Vaccina
  • 627

Кенеди баја, добро не баш најправилнији згиб, али чојк има 70 година.

• 627

Коко пара да је универзитет Короладо под пстронатом ције хехе

• C
    banovan

Већа смртност вакцинисане деце него код деце која нису примила вакцине

https://srbin.info/veca-smrtnost-vakcinisane-dece-nego-kod-dece-koja-nisu-primila-vakcine/

• Jonyyyyy

Za vreme korone sam tvrdio da će pogrešni ljudi preživeti ovu pošast, vreme, na žalost, pokazuje da sam bio u pravu, za one koji nisu uspeli, neka je večna slava.

• l

nama koji nismo vakcinisani nudili su one experimentalne lekove, antivirusante.doduse uputsvo za lek nije bilo u kutiji nego spolja vezano gumicom da se obavezno procita pa sad ako si lud ti pij.koliko se secam nezeljena dejstva su povecana agresija, samoubilacke misli kod tinejdzera, ne smeju da se prave deca dok se to pije itd.u fazonu-najbolje da budes izolovan dok pijes ovo ali da te prati tim lekara ako nesto krene naopako..pa kad su u stanju to da daju ljudima sta dalje da pricamo

• 627

Какви експериментални лекови, де си ти био у време короне у Аушвиц Биркенау!?

• l

jos gore, bio sam u srb.bas na vukajliji je neko iz svajcarske rekao da mu je tamo doktor rekao da samo pije cajeve i jede voce a u srb prepisivali lekove..nudili su experimentalne lekove daj kako ne znate za to..trebao sam da slikam ono.a lek se pije na svaka dva sata prva 2-3 dana.znaci 8 lekova dnevno..

• l

sta nam rade...vidite koliko je povecan broj dece sa posebnim potrebama u odnosu na pre.u mojoj osnovnoj skoli sad ima manje dece za dva odeljenja u odnosu na kad sam isao plus sto svako odeljenje ima jednog ili dvoje ucenika sa posebnim potrebama.ne znam tacne podatke ali sigurno znam da takve dece ima drasticno vise sad nego nekad..misterija.o cemu se tu radi?vakcine naravno a verovatno i lekovi..samo kad se setim kakva je sremska kobasica nekad bila, cajna, meso generalno, ovo sad je daleko bilo vise i ne lici na meso..mozda cak i to utice, u svakom slucaju prednjacimo po obolelima od karcinoma u evropi mozda i u svetu

• 627

Предњачимо по свим болестима, по свим болестма смо вероватно у врху.

• l

da.i za to je kriv vucic..pa od kad je on dosao sve je to i krenulo..moze svako da radi sta hoce, nema kontrole, vidimo kvalitet svega sto se radi dal su to putevi, kobasice ili bilo sta drugo.da dovedemo ndrangetu da vlada verovatno bi vise vodili racuna od vucica i njegovih parazita

• 627

Па све што се правило у социјализму је мање више било квалитетно, ово сад се брале све увози и најнижег је квалитета, ретко где можеш наћи домаће праве производе месо, воће, поврће ецетера.

• l

a sta se uvozi?meso koje je u eu pred istekom trajanja.tamo ima propisano koliko dugo sme da stoji zaledjeno meso, ovde nema.i onda to nasi uzmu po niskoj ceni a ovde prodaju kao da je meso sveze.sta se tek radi sa prskanjem voca i povrca, koncentratima itd.jednostavno nista ne valja.pa sta pricam vidite hranu na sta lici..skoro je i luk postao gorak..pre neki mesec uzeo sardinu i reko daj malo luka uz to slaze se, uzmem luk, shock..gorko...ne malo gorko nego bas gorko ubija.reko sta je ovo jbt bog.ponovo probam posle nekog vremena, opet gorko..luk definitivno gorak.svima sve ok niko nista ne pominje..pa govna treba da jedete majku vam jebem

• mesni narezak

pa govna treba da jedete majku vam jebem

to ti meni nešto?

• C
    banovan

gorak luk hahahah

• C
    banovan

ja pizdim što rotkvica više nije ljuta kao pre što je bila ljuta

• l

to ti meni nešto?

ne naravno nego javnim licnostima pre svega.niko ne prica o ovome..