Prijava

uzmem iz zezanja stavim neki magnet iz starih slušalica i ništa, kapiram ma šta znaju oni sa vukajlije antivaxeri još me naterao da se cimam. Kad setim se da sam primio u drugu ruku, ja stavljao na drugo rame.

dovde sam procitao

Jedan Rumun iz Majamija, s kojim moja firma sarađuje, mi je pre desetak dana ispričao nešto zbog čega stvarno želim da se vakcinišem. Jedini razlog zbog kog još uvek nisam je jer sam mrcina koja traži opravdanje da bi mogla da kaže da nema vremena. Elem, priča meni Rumun kako u Majamiju (kao i svugde jelte) Jevreji imaju moć, što soft što hard, al pre soft. I kaže on meni, Jevrejima su bitne samo dve stvari: pare i deca (average alert). Svaki do jednog je prvom prilikom vakcinisao decu. Tu sam mu rekao da ću i ja sigurno da se vakcinišem.

Malo opšta spika, ali ipak sa bar malo dubine. Averidž Rumun spika, hehehe. Mada, kurac averidž, ipak je u Majamiju. Averidž Rumun iz Majamija na koksu spika.

P.S. Brat Rumun je preležao koronu pre možda dva meseca, kaže da ga je klalo dve nedelje, da je mislio da umire.

Imaju moj kurac xexe

Danas poslom u nekom velikom objektu, Tempo tipa.

I ono klasika, gužva, prolazim pored neke mame koja drži bebicu. I gleda me beba, smeje se. I ja ono klasika kao mašem smejem se.

I onda provalim, imam masku, svi imamo maske.

Kako će te bebe da se formiraju, od mesec-dva dana gledaju samo oči ljudima.

Tilmo maše bebi, u pozadini soundtrack iz filma Annihilation

Necu da se vakcinisem

Najveći fejspalm do sada su mi vakcinisani koji kukaju na to što sad studente vode na Zlatibor . U fazonu - ja dobila samo tri iljade, a on sad od mojih para ide da se banja u planinu..

Da bre, u celom ovom metezu to je najveci fejspalm, idi begaj

kakva su pravila sad za srbiju, ako si vakcinisan i ulazis, jel treba karantin, pcr testovi i ostali kurci?
ne mogu da nadjem nigde neko jasno definisano objasnjenje.

Tebi je ulazak zabranjen zbog veleizdaje

Prognan si iz Rimskog Carstva

kakva su pravila sad za srbiju, ako si vakcinisan i ulazis, jel treba karantin, pcr testovi i ostali kurci?
ne mogu da nadjem nigde neko jasno definisano objasnjenje

Ne treba ti nista. Samo gledaj da udjes iz Madjarske, jer ujke jedu gomna.

Brate, ima svajcarske franke pa neka plati informaciju ako mu treba, ko mu jebe mater

ne idem kolima, na aerodromu samo mogu da mi prave problem i to u beogradu.

jel znas jel vazi za sve vakcine, posto meni ko za inat zapala moderna, a ona valjda nije verifikovana u srbiji ili stavec?

Ne mozes avionom, neces proci skener zbog mikrocipa u ramenu.

ne idem kolima, na aerodromu samo mogu da mi prave problem i to u beogradu.

jel znas jel vazi za sve vakcine, posto meni ko za inat zapala moderna, a ona valjda nije verifikovana u srbiji ili stavec?

Ma prolaziš bez frke. Moderna je verifikovana u Srbiji, ali još nije stigao nijedan kontigent. Ne verujem da će naša panduracija da ti pravi bilo kakav problem. Ponesi samo potvrdu da si pelcovan za svaki slučaj. Ja sam došao u Srbiju preko Mađarske niko živ me nije pitao nizašta. Ali ortak je 2 dana kasnije došao iz Nemačke preko Hrvatske, jebali ga 2 sata Hrvati na ulasku iz Slovenije. Jer je imao brzi antigen test, a ne PCR. Na kraju ga pustili nekako, na izlasku mu samo mahnuli da prođe. Čujem od ljudi da Hrvati vole da jebu putnike oko svega, pa čak i ovi što voze gastose kombijima i autobusima do Austrije i Italije zaobilaze Hrvatsku i idu preko Mađara. Mislio sam da si kolima , pa da ti kažem da uhvatiš zaobilaznicu. Ovako ako si avionom jebe ti se.

U junackoj zemlji miloj, ljepoj i dalekoj... U godini Gospodnjoj, sest stotina i nekoj...

Hrvati vole jebat srbijanske putovnice, ta kolicina njihovog prezira je stvarno fascinantna

Idi sine izdrkaj na neku pevaljku koju nikad nećeš jebati, pa idi uplati tiket na dojavu i pusti ozbiljne ljude da pričaju.

Onda odu u katedralu i izbicuju se po ledjima 33 puta da se kazne jer to tako mora