Vaccina

1. nista brate, sve ok. kad te ujede nije nista strasno, sitni zubi, zamotas to i zaboravis.

2. pa i ne prenosi ništa jbg

sad jbg kad kazes ugriz pacova ispadne treba dobije 10 neki vacina jer će ti prenese sidu i sifilis. Sustinski treba da se dezinfikuje i prati jbg

3. još ako je neki lud namunjen gracki covpa zajebana prica

4. znaci, da zakljucim, da te gricne pacov, ili neki ker lutalica, odbijas bilo kakvo lecenje? cak ne bi ni iso kod doktora?

5. zavisi od dubine povrede bukv, ako su ogrebotine jok, ako malo ozbiljnije odes kod lekara da te previje ocisti i to prema potrebi. Nes za svako sranje trcati kod lekara po vacinu

pogle ovog baju
    https://youtube.com/shorts/jwspzbrvE9g?si=9BKwCTPyft3rPpaJ

6. i jopet sve i da primis te vacine za besnilo i tetanus nisu neke problematicne, vrv bi isto prosao i bez njih tako ti dodje na isto. Kosto reko treba bezati od onih polivalentnih i ovih novotarija razume se posebno od rnk tehnologije

7. zanimljivo je da ni na jedno pitanje koje tebe stavlja kao aktera ne odgovaras konkretno "ja bi". sve neki "dodje ti", "zajebana prica", "sustinski", "ako bi", "kad bi", "sustinski" itd argumenti koji te stavljaju u mesto posmatraca, a ne aktera.

mudroser, tj voajerski zivot. jebanje tudjim kurcem, i prica kako treba a kako ne treba se jebe.

8. brt nisam se vaciniso ni na koronku pametnom docta ne vidim sto bi se ovde vaciniso da me ujede ker

sad da me izede tri kera i odveze hitna ne bi me ni pitali dali bi vacu. Dakle nije mi spec bitno dal bi se vaciniso protiv besnila, sustinski ne bi sam radio nista po tom pitanju

9. Cutting off the propaganda machine is the first real step toward health freedom!

Promises Made, Promises Kept!

MAHA

https://pbs.twimg.com/media/G0cbMiYW8AAnlKT?format=jpg&name=small

10. uz gomilu sranja koja su provukli, ovo im nije lose. ne mogu da razumem one americke reklame za lekove, jake lekove, koji se jebeno izdaju na recept, gde ti pokazu kako ce budes zdrav a onda kao "pitaj lekara ti prepise".

al to nema veze sa vakcinama caro.

Rekli o sajtu

U subotu, 27. novembra 2010. u Klubu studenata tehnike biće održana smotra sadržaja popularnog šaljivog sajta. Vukajlija je mesto gde se Internet zajednica okuplja kako bi na duhovit i originalan način definisala reči i izraze, sleng termine, našu svakodnevnicu i aktuelne događaje, po paroli - „Ovde možete da definišete sve ono što ste oduvek želeli, a nije imao ko da vas pita”.

Mondo · 25. Novembar 2010.