Prijava

e kul onda, imam ovu potvrdu na papiru i elektronsku, tako da se ne jebem sa testovima i ostalo, ispadne na kraju sve to skuplje i komplikovanije nego avionska karta.

Jos ti nije izvetrilo to bosansko iztebe, paore?

Ovo je bas onaj zadrigli bosanski stav, klasican

Gde su sad poremeceni antivakseri LOL

Danas mi drug priča, dočekao neku gomilu makedonaca, neki prijatelji njegovi. Došli ds se vakcinišu.

Traje to mesecima, al sam mislio da plate našto pa kao ajde zaradili smo.

Jok bre, besplatno. Koja je to fora?

Pa čekamo Septembar i novi talas koji je otporan na vakcine. Zove se nepalski soj.
https://www.eklinika.rs/korona/33095-nepalski-soj-korona-virusa-pojavio-se-u-evropi-portugalija-velika-britanija-33095

Jebiga vakcine pobediše sve poznate i mnogo teže bolesti a ovoliko se muče sa prehladom. A ja mislio nauka napredovala, barem mi tako kažu edukovani vakseri kad objašnjavaju izradu vakcina za 6 meseci.

Novi kurac vi cekate.A voleli bi ste samo da bi mogli da likujete,poremeceni antivakseri LOL

Danas mi drug priča, dočekao neku gomilu makedonaca, neki prijatelji njegovi. Došli ds se vakcinišu.

Traje to mesecima, al sam mislio da plate našto pa kao ajde zaradili smo.

Jok bre, besplatno. Koja je to fora?

imaju visak pa im lakse da kukaju kako su svi antivakseri (a malo budala ima) i to nego da organizuju vakcinisanje matorih po malim mestima i zabacenijim selima koji bi se vakcinisali, ali im se ne dolazi u beograd/nis itd, posto oni nisu ni bitni, umru i ne zna se od cega su, a nikome nije ni bitno.

samim tim, dajemo kom god da dodje u grad da se vakcinise.

Pa imunizovati makedonce, nije toliko loša ideja, uzevši koliko je intenzivan saobraćaj izmedju 2 zemlje. Licno ih gledam kao na zemljake, eno ih svakog vikenda u Vranju, na stotine ih nagrne u šoping. A svaka vakcina znači, od one date mom komšiji, do neke date u Lahoreu. Svet je globalno selo, mnogo se više mešamo

ono jes i to sto kazes. te vakcine i nisu neka sad nenormalna cena za drzavu, n puta se vise rasipa na totalno nepotrebne stvari.
ne znam samo kakva je pokrivenost u srbiji, ovde su krenuli kasno al temeljno sad, postavili punktove po razlicitim mestima i prvo matore, pa lekare itd, pa onda mladje.
tamo mi se cini da silno krenuli, po gradovima vakcinisali tipa 90% odraslog stanovnistva a po selima i tako nikog, jer mu najblize mesto gde moze da ode beograd recimo.

Poremeceni antivakseri ce samo cekati trenutak da mogu likovati ceo zivot,sad cekaju septembar,pa ce tad januar,itd...ne zna se jel ce se pre to desiti ili da oni priznaju da nisu u pravu.

Ko je čitao Faučijeve mejlove btw?

https://ibb.co/64j45jC
https://ibb.co/LP23KLf
https://ibb.co/CsSVvf4
In Fauci’s emails, we learn what China used to treat the virus in their own country: Hydroxychloroquine

Neko je bio zapanjen brojevima u Kini ranije, čini mi se Sevast. Čak smo spekulisali da kriju brojke komunjare al i ovo objašnjava dosta stvari

triforce, tvoji dokazi se dele na tri razlicite kategorije: a) skrinsotovi nekog teksta koji moze da bude bilo sta, b) dokaz koji moze da bude jedino istinit ako se ispuni 100000 uslova koje niko ne zna, samim tim ne dokazuje nista i c) dokaz koji jeste istinit, ali kaze potpuno suprotno od onog sto oces, al ga neka budala pogresno tumaci i ispadne kao da prica tvoju pricu