Lista svih nas kojima otac nije sef na poslu
  • s
    banovan

Erisha je vođen svojim snovima. Da li će novac potreban za realizaciju istih, zaraditi radeći sa ćaletom ili za nekog kontroverznog biznismena, hoću reći smrada izrabljivačkog, iskompleksiranog i sebičnog, apsolutno je nevažno ispred veličine njegovih ciljeva

• s
    banovan

Ja sam jednom probao da radim sa ćaletom, ali nismo se lepo slagali i odustalo se od te priče. Pritom je čovek operisan od bilo kakvog smisla za privatni biznis. Ima onaj sfrj mentalitet, jedna firma doživotno

• s
    banovan

Ne mislim o ponedeljku, mislim o ovom danu danas, nedelji. Ponedeljak je sutra, nije danas, posao mi je za sada svakako neminovnost pa zašto bih se i u slobodno vreme opterećivao njime.

• Čiča Morada

Kako sam sebe ne udavis KRAAALJUUUU

• Eru Ilúvatar

virgin zapata smiruje paranoicne babe po bolnicama za platu od 65000
    chad eruov cale naplacuje 2500 za osnovnu intervenciju do sat vremena

• s
    banovan

zapata nije jebo medicinsku sestru, a cca 10 godina radi u rendom bolnici

• s
    banovan

10 godina je on zadovoljan platom od 53 000, 10 godina meriš temperaturu babama analnom tehnikom, 10 godina te rendom kosmopolita ogovara kako si papučar i peder sa ostalim med švecama

• DP

Ajde bre sta se jogunite, salimo se malo

Iselices se jednom iz kuce svog oca, ili ce ti makar podici sprat da budes iznad njega, prakticnije je.

• DP

Mislim bice malo tenzija kad se budes ozenio, bice svadja i varnica izmedju tvoje keve i buduce supruge jer su u istoj kuci, ali jebiga sam si birao

• Eru Ilúvatar

vec imam sprat i vikendicu blizu avale i stan u 29.

• Mister_NO

Bukvalno nisam uzeo caletov dinar od 2007. godine

Ali jesi ženin. OPAAAAAAAAA

Sry, sry vraćam se na tribnie da grickam semenke.

• DP

vec imam sprat

I rest my case.

• s
    banovan

Ajde ajde, mr No, popodnevna dremka, pa večera, pa spavanjac, sutra valja namotati još 400 kilometara kablova u Kung Fu korporejšn

• s
    banovan

Eriša, kad ih prepiše na tebe, kad ih uknjižiš na svoje ime i stekneš pravo da staviš to pod hipoteku, tad smatraj svojim sve to, to što ti imaš pravo NA KORIŠĆENJE je bukvalno- ništa... Ja tako isto imam ortakovu gajbu, bukvalno mogu se odselim kod njega, ali nije moje

• Thilmo

Nevezano za priču, ja nasleđeno neračunam kao moje.

Šta si sam zaradio, ili nadogradio nadleđeno je tvoje.

• Mister_NO

Ajde ajde, mr No, popodnevna dremka, pa večera, pa spavanjac, sutra valja namotati još 400 kilometara kablova u Kung Fu korporejšn

Naravno Bobe, sutra ujutro kafica, pa trening jedno čuku vremena zgibovi, sklekovi, propadanja, čučnjevi, pa posle relax uz knjigu do posla. Onda 8 sati smena, pa ću da se ulogujem ovde čisto da te napušim kurcem.
    Vrlo lagano.

• Mister_NO

AJde recimo 22 i 30. Može?