Narod je ustao, Srbija se probudila i ostale floskule, opshta mesta i fraze

1. Drzhavni neprijatelj broj 1

I to ovaj lik cale oVO yeah za tebe.

2. Dno dna.

Nemaju leba da yeahdu

3. Mi Srbi smo osudjeni na propast

Srbija nestaje

Zbogom Srbijo

Nema u Srbiji leba

Najbolji leba u Srbiji prave Shiptari

Shta cesh posle?

4. Pochelo yeah pochelo.

5. ajde teraj se u picku materinu jebem ti sve mrtvo i zivo smaracu

6. Autore bombas, nishta loshe vam nisam uchinio, ja vas i ne poznayeahm chak... Tako da yeah vrlo nepristojno da mi psuyeahte ovde... PogotoVO yeahr sam imao smrtni sluchaj skoro.

7. Moyeah saucheahche.

8. Hvala. Samo polako ljudi, bez vredjanja...

9. Instituciyeah neka rade sVOj posao.

hahahahahahaha

10. za koji kurac Vole koristiš ovu nakardno-iritantnu "yeah" formu pisanja, o čemu se tu radi.

Saučešće i sa moje strane

11. Zato što je debil. Nema na čemu

12. To yeah fora, neah kapirash ti to dosy glosy

13. Pa bio yeah yeahdan autor koji se potpisivao YEAHBATCH, i tu bi yeah trebalo da znachi je. Razumesh?

14. Inache, on da stvarno yeahbe, ne bi se tako potpisivao.

15. zato sto je ostao u 2006 godini ili je otkrio internet pre 2 godine kad je povezan u Przuljevcima

16. Ja stvarno cenim ovu bombijevu žensku pamet i logiku i sposobnost da sve analizira i bazira na činjenicama uz poneku pridodatu žensku laž, ali Vo yeah mrcina carska najveahća

17. Interesantna je ta sklonost ka sitnim crevcima i detaljisanju, a da se pritom zanemaruje šira slika koja mnogo više govori o nama. Da li je to neki pokušaj kamufliranja vlastitih govana, ne znam šta bih vam rekao, iako znam da me pitate

18. Detinjstvo kod Slobe >>>>>>>> detinjstvo sad (kad te može jebati Baka Prase iako imaš 5 godina)

Rekli o sajtu

Kad je pre nekoliko dana osvanuo naslov u dnevnim novinama „Željko Mitrović: Trovali su me“, na samoproklamovanom rečniku slenga vukajlija.com odgovorili su mu bez mnogo pijeteta: „Pa dobro, i ti si nas, i još to radiš“.

Ekonom:east Magazin · 03. Februar 2011.