaju kapacitet, dok random jovor/celt skontali to na matematičkom niovu sto drugi ne mogu provale (čitali wikipediju i plaćene naučne radove) i naravno žele im dobro. Fazon vacinišite se idioti ima ko da misli za vas
Logika who je tu da zastiti vase civote evo i gejc moze da pomogne, znas on je izumeo windows. Ista prica i za klimacke
Reci mi Jovore jel verujes i da se sletanje na Mesec desilo?
i sta kazu agendisti, kad svi predju na elektriku, pogase nuklearke i termoelektrane preko cega ce se puni elektrika?
ae be, tebi cu objasnjavam ko da ce nesto razumes. samo ce kenjas ko i uvek "ja znam" "ja pametan".
cuti si tu i jedi dudinje, ko da te neko pita za nesto i da tvoje misljenje bitno nekom, kad bude vreme da kupis elektricni traktor ce kupis i ti i tolko. doce i u srbiju nekad.
Ne ozb sam te pitao, vrv si u fazonu ma sletelo se 100% zajebava sad ovaj cara.
Aj ti prvi pa ti odgovorim ne znam sta si podigo nosjanu sad u picku ko da sam te pito el imas devojku
Cara brate budi ozbiljan, kako će se sletiti na nešto što je vanzemaljski artefakt kojim reptili kontrolišu um masama. Ja sam mislio da si ti bolje informisan lik.
Vukajlija, lijek koji je potisnuo iz upotrebe Edronax, Zoloft, Prozac, Aktivin H i ostale antidepresive. Nuspojave su: grčevi u trbušnim mišićima, suzenje očiju, ludački osmjeh i lako se navući na njega.
a jbt coeka, spricali se kenguri ko ludi a ista smrtnost ko kod nevacinisih afrikanaca mozemo reci isti klimat a ovi vacine nisu videli. I gde je tu znacaj vacine za australiju?
po toj logici afrike bi trebalo da nema i da je debelo u crvenom jer pobogu vacinacija je bila samo 10%
Kako to da nisu pocrkali svi u Australiji od te štetne vakcine?
jesu, al se ne prijavi da je od vace
nisi objasnio ovo prethodno
Jovore, onaj video sto sam ti reko obavezno da pogledas al pazi da ne postanes avax
Populacija Australije:
2019. - 25.522.169
2020. - 25.694.400
2021. - 25.766.605
2022. - 26.268.359
2023. - 26.966.789
e moj jovore, i wikipedija se igra sa tobom
https://www.macrotrends.net/global-metrics/countries/AFR/africa/population#:~:text=The%20population%20of%20Africa%20in,a%202.43%25%20increase%20from%202020.
Ех да су се само бустовали био би 50.37% раст.
Nek se s tobom, Cara, niko ne zeza. To je važno.
Pa sta je sad jbg sta
jebala te vacinacija i ispiranje mozga kako je sve uglavnom top i kako treba ljude ćerati da uzmu jer su retardi pa ne mogu sami skontaju sta je dobro za njih. Fazon boli ih kurac za svoje ćivote nemaju kapacitet, dok random jovor/celt skontali to na matematičkom niovu sto drugi ne mogu provale (čitali wikipediju i plaćene naučne radove) i naravno žele im dobro. Fazon vacinišite se idioti ima ko da misli za vas
Logika who je tu da zastiti vase civote evo i gejc moze da pomogne, znas on je izumeo windows. Ista prica i za klimacke
Reci mi Jovore jel verujes i da se sletanje na Mesec desilo?
Ko replicira na ove gluposti, celava mu keva
ae be, tebi cu objasnjavam ko da ce nesto razumes. samo ce kenjas ko i uvek "ja znam" "ja pametan".
cuti si tu i jedi dudinje, ko da te neko pita za nesto i da tvoje misljenje bitno nekom, kad bude vreme da kupis elektricni traktor ce kupis i ti i tolko. doce i u srbiju nekad.
https://imgflip.com/i/98lbt8
aj celte ne jedi govna pitanje krajnje realno
osro bi megapost da imas sta pametno na tu temu
zna celtibor odgovor na pitanje kako uvesti cistu energiju u ukupan saobracajni promet kako ce to da ide u perspektivi samo nece podeli sa sirotiljom
Jedno je sigurno: znam bolje od tebe
haha vidim ja da se u bembaru usisivaca gura baterija posto poto, makar da sirotilja raja vidi kace dodje preko leta da poraste rejting lolo
Ma jebo to, nego da ja tebe pitam, jel Zemlja ravna ili okrugla?
E Jovo ćelava ti keva lol
Ne ozb sam te pitao, vrv si u fazonu ma sletelo se 100% zajebava sad ovaj cara.
Aj ti prvi pa ti odgovorim ne znam sta si podigo nosjanu sad u picku ko da sam te pito el imas devojku
Cara brate budi ozbiljan, kako će se sletiti na nešto što je vanzemaljski artefakt kojim reptili kontrolišu um masama. Ja sam mislio da si ti bolje informisan lik.